Снимки, сълзи... Руските дипломати напускат Вашингтон

Посолството на Русия в Лондон пък предупреди своите: Пазете си багажа!
Обновена: 1 апр 2018 14:31 | 31 мар 2018 23:10, Веселина Йорданова
563

Снимка: БТА

Виж други галерии »
Всички руски дипломати, експулсирани от САЩ, са напуснали заедно със семействата си територията на посолство на Русия във Вашингтон и са отпътували с два автобуса за международното летище "Дълес", предаде ТАСС.
Още по темата
По време на потеглянето на автобусите не е имало никакви произшествия и провокации около посолството, отбеляза агенцията. Предстои прогонените руснаци да заминат за Москва със специален самолет.

Междувременно руското посолство в Лондон предупреди пътуващите за Великобритания руснаци, че може да станат обект на провокации, включително с поставяне на чужди предмети в багажа им, предаде Асошиейтед прес.

Предупреждението е публикувано в сайта на посолството. В него се казва, че то отразява "антируската политика, все по-заплашителната реторика на британската страна и действията на британското правителство срещу руски физически и юридически лица".

Великобритания обвинява Русия, че е отговорна за отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия в английския град Солсбъри. Русия енергично отрича това.

Всяка от тези две страни е експулсирала по 23 дипломати на другата, а Русия освен това нареди на Великобритания да съкрати броя на служителите в посолството си в Москва до броя на тези на руското посолство в Лондон.

Напрежението се изостри още повече вчера, след като британски официални лица претърсиха пътнически самолет на "Аерофлот" на летище Хийтроу.

"Приканваме към бдително следене на личните вещи и багаж, за да се избегнат провокации с поставяне на чужди предмети в тях", се казва в предупреждението на руското посолство в Лондон към пристигащите във Великобритания руски граждани. (БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


563
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
431
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм преводач 448Bono! Translate bulgaro "вечер" al italiano и ще получите желаното звучене.
430
0
 
0
 
! Отговори
Аз съм преводач 448 преди 6 години
*** in italiano - ***
429
7
 
7
 
! Отговори
Хан Крум преди 6 години
Чемодан, вогзал, Масква!!! А на Корнелата Рафаелчо няма ли да го изпратят от омразната Америка обратно в татковината или за по направо в Масква?
428
5
 
9
 
! Отговори
мъка , мъкааааааа... преди 6 години
ДА НАПУСНЕШ ТАЯ ЮГОВИНА В САЩ....И ДА СЕ ВЪРНЕШ , ПАК В РУСКАТА КОЧИНКА...ХА,ХА,ХААААААААААААА.....ДА ТИ СПРАТ , ПАРИЧКИТЕ В ДОЛАРИ В ЗАПЛАТАТА ...ХА,ХА,ХААААААААААА...ДА ТИ РЕЗНАТ ДОСТЪПА ДО , ЕЛИТНИЯ УНИВЕРСИТЕТ В САЩ...ХА,ХА,ХААААААААА....ТОВА И --НАЙ-РЕВНОСТНИЯ "КОМУНИСТ , НЕМА ДА ГО ПОНЕСЕ!!!!ГОРКИТЕ , РАШКИ...!ПОСЛЕ--ПАК ВЕРВАЙТЕ НА ка.ПУТИНА!!!!!
427
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимките се виждат автобус, автомобили, Руският флаг, жена почесваща се по окото, и насочени смартфони към *** снимащии автобуса на заминаващите си руски дипломати!
426
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте и какруснаците изритват краварите от Санкт Петербург-аналогично !!И как генералното им консулство изчезва от там !
425
4
 
8
 
! Отговори
недоверие преди 6 години
Вашингтон не вярва на руски сълзи...
424
7
 
7
 
! Отговори
rusnak преди 6 години
И къде ги видяхте плачещите?? Ако някой плаче, то е защото му липсва домът и нормалните хора!
423
6
 
8
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Повечето може да са свестни и да си вършат съвестно работата но лидера им е диктатор
422
5
 
17
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ми ще плачат я. От живот в нормална държава, връщане в комуналките. Как няма да плачат, а в посолството и заплатите са други. Абе като се върнах от сащ и тука ми беше яко странно, а бях само за 5 месеца.
421
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами как няма да плачат и тебе да те върнат от цивилизацията в Масква и ти ще плачеш
420
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До св.св.Маркс и ЕнгелсСкот (не Фицджералд) отдалече личи, че не си бил в Русия, хал-хабер си нямаш от руската психика и вкусовете им, и пишеш глупости. За руснака "виски клопами воняет", хич не го любят. Понял, срака? А един флакон боялришник за вана ще ти го набутам знаеш ли къде?
419
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШопМухъл, *** нафиг със своя украински фалшификат! Такова "быдло" можеш да снимаш лесно в Юкрейн - там типажите са същите! Ако теб гадорийките те радват, мен - хич! Случайно да забеляза, че отборът е от едни и същи ***-от-чета?
418
1
 
4
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
По Българските посолства и консулства е пълно с бивши служители на органите, които демонстрират арогантно-селяшки манталитет и буквално тероризират редовите служители.
417
0
 
27
 
! Отговори
До Анон преди 6 години
Мога да потвърдя че абсолютно навсякъде в чужбина в посолствата ни работят пълни *** и връзкари. Дано не ви се налага да ви свършат някаква работа.
416
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че на кой нормален човек му се стои в сащ?!
415
8
 
21
 
! Отговори
Венсеремос преди 6 години
Язък за рушветите които набутаха за да отидат в САШа
414
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От руснак съм чувал че при липса на уиски и боярищника е уиски.
413
4
 
6
 
! Отговори
гого преди 6 години
що за шарани от сутринта ви пуснаха стръвта и кълвете ли кълвете, а то ментак, тази снимка не е актуална, хайде намерете източника и.... дръжки.
412
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На изпроводяк ще се опитат да отмъкнат де какво може,в това число и забранени за изнасяне стоки,предмети на изкуството,и скъпи старинни оръжия и бижута.За това си измиват предварително ръцете,защото знаят че в багажа им 67.77% ще е контрабанда.