Любовният триъгълник: Мишо със Симона, Симона с Миджурина

Любовта пламнала ненадейно, през май, приключила с куршумите
Обновена: 5 юни 2018 07:32 | 4 юни 2018 18:45,
225
Любовният триъгълник: Мишо със Симона, Симона с Миджурина
22-годишна Симона Тодорова. Снимка: Facebook

Загадъчен любовен триътълник изплува на повърхността след кървавото убийство на хазартния бос Коста Николов – Миджурина в Слънчев бряг.

По време на разпитите, килърът му - 37-годишния Михаил Станчев разказал, че бил обхванат от дива ревност по гръмнатата от него 22-годишна Симона Тодорова, която все още е в кома и в болница.

Той не можел да приеме, че тя се среща със значително по-възрастния хазартен бос.

Още по темата

Пред разследващите Михаил разказал, че Симона му се оплаквала от Миджурина, че я тормози, но в същото време я харесва като жена. Казвала му, че я кани на вечери и че се държи мило с нея, когато реши.

Михаил няколко пъти я предупреждавал да отреже мераците на предприемача, но тя не го направила и той буквално откачил, когато разбрал че ще ходи на вечеря - едва ли не като половинка на хазартния бос.

Любовният триъгълник бил факт от май месец. Заради страстната си любов към Симона, Михаил убил Миджурина. Той отворил вратата на луксозния "Мерцедес", в който предприемачът чакал Симона и стрелял в него от упор. После стрелял и в жената, докато отзад в автомобила било семейство от Сливен, по чудо оцеляло от стрелбата.

37-годишният мъж вече е с повдигнато обвинение за убийство и опит за убийство. Наказанието за това престъпление е 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор, и доживотен затвор без право на замяна.

Мярката му за неотклонение ще се гледа във вторник, в Бургаския окръжен съд, съобщи пред "Труд" окръжният прокурор Георги Чинев.

Михаил Станчев е разведен, има една дъщеря. Припомняме ви, че той бе заловен в автомобила си "Опел Корса", докато се опитваше да избяга от страната през ГКПП Лесово.

Не е оказал съпротива и доброволно е предал оръжието на престъплението – пистолет "Макаров".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много си позволяват мъжете. Особенно с пари и власт. Или си бият подчинените или нещо друго. Или ще я тероризира като я заставя да прави секс с него или нещо друго. Това може да е вашата жена, вашата приятелка.Защото идея си нямаш колко са напорист в желанието си да получи своето. Мъжете са много голямо зло за жените.
132
0
 
21
 
! Отговори
гост преди 5 години
Нежни мутренски души. Ти да видиш собствения им нагон им изяжда главата, не далаверите, наркотиците и измамите. Така се бори престъпността. Ми защото има наивници да вярват...
131
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази на 22 изглежда като на 32. Жени, стига зорлем сте се правили на вещици! Не разбрахте ли, най-стойностните мъже харесват натурални жени!Пример: Има евтини про*титу*ки, които си правят прически подобни на тези на някои фолкпевици, мажат се обилно с грим, слагат си разни неща в джуките, за да приличат на маймунски г*з.Обаче има една по-висша класа прос*итут*и, като например стюардесите. Там ги работят скъпи клиенти. Зебележете как ги карат да ходят на работа - с малко грим! С прибрани коси!
130
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ми се струва, че не е триъгълник а кара към осмоъгълник. Много са замесени.А като се знаече всека жена има и касичка. Става сериозна работата
129
4
 
41
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Жените знаят и помнят само две неща: първия, с който са го правили и това, че вие сте предпоследния!!!
128
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените знаят и помнят само две неща: първия, с който са го правили и това, че вие сте предпоследния.
127
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДимитровЖените нямат чувство за принадлежност, отговорност и чест. Докато не го разберем все ще е така. Мъжете пък трябва да се научат, че някоя като им скрои такъв номер трябва да боднат нещо друго и ще им мине.
126
0
 
