Любовният триъгълник: Мишо със Симона, Симона с Миджурина

Любовта пламнала ненадейно, през май, приключила с куршумите
Обновена: 5 юни 2018 07:32 | 4 юни 2018 18:45,
225
Любовният триъгълник: Мишо със Симона, Симона с Миджурина
22-годишна Симона Тодорова. Снимка: Facebook

Загадъчен любовен триътълник изплува на повърхността след кървавото убийство на хазартния бос Коста Николов – Миджурина в Слънчев бряг.

По време на разпитите, килърът му - 37-годишния Михаил Станчев разказал, че бил обхванат от дива ревност по гръмнатата от него 22-годишна Симона Тодорова, която все още е в кома и в болница.

Той не можел да приеме, че тя се среща със значително по-възрастния хазартен бос.

Още по темата

Пред разследващите Михаил разказал, че Симона му се оплаквала от Миджурина, че я тормози, но в същото време я харесва като жена. Казвала му, че я кани на вечери и че се държи мило с нея, когато реши.

Михаил няколко пъти я предупреждавал да отреже мераците на предприемача, но тя не го направила и той буквално откачил, когато разбрал че ще ходи на вечеря - едва ли не като половинка на хазартния бос.

Любовният триъгълник бил факт от май месец. Заради страстната си любов към Симона, Михаил убил Миджурина. Той отворил вратата на луксозния "Мерцедес", в който предприемачът чакал Симона и стрелял в него от упор. После стрелял и в жената, докато отзад в автомобила било семейство от Сливен, по чудо оцеляло от стрелбата.

37-годишният мъж вече е с повдигнато обвинение за убийство и опит за убийство. Наказанието за това престъпление е 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор, и доживотен затвор без право на замяна.

Мярката му за неотклонение ще се гледа във вторник, в Бургаския окръжен съд, съобщи пред "Труд" окръжният прокурор Георги Чинев.

Михаил Станчев е разведен, има една дъщеря. Припомняме ви, че той бе заловен в автомобила си "Опел Корса", докато се опитваше да избяга от страната през ГКПП Лесово.

Не е оказал съпротива и доброволно е предал оръжието на престъплението – пистолет "Макаров".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
33
 
! Отговори
boto преди 5 години
Мен друго ми прави впечатления.Някъде четох, че баща и бил шеф на районно. Сега единия и приятел бил охрана на депутат или там некакъв съветник, пък каднидат приятеля и шеф на игрални зали с 2 кила злато по него.Та тука се пита в задачата при евентоално разследване на корупция какво ще стане?Дали общинския съветник нема да се обади да каже на полицая или па полицая нема да звънне на мутрата?Тва в нормална държава щеше да се изучава в училище като пример за конфликт на интереси.
112
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АбвЗа момиче на 22 не е нормално да бъде нито с мъж на 37, нито с такъв на 54.----------------Така е. И най-вероятно не е била. Само убиецът твърди, че е чул, че някой нещо искал от нея.
111
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои 33 годишни мъже са по улегнаали от 42 годишни мъже. Така че годините не са мерило. Жените..., някои жени, обичат мъж с" ум" и ако има и пари шансовете му се увеличават двойно.
110
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единия и е шеф, другия и е гадже. Кое е не естественото . Да хване 22 годишен *** ли!? Не виждаш ли, че и на 37 години някои "ловят още мухи."
109
3
 
32
 
! Отговори
Абв преди 5 години
За момиче на 22 не е нормално да бъде нито с мъж на 37, нито с такъв на 54.Неестествено е от всяка гледна точка.
108
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има един екзистенциален принцип, който колкото и да се опитваме да подменим чрез криворазбрани мантри от типа "скоростта е виновна", "учителите са виновни" и пр. никога няма да успеем и той е така нраченият "Естествен подбор"...
107
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко банална история!!!
106
1
 
48
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи нека го кажа така! НЕ МЕ Е ГРИЖА ЗА РАЗНИ ЯВНО *** ПРЕСТЪПНИ И НЕ ДОБРИ ЗА ОБЩЕСТВОТО ЕЛЕМЕНТИ! Една к.ва дето иска със задните си части да вади пари била гръмната от някъв я крадец я нарко дилър я нещо трето, който пък гръмнал някава хазартен ПРЕСТЪПНИК аа пардон "бизнесмен"! Единственото което мога да кажа е ЕДНО МНОООГО ДОБРО НАЧАЛО! НЕКА СЕ ИЗТРЕПВАТ! Така или иначе няма кой друг да ги накаже!
105
3
 
