Банда роми напада и бие до "Западен парк", но не обира

Поредните им жертви посред бял ден - две 15-годишни момчета
Обновена: 22 апр 2018 21:23 | 22 апр 2018 19:30, Камелия Цветанова
277
Банда роми напада и бие до "Западен парк", но не обира
Снимка: Булфото, архив

Нов случай на насилие над деца – две 15-годишни момчета бяха нападнати в София.

Инцидентът е станал в петък близо до Западния парк. Родителите са подали сигнали в полицията.

Момчетата минавали край парка, когато се засекли с четирима роми, разказа Даниела Николова, майка на един от пострадалите.

Нападнати са на алея, съвсем близо до релсите. Пред полицията разказали, че по никакъв начин не са провокирали нападателите.

"Единият удря сина ми, скача и другият. Той е вече на земята от първите удари. Пада по гръб, пада му телефонът, чупи се на земята”, допълни майката пред bTV.

Синът ѝ не успял да се защити.

"Успял е да се предпази, да се свие на кълбо с лице към земята. Момчетата са ги пребили и са избягали”, допълни Даниела Николова.

И двамата са с рани по главата и като по чудо нямат тежки травми, но са в шок.

След инцидента са отишли в "Пирогов”, а после и в Трето районно, където срещнали още трима пребити.

"И нашите момчета, които са били бити посред бял ден, и трите момчета, които са били нападнати от по-голяма група, са имали пари и телефони, но никой не е обран. Те не го правят с цел обир”, подчерта Даниела Николова.

Полицията издирва нападателите, а майката се надява да бъдат заловени и да получат наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ ВЕЧЕ БИЯТ И СА С ПРОТЕКЦИЯ НА МВР. ДО КОГА БЪЛГАРИ ДО КОГА?
66
8
 
8
 
! Отговори
тиквата преди 6 години
Тиквата ги храни, социалки, пенсии, здравни, частни помощи и какви ли не организации. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБАДЖИИ!!! Вчера слушам две момчета. Едно пита другото, за йой ще гласуваме. Другия отговаря, не и БСП. Абе, шматароци. Само разводявате вота.Гласувайте за ГРОБАДЖИИ. После и работа няма да имате. Ще Ви бият, насилват ... ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБАДЖИИ
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До (-_-)(-_-)А ти от коя нация си бе смъpдуляк?
64
0
 
27
 
! Отговори
лингвист преди 6 години
В България роми, във Франция житан , в Германия ***, питам защо е забранено у нас старото им название?
63
1
 
21
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Аз имам решение на римския проблем, но ще ме обвинят, че не зачитам човешките права, правовата държава и демократичните ценности:) А всичко иначе е толкова просто..
62
0
 
22
 
! Отговори
33 преди 6 години
Някои от ромите станаха арогантни и се организират в хулигански банди просто за да нападат българи!Нека да не се преструваме на разсеяни!Същите могат да бъдат използвани за етнически конфликти.Проблемът трябва да се изучава и да се вземат твърди мерки срещу тези тенденции многопланово и целенасочено.Бездействието само ги окуражава!Такива безспорно има и сред българите.
61
1
 
8
 
! Отговори
Й.И.Сталин преди 6 години
"Всеки проблем има име и адрес."
60
9
 
5
 
! Отговори
Циник преди 6 години
След Асеновград...Жоро плъха...и пребитите горски...нов хит.Идва времето , когато ще ви бият....и ще ви избират правителства и народно събрание - упс ...те вече го правят - защото са повече от вас...по-организирани...и доста по-задружни
59
5
 
12
 
! Отговори
Народна милиция ОФ преди 6 години
Тва нещо, ако стане в Сърбия или Русия, бацета, бедна ви е фантастиката кво ще им се случи на ***. Но българина е Ивропеец. Толерантен, търпелив до безобразие, отчаян. От "Прусия на Балканите", както вървим, ще станем първата индийска държава на Балканите. И затова не ти е виновен Путин, българино. Срамна работа ви казвам. Тия евроджендърски "ценности", ще ни разсипят. Нито през царско, нито през комунистическо време не са се подигравали с българите.
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой изрoд плаща на тези роми, за да предизвика пак протести с тези безмислени побоища.
57
14
 
4
 
! Отговори
Мишо Шамара преди 6 години
Ей няма да обиждате ромите! Вижте страницата ми във фейсбук! Те са били провокирани имам приятели роми и ги обичам повече от българите!!!
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано ги задържът за 24ч. Ще видят те! Аааааа
55
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те се подиграват с българите.Просто показват колко сме безсилни.И докога?Не стига че живеят на наш гръб,а и издевателстват!
54
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема е в българите че търпят такива издевателства!!!!!!!!!!!!!!
53
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво да обират от хората ? Та те имат повече пари от останалите.Дори и тези които са на помощи,си имат поминък.Ама я опитайте да спрете ,,пасивният доход'' на някой от тях,ще стане революция.Да обираш българи,е под достойнството им,понеже сме по-бедни от тях.
52
5
 
10
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До жекожеко баце, българия умира заедно с борис трети. оттам насетне не сме нищо повече от задунайская губерния, заселена от различно *** субекти със завишено самомнение.
51
5
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонименкато ти гледам правописа, требва да ти дават интернет с купони. строЙ и чочоолу. само че, ти и представа немаш кво пишеш що режисьора ти диктува по скайпа, а чочоолу е виждал само по телевизора, та оттам и калашника.
50
1
 
20
 
! Отговори
жеко преди 6 години
българската нация е изчезнала буквално, защото не само езика и културата прави една нация пълноценна а това колко е силен духа, ние нямаме подръжка от държавата и затова можем да сме уверени че ние държава нямаме, имаме един арендодател който ни е дал възможноста да работим и живеем на територията му но ни напомня всеки ден чия е тази територия, е не е българска отдавна, запомнете го, няма вече българия, единствения начин да я има е да се вземе власта със сила но няма кой да го направи
49
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само споменах бежанци и смард неземна и съм изтрит!:))) Сещайте се къде жиеете
48
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така нареченият български хелзингски комитет - кой точно избира членовете му и кой им плаща огромните хонорари, за да работят против България?