Внимание, издирват се! Двама бегълци от затвора в София

Това са Радослав Колев и Владимир Стефанов, имали са пистолет
Обновена: 4 апр 2018 07:54 | 3 апр 2018 18:30, Красимир Ангелов
148

Снимка: Прокуратура на Република България

12

Прокуратурата разкри самоличността на двамата лишени от свобода, които избягаха днес от Софийския затвор.

Това са Радослав Колев - рецидивист, осъден на наказание лишаване от свобода в размер на 26 години за убийство и Владимир Стефанов - рецидивист, осъден на наказание лишаване от свобода в размер на 30 години за грабеж, отвличане и опит за убийство на двама служители на МВР.

Още по темата
Образувано е досъдебно производство по чл. 297 НК за бягство на затворници, като предмет на проверка са и действията на охранителния състав в Затвора София. 

По първоначални данни, бягството е извършено и чрез заплаха на дежурни надзиратели с огнестрелно оръжие, с което затворниците са разполагали, като по този начин са преодолени няколко поста в корпуса  на Затвора София.

На място в Затвора София са изпратени двама прокурори от СГП, като действията по разследването се извършват от СДВР.

Координират се действия с МВР за издирване на бегълците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един "славен" и "велик" ден за българският ченгеджизъм.То аслъ, като не става нищо от теб, ставаш ченгел, за това много акъл не се иска.
54
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имат излъчване на бивши униформени служители. Пък и напускат общежитието въоръжени, уверени ...Абе, след като и затворите станаха за смях след парламента ...
53
2
 
19
 
! Отговори
on преди 6 години
Радвам се, че са избягали. Крайно време е да се направи една равносметка и преценка на т.н. правосъдие и правоохранителни органи. Като се започне от редовите полицаи, следователи, прокурори, съдии, надзиратели, КАТ, Гранична полиция и тн. та до министъра. Всички са 'гола вода'! Най-гнилата система в държавата, с огромни разходи, безгранична корупция, некомпетентност стигаща до неграмотност, несправедливост и неефективност.
52
2
 
21
 
! Отговори
ибре курорте преди 6 години
Имали са пистолет.И охраняващите са имали оръжие,но са напълнили гащите !
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Колко полицаи са нужни за да завъртят една крушка ?"---САМО ПЕТ (5). Един (1) стъпил на масата, с крушката във фасунгата, и четирима (4) да въртят масата, докато се завие крушката до отказ и се върне на половин оборот.
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 49А дано те да те посеят,ще те припознаят като техен бивш приятел. Като ти дойдат на гости,ще видим дали ти е било приятно в компанията на тези престъпници. надявам се да ги обслужиш добре.
49
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В затворите са кокошкарите.Истинските бандити за на жълтите павета, а глупаците (ние) им гласуваме, "защото моля ви се, било патриотичен дълг да се гласува""какъв българин си ако не гласуваш"..."всеки трябвало било да гласува, иначе не е гражданин на държавата"
48
1
 
11
 
! Отговори
do 46 преди 6 години
Да, те сигурно ще се заселят в Банишора, да могат да ходят на свиждане на бившите си съквартиранти. Мислете малко де.
47
4
 
8
 
! Отговори
Самоубий съ, бе преди 6 години
Вярвам, че до три дни ще ги намерят самоубили се...и по-добре!
46
8
 
16
 
! Отговори
Констатиращ преди 6 години
Мдааааа, Путин е виновен!Санкции срещу Русия, немедлено!БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР по футбол да не участва на световното в Русия!
45
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас. И тия луди решиха да избягат от затвора. Горките хора от кв. Банишора. Не им достигна само затвора,а и един център за лечение за наркозависимиостава да им построят. А сега и тия двамата... Горките деца,горките родители,горките хора- те не могат един спокоен ден да видят. Ден без нагли и противни кучкари и техните ***/со/ве, без тревопушачи, наркомани и алкохолици. Ужас!
44
1
 
20
 
! Отговори
ХАХАХАХ преди 6 години
Незнам защо ама тези двамата ми приличат на бивши служители от МВР-то на Цветанов-ухото с многото присъди дето съдийките го оправдаха като уж политически малтретиран!
43
1
 
28
 
! Отговори
бай х преди 6 години
Сега трябва да се удържат пари от заплатите на всички в този затвор и да обявят парична награда за залавянето .. иначе няма съдействие
42
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До утре да се намерят живи или умрели !Аз казах !
41
1
 
42
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Смешна работа. Едните не могат да издирят осъдените и да ги вкарат в затвора. Другите не могат да опазят вкараните. И едните и другите реваха за пари и получиха. Ако имат срам ще ги върнат
40
17
 
6
 
! Отговори
Цветанов преди 6 години
Това е активно мероприятие на Корнелия и компания, защото ни завиждат за европредседателството.
39
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плащам здравни оигуровки - здравеопазване НАНАЙ.Плащам пенсионни осигуровки - един ден пенсия - НАНАЙ.Плащам данък това, данък онова... - държава НАНАЙ.
38
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко полицаи са нужни за да завъртят една крушка ?
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да е лошо вътрешният министър да издаде нещо като заповед-разрешение към издирващите, че не е задължително тези да бъдат заловени живи.
36
0
 
29
 
! Отговори
ИЗВЪН преди 6 години
Ами да ги качат на фейсбук страницата на МВР и те ще се предадат сами или поне телефон за връзка ще оставят :))