32
 
! Отговори
Димитров преди 5 години
Дон Хосе, наивен войник, който е съблазнен от хитрините на огнената ромка Кармен. Хосе изоставя любимата си от детството и бяга от военните си задължение, но в крайна сметка губи и любовта на Кармен, заради бляскавия матадор Ескамилио, след което Хосе я убива в ревнива ярост. Изображенията на пролетарския живот, неморалността и беззаконието.Това е от Кармен "1875г", с две думи такива ромски трагедйй има от доста отдавна и че тук този манталитет е нещо естествено.
125
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Като гледам напомпаните устни не е била само с тях двамата,сигурно е имала и други резерви от чичко паричковци......
124
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените възпитани с християнски ценности са така... Обикалят, радват се на живота и на порядките на новото време, оправдават се с "такива са времената", тракат се с няколко едновременно. И този, които са избрали за фаворит (т.е. с най-много пари) не го пускат, преди да са намереили някой друг. Като маймyнките, които скачат от клон на клон. Животинчето не пуска стария клон, ако не се е хванало стабилно за новия. Иначе може да падне на земята и да няма спонсор и мъж да я рендосва.
123
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се прави разлика между "умен" и "разумен" човек. Защото много хора са умни, но нямат ценностна система, т.е. не могат да изпозлзват знанията и уменията си за нещо полезно, законно и недолнопробно. Всеки може да научи някакви мурвенски номера, но трябва много повече, за да си стойностен човек. С джуки, мускули и подли номера нищо хубаво не ви очаква. Статистиката говори най-добре.
122
1
 
47
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Нека бъдем реалисти.Момичето е 22 години,материалните активи ,които притежава са с големи амортизационни отчисления и бързо ликвидни.Тя трябва да намери подходящ финансов "донор",на който да се превърне в рецепиен.Нека не се забравя в тези среди провинцията и не само тя ,бълва млади тунинговани момичета с две мозъчни клетки ,които нямат търпение да станат я чалгарка ,я плеймейтка и най-вече да бъдат "вървежни".Целта е пак същата,важно е донора и ако имат дете от него светлото бъдеще е осигурен
121
4
 
39
 
! Отговори
американо преди 5 години
Защо всеки пише за мъжете жената е виновна аз бих гръмнал нея .... мъжете си търсят искАт жените приемат и дават това е ...жената е виновна..няма спор
120
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дедо"Стоката" трябва да се опита, кой е луд да се хвърли напред с главата без да знае къде.
119
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истинския ключ е :Ако не сте сигурна, че ще заживее с шефа завинаги не му пускайте, карбланш!
118
2
 
44
 
! Отговори
дедо преди 5 години
съжалявам че трябва да го кажа но това е пореден урок за девойките, само тази година колко си отидоха по подобен сценарии...какъв е урокът - не се обвързвайте или грубо казано не пускайте аванта ако не сте сигирни че ще живеете с този мъж...завинаги! та, умната, ключът е във вас.
117
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото не ти е дошла *** от Етрополе, Правец, Елин Пелин. И не си виждал фриволно поведение и как всеки мъж е потенцялни е, бач. Ти знаеш ли колко са опасни подобни. И какви предпоставки за раздор дават? Какво и е на нея? Има сериозен приятел карат се! Кой не се кара? Работят, но на едно място. Трябва да са много над нещата за да не се ревнуват и да си имат доверие. Подобни заведения дават предпоставка за много изневери, защото има твърде много изкушения всеки ден. Всичко е до човек.
116
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За това на много места е забранено персонала да флиртува по между си. Особенно в подобни заведения мъже, жени събрани на едно място. Освен това, различните клиенти. Всеки флирт води след себе си потенцялни сексуални взаимоотношенията, връзка. Всяка връзка дава предпоставка за подобни ексцесии.
115
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този шеф, като е знаел, че са във връзка защо след като се скарват не е сложил единия на друго място да работи.?В различни смени.?На момчето не са му издържали нервите. И още повече, че е ревнивец.
114
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За това, като го усетите че ревнува и ви прави безпочвени забележки. Просто преключите връзката с него. При тях нещата са ескалира ли. Всеки ден той я гледа на работа, очевидно шефа му е правил пъпки. Много добре му е било известно, че са във връзка. Защо си е сложил "г, ъза за масичка?"Ако вие, гледате всеки ден приятелката си в колата нааа шефа си и кой знае на кои други места с него, как ще се чувствате!? Очевидно му е любимка и я лансира повече от другите момичета.