Снимки, сълзи... Руските дипломати напускат Вашингтон

Посолството на Русия в Лондон пък предупреди своите: Пазете си багажа!
Обновена: 1 апр 2018 14:31 | 31 мар 2018 23:10, Веселина Йорданова
563

Снимка: БТА

Всички руски дипломати, експулсирани от САЩ, са напуснали заедно със семействата си територията на посолство на Русия във Вашингтон и са отпътували с два автобуса за международното летище "Дълес", предаде ТАСС.
Още по темата
По време на потеглянето на автобусите не е имало никакви произшествия и провокации около посолството, отбеляза агенцията. Предстои прогонените руснаци да заминат за Москва със специален самолет.

Междувременно руското посолство в Лондон предупреди пътуващите за Великобритания руснаци, че може да станат обект на провокации, включително с поставяне на чужди предмети в багажа им, предаде Асошиейтед прес.

Предупреждението е публикувано в сайта на посолството. В него се казва, че то отразява "антируската политика, все по-заплашителната реторика на британската страна и действията на британското правителство срещу руски физически и юридически лица".

Великобритания обвинява Русия, че е отговорна за отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в английския град Солсбъри. Русия енергично отрича това.

Всяка от тези две страни е експулсирала по 23 дипломати на другата, а Русия освен това нареди на Великобритания да съкрати броя на служителите в посолството си в Москва до броя на тези на руското посолство в Лондон.

Напрежението се изостри още повече вчера, след като британски официални лица претърсиха пътнически самолет на "Аерофлот" на летище Хийтроу.

"Приканваме към бдително следене на личните вещи и багаж, за да се избегнат провокации с поставяне на чужди предмети в тях", се казва в предупреждението на руското посолство в Лондон към пристигащите във Великобритания руски граждани. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


563
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
371
8
 
14
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Защо плачете бе рашъни??? Нали се прибирате при Путин,при духовните скрепи??? Хайде сега вместо да се радваме-ще ревем...
370
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските *** си тръгват от една развита,богата и красива страна и се връщат в Русия ,която има повече общо с Руанда и Уганда от колкото с развития свят.Нормално да реват бояришниците.
369
15
 
15
 
! Отговори
пророка Олег преди 6 години
Какви сълзи бе драскачи......аз виждам радост и Руско знаме. Пропагандни плъхове такива долни. Кка спите вечер като знаете ,че сте *** на третополовите - как възпитавате децата си!!!
368
9
 
16
 
! Отговори
??? преди 6 години
Къде са тия сълзи ?
367
8
 
8
 
! Отговори
ПЪРВАНАТА преди 6 години
ЯАААА И НОВ МОДЕЛ ВОЛГИ СИ КУПИЛИ
366
25
 
18
 
! Отговори
ррр преди 6 години
Тея руснаци само сълзи и сополи пускат като ги гонят от западните държави.Как пък не видяхме един западен дипломат да плаче след като е бил изгонен от руската дупка ? Разликата е там ,че руснаците напускат развитите и красиви държави и се връщат в страна от 3-тия свят и затова е тоя рев.
365
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще неще, Запада трябва да купува необходимите му суровини за да оцелее от Русия.-Канада, Австралия, ЮАР, Бразилия, САЩ имат поне два пъти повече залежи от каквото ае сетиш.
364
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
населението ни намалява на година с по 200 000.-Тая глупост къде я прочете?
363
6
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
ака или иначе, военната техника, получена от СССР от янките, е 15%от всичката, участвала във войната срещу Германия. Тоест?Това какво трябва да значи?Че освен янките и други са подарявали техника на руснаците? Че тия 15% са процент от техниката на всички държави, воювали срещу Германия? Или че ръснацитата са щели да победят без всичките тези танкове, самолети и камиони и без всичките капиталистически консерви, мляко и шоколад?
362
9
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Обективен: Да не ги оплакваме руснаците, и ние сме в капиталистическия рай и се населението ни намалява на година с по 200 000.
361
12
 
22
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Явно плачат от радост,защото се разделят с загниващият капитализъм и отиват при Путин да строят Евразийският път.Толкова са смешни и жалки..
360
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
Автобусът е пълен, отиваме на купон..
359
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По добре на самотен остров в тихия океан отколкото в Русия
358
12
 
14
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
на тяхно място бих ви дала под съд за лъжлива информация.заглавието ви подхожда че сте платени пропагандисти и вас да ви гонят от работа дали ще ви е приятно за тях работа има в русия но ако вас ви изгонят като журналист за вас работа няма никаде в бг
357
11
 
8
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
До Анонимен.такива като теб на бялото казват черно.самолета беше претърсен от ангииските погр.служби какво се правите на интересни защо толкова сте агрисивни срещу русия и такива са првителствата на ес.русия работи огледално .чета руски сайтове български англииски и американски аз немога да ви разбера българските граждани които пишат и плюват на русия абе я си погледнете картината че без русия бг е нищо русия ви храни цялото черноморие.аз не обичам бб но браво постъпи много правилно с дипломат
356
8
 
11
 
! Отговори
? преди 6 години
Уау ! Плачат и си късат дрехите ,щото напускат САЩ ! И къде видяхте ,че плачат ,че дамата на 5 снимка си трие окото или си е вдигнала ръката ?
355
11
 
11
 
! Отговори
Rus преди 6 години
Добавете....сълзи и сополи......Реват от радост - сега поне на воля,ще си пият гаражен " самагон" в ***....
354
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плачат, плачат... Така е... Пак ще си отидат у домашната дупка, наречена Русия
353
3
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До САЩ за СССР лендлийз: Нещо да не си пропуснал? Продължавай в същия дух. Не че някой го е грижа за това.
352
2
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Ленд Лийз: Когато искаш някой да воюва вместо теб, трябва да си платиш. И какво общо има това с темата на статията?