Убиецът от Мюнстер - 49-годишен германец с психични отклонения

Преди време е опитал да се самоубие, според властите не е атентатор
Обновена: 8 апр 2018 07:58 | 7 апр 2018 21:15, Камелия Цветанова
478
Убиецът от Мюнстер - 49-годишен германец с психични отклонения
Снимка: Reuters

Шофьорът на вана, който се вряза в тълпа хора в германския град Мюнстер днес, причинявайки смъртта на трима души, преди да се застреля сам, бил 49-годишен германец, страдащ от психични отклонения.

Мъжът се казва Йенс Р. и е от Мюнстер, графичен дизайнер по професия.

Няма мигрантски произход, нито данни да е екстремист, нито да се е ислямизирал.

Има данни, че е имал психични проблеми и преминал преди години психиатрично лечение.

Преди време той направил опит за самоубийство, съобщи обществената телевизия Цет Де Еф (ZDF).

Още по темата
Домът на извършителя е бил обискиран за наличие на оръжие и експлозиви.

Полицията сега проверява някои съобщения, че във вана е имало още двама души, които са избягали преди автомобилът да налети на хората в заведението на площад в града.

Служителите са намерили и съмнителен предмет във вана.

Ранените от атентатора са поне 20, шестима от които в тежко състояние.

"Нашите мисли са с жертвите и техните семейства", заяви в "Туитър" Улрике Демер, говорителката на германския канцлер Ангела Меркел и нарече станалото днес "ужасни новини".

Министърката на правосъдието Катарина Барли благодари на службите за спешна помощ и призова да се направи всичко, за да се разкрие причината за станалото.

Мюнстер е един от най-големите университетски градове в Германия.

Там учат над 50 000 студенти. В центъра на града има многобройни барове, ресторанти и културни обекти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"AZ SAM VEREN NA ISLJAMA - ISKAM DA REJA GYAURSKI GLAVI!"Едно е да искаш, друго е да можеш, трето е да го направиш. В твоя случай възможностите ти се ограничават само до искането.
94
0
 
8
 
! Отговори
Reality pill преди 6 години
До Анонимен #141Много ясно, че и другите двама са с психични отклонения - сдружили са се докато са получавали психиатрично лечение. Съобразявайте ги тия работи!
93
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Мразя долното балканско племе"Ами вземи тогава се гръмни като тоя герой от историята. Просто се опитай да го направиш дискретно без да вредиш на околните.
92
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Чистачи в турските и арабските ресторанти и магазини на запад са само българите. За западняците българна стои много по-долу от всеки арабин и афганистанец."Да, българи от турски произход, като теб.
91
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Убиецът от Мюнстер - 49-годишен германец с психични отклонения"A останалите двама дето се издирват? И те ли са с психични отклоения? Бах-мама-му, трима от трима и всичките да са с психични отклонения? Или за другите двама да се направим, че не съществуват?
90
0
 
3
 
! Отговори
Eni4er преди 6 години
Объркал копчетата.Първо трябваше да натисне зеленото на детонатора,после червеното на спусъка.Така пишело в наръчника на атентатора.Бил е далтонисти.
89
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"90% от пpocтитутките в Германия са българки."От турски произход.
88
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Убиецът от Мюнстер - 49-годишен германец с психични отклоненияПреди време е опитал да се самоубие, според властите не е атентатор"Превод: Това е ислямски атентат. Извършител- "германецът" Самир ал Хиад.
87
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен до 121 преди 6 години
До ВасилевНе може да ти е жал за една тоалетна чиния, това и е предназначението всеки да се.. и пик.. върху нея.Това и е предназначението като Василев.
86
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василевжал ми е за ***като теб
85
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 116Iti si naslednika na tazi prokaza
84
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте джендери и гейевроатлантици, това ще бъде ежедневието в Европа към която вървим целеустремено.*** към това ли се стремим ние като държава? Беженската вълна е дело на ***.ите от израел със съдействието на сащ.Целта е една унищожаването на бялата раса и отслабването на Европа.
83
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А другите му съучастници какви са били, също не казват? ...
82
3
 
10
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
Има проблем братя много европейци *** и тн ще започнат да бягат от ислямизиращите им се кочини към България.Арсенал Казанлък трябва да се октивизира трябва да затворим границите и да ги трепем в ничия земя.Иначе ще дойдат тук да проповядват пускане след което ще ни затрият и нас както оная немска *** за Пирин дет беше дошла.Няма време за лигавщини!
81
3
 
15
 
! Отговори
цецо преди 6 години
вие какво искате да ви кажат истината и да си признаят че са правителство на колаборационисти и затриват европа за да я харизат на мюслитата, какво още очАквате от либерал-джендъризма = лъжи, извращения,педофилия, наркомания. Русия от Сахалин до Лисабон, това е изхода!
80
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И после ми говорят политиците, че нямало световен заговор за редуциране на населението.... Те пред очите ни ден и нощ наговарят цели нации едни срещу други, водят се войни навсякъде, пуснаха мюсюлманите и им дадоха всичко, строят им джамии, дават им пари да убуват мирни граждани....
79
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
чудно ми е тоя расов германец със психични проблеми уж , как се е сетил да натъпче микробуса със взривове , или после ще разберат че той е бил жертвата като предишния атентат с камион за който обвиниха първо един поляк а той се оказа че е бол убит от похитителите
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така,бяла откачалка е атакувала бежанци които са си пиели кафето.
77
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Zav4era germanskata policia razprusna miting na kyurdskite teroristi PKK i im zatvori ofis i eto rezultata na teroristite pkk hrani ku4e da te lae
76
2
 
17
 
! Отговори
!!!!!!!! преди 6 години
С психични проблеми е и Меркел и целия Шорощоиден масонски свят избил милиони. Но на всичко си му идва редът