Ботевградско крими: Панчев гърми по Пелов заради... жена

Не се изключва възможността да е имало и трети участник в стрелбата
Обновена: 6 юни 2018 15:47 | 6 юни 2018 09:00,
106

Снимка: Булфото

Криминално проявеният Марио Панчев уби издирвания Владимир Пелов. Инцидентът стана снощи, малко преди полунощ в Ботевград, съобщиха за БТА източници, запознати с разследването на инцидента.

Няколко часа бяха нужни на прокуратурата и МВР да потвърди, че убитият наистина е Пелов, когото всъщност издирват от няколко месеца след бягството му от затвора на 3 април.

Още по темата

Причината за бавното установяване на самоличността е фактът, че мъжът не е имал в себе си никакви документи. Разпознат е обаче по пръстовите отпечатъци.

МВР съобщи официално, че снощи в града е имало престрелка, без да уточнява подробности кой е участвал в нея.

Разследващи обаче разказаха, че при огледите през нощта са намерени няколко пистолета и гилзи, което означава, че Панчев и Пелов са стреляли един срещу друг.

Двамата са имали вражда, по непотвърдена информация е заради жена. В Ботевград се говори, че Панчев е сводник, криминално проявен, осъждан е, но не е лежал в затвора.

Към момента не се изключва възможността да е имало и трети участник в стрелбата.

Простреляният Панчев е настанен в "Пирогов" в много тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
3
 
! Отговори
65 преди 5 години
Абе ,тия жени ,,изпотрепаха много бандити.Добре,че няма други замесени.
69
0
 
3
 
! Отговори
нямал документи преди 5 години
и не го познали , а й сиктир , нали уж го издирват . уж имат таблети ,маблети ,връзка с фифа ,фафа ,фуфа . или само по пътя имат връзка , нещо глобичка имаш,коланчето де е , караш бързичко . АЛОООООООООООООООО , ТИЯ СТО МИЛИОНА ДАВЗЕМЕТЕ ДА ГИ ВЪРНЕТЕ НА ДЪРЖАВАТА , А
68
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Начи, оти треа с пари на данъкоплатеца да лекуваме престъпници, не вдевам.
67
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи, ако не го бяха убили, Пелов щеше спокойно да си живее в родния град, така ли??След като е избягал от затвора и след като е обявен за общодържавно издирване!И след като ни проглушиха ушите колко опасен престъпник е бил!!
66
1
 
14
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Марио Панчев трябва да бъде назначен на работа в полицията, а защо не и да се предложи за държавна награда. Той работи супер професионално и не иска увеличение на заплатата си.
65
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
изобщо не е заради жена... прах в очите, мвр-то е поръчало на къртицата си да го убие, за това го пуснаха да си излезе през централния вход на затвора
64
2
 
25
 
! Отговори
Ehhh преди 5 години
Можеше да убие всеки от нас! Но на господата какво им дреме! Те са си на сигурно в Бояна, Драгалевци, Банкя зад дебели стени и големи джипове и не се притесняват! Дребния човечец да му мисли!
63
1
 
30
 
! Отговори
Vladi преди 5 години
Институциите са ни гола вода! Спасявайте се кой как може! Опасно е по улиците! Този опасен престъпник не е минал границата, не е имало Холивудски сценарии! Отишъл си е в Ботевград! И смятайте за да не го намерят колко са го търсили!!!!
62
0
 
24
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Много модерен този мотив -ревност напоследък. Как не сме се сетили -затворника успява да избяга,само за да се пострелят с друг криминален заради жена.
61
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради *** е! Тази толкова красива приватизаторка.
60
0
 
14
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи, мога СЕРИОЗНО ДА ВИ КАЖА, дори аз който съм НЕ ПРОФИСИОНАЛИСТ в тая област точно, че то е или заради ЖЕНА или ТОЯ ЕДИНИЯ Е ЛУД и/или е НАКОМАН и/ или СЕ Е САМОУБИЛ! НЕМА КАКВО ДРУГА ДА Е!!! Те това е!!! Полиция прокуратура, съд и други не са ни необходими! Цялата работа се изчерпа в описаните от мен случай! И както е видно и "професионалистите" така казват! А както се виде полевите ДНК тестове за има нема 10-20мин както беше случая с оня масовиа убиец доказват моите думи! :))))))))))
59
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам снимките и се чудя в кой част от местопрестъплението ще влезнат?един прави нещо, 3ма с ръце в джобовете.
58
1
 
19
 
! Отговори
Мвр преди 5 години
Има нова версия. Стрелял е защото оня щял да го изкаже на милицията. И те след три месеца да вземат да го потърсят и в родния му град. Нали те иначе го дирят под дърво и камък, но там откъде да се сетят. Сигурно не са намерили жена и триъгълната версия е увиснала. Льоша работа.
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли са самоубили някого, заради жена?Хайде малко по-оригинални сценарии, ако може!И за това не ви бива МВР! За да видите, че съм съвестен гражданин : "Сам се простреля, докато чистеше оръжие", "Участвал в тежка катастрофа", "Задушил се при пожар"... Амън! Толкова ли е трудно да проявите въображение, когато ги самоубивате?!
56
0
 
15
 
! Отговори
VIVA L`AMORE!!! преди 5 години
Много Любов, много чудо! Всички умират от Любов - от Любов бягат от затвора, пишат писма до Арменския поп колко са невинни, въоръжават се, стрелят се и умират в дуел на честта заради таз пуста Любов невиждана! Пък някои даже и цели семейства и родове затриха пак от Любов! Какви мъже, какви времена - стреляш подред като излезеш от затвора, животът на свобода не е живот, като няма Любов. А другият дуелист от снощи защото не го обявихте за герой - с риск за живота си свърши работата на цяло МВР!!!
55
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Панчев е сводник, криминално проявен, осъждан е, но не е лежал в затвора."Страхотна държава... управлявана от мутри, комунисти и ДС ченгета.
54
0
 
21
 
! Отговори
Сещам преди 5 години
се за едни, дето искат още увеличение на заплатите и допълнителни привилегии при пенсиониране...
53
0
 
27
 
! Отговори
СДВР преди 5 години
Разпасана работа. Избягал затворник ми ще ми се стреля по улиците без да носи документ за самоличност. После върви го разпознавай. Ама Ха!
52
4
 
16
 
! Отговори
до 58 преди 5 години
викаш при американската окупация цъфнахме и вързахме?! Иначе за чий имаме 4 американски и 0 руски бази, а?питам аз и отговор не чакам!
51
1
 
40
 
! Отговори
Minuva42 преди 5 години
Това което ме изумява в случая е какви точно документи са очаквали да открият в издирван затворник? Те в затвора по документите им ли ги разпознават?Жалка картинка е тази полиция!