48
 
! Отговори
хахо преди 5 години
Как един нормален мъж да си намери жена, като всичките са като тая. Видят ли парите и лъскавия ресторант и айдееее... пък после какво стана и що стана така. Ама тя била добро момиче, умно (дали?), тунинговано в стил чалга, образовано (дали?).Моралът на днешната младеж е по-зле и от нашия когато бяхме на тия години.
104
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е толкова важно, че тая парцалана е хойкала. Лошото е че тия чичаци с пари го правят по най-гадния и унизителен начин, това трудно се преживява. До известна степен си го е търсил.
103
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото е търсил това е намерил, нищо че е имал пари, пред патлака всичките сте равни. Нищо че тая е лесна и има много като нея много хора няма да оставят някакви ниерези да шетат.
102
0
 
45
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
""Любовта пламнала ненадейно"".Любов,пари,финанси,куршуми,ревност ,мерседеси,Слънчев бряг, ами има всичко за една медийна боза .За едни сладникава ,за други резлива
101
1
 
38
 
! Отговори
ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА преди 5 години
Ама защо си е монтирала такива джуки/устни/ с размери на гума за "Белаз",от находището "Асарел -Медет"Когато нещо е много ,ами то си е много
100
1
 
50
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Нормално е момичето?? да е тунинговано според просташките изпискванията чалго-мутренските критерии.Тунинга по тези критерии ,както и допълнителния ъпгрейд с поведение ,силно допринасят за финансово обезпечение на жената, в тези среди на бързо и най-вече неясно натрупани пари под благосклонната протекция както на държавни ,така и на партийни структури,които също поддържат с тях горещи контакти.
99
4
 
39
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Но вие какво искате,да има приятел някакъв научен сътрудник от БАН.Може момчето да е умно,може да ходи на симпозиуми,може да има публикации,може да работи по международни проекти,но то е на светлинни години от хазартния бос,по финансови възможности.То какво може да предложи,едно старо Пежо,Опел,ум и младост,с една дума нищо сериозно,а бе друго си е "кеша", освен това с казинарската връзка има перспективата да стане "оборотна" сред възрастни,но в замяна на това много богати мъже,а това значи бъде
98
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 65Ами затова казват, че любовта е сляпа... :))
97
4
 
38
 
! Отговори
Бай брадър преди 5 години
Лекотата с която е използвал оръжието ме кара да се чудя за какво са тия психотестове...човек изпитващ силна ревност не може да е уравновесен, как е взел разрешително за оръжие..
96
39
 
26
 
! Отговори
Съгражданка преди 5 години
За съжаление на Вашите думи, Симона не е пропаднало момиче. Тя е с добро образование. Имаше дълга връзка с млад мъж от Дряново, която явно е приключила и тя е заминала на работа по морето. Не забравяйте, че по българското Черноморие казина, хотели, атракциони все са частни и в тях работят млади хора. Всички ли са пропаднали!? РАБОТАТА ПО МОРЕТО Е СЪБЛАЗНИТЕЛНА ЗА МЛАДИТЕ ХОРА, А ЧИЧКОВЦИТЕ СА НАВСЯКАДЕ ТАМ!Бори се Симона, трябва да се събудиш!
95
2
 
43
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Ами представете си ,че момчето беше опасен научен сътрудник от БАН и беше направил нещо много по ужасно,например да започне на жертвите да обяснява принципа на Паули за едновременното съществуване на фермиона в еднакво квантово състояние,или пък направи анализ на уравнението на Шрьодингер.Да знаете много по-опасни са научните сътрудници,гледате ги възпитани,бедни,но знаете ли какви мисли се въртят в умните им глави,та да знаят момичетата ,по-добре е да ходят с някой неандерталец,***,но безопасен
94
1
 
52
 
! Отговори
Мен преди 5 години
За ревността трябва да се говори в най-ранна детска възраст, а после и в училище. Ние хората трябва да проумеем, че нито ние сме собственост на някой, нито друг човек може да е наша собственост. Затворите са пълни с хора убили или направили опит за убийство от.....Ревност. Колко ли почернени родители има само защото някой не е съгласен че друг избира сам пътя в живота си.....