Гавра в Германия! 8 българчета насилили 13-годишна под мост

6 от тях са арестувани, останалите две се издирват от властите
Обновена: 13 юни 2018 15:53 | 13 юни 2018 09:00,
443
Гавра в Германия! 8 българчета насилили 13-годишна под мост
Снимка: flickr

8 български тийнейджъри са изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт в Германия, съобщава "Билд".

6 от изнасилвачите, които са на възраст между 14 и 16 години, са задържани, а останалите двама се издирват.

Инцидентът е станал на 21 април, около 18 часа момичето се прибирало към дома си след тренировка по плуване, когато било пресрещнато от момчетата в гора в града.

Първоначално 2 от момчетата изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 снимали гаврата с телефоните си.

След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилено.

"Видеото, заснето с телефон, не може да се използва като криминално доказателство", каза главният прокурор Волф-Тилман Баумерт.

"Идентифицирали сме момчетата, които издирваме", допълни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


443
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
3
 
14
 
! Отговори
До 224 просото преди 5 години
Етносът има две измерения - по произход и по самосъзнание. За второто те питат, но за първото не те питат.
218
2
 
1
 
! Отговори
Mars преди 5 години
До ПросотоНищо не са въвели. В моят паспорт пише "british citizen", и разбира се място на раждане ( не за друго, а за да не си повярваш много) , но за етнос няма и дума. Същото се отнася и за документи като Leave to remain, Permanent residence, сертификати за раждане и натурализация и т. н. За квадратчето си прав(а), но това се отнася за не толкова важни формуляри. Същите изисквания за етнос е възможно да бъдат въведени и за всички по важни Application forms. Бенефити, уседналост, гражданств
217
0
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До гледна точкасвежо!...-Комбинацията на "Бойко" и "мисли" во истина е много свеж майтап..
216
2
 
96
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 5 години
Ама защо ромите и турците непрекъснато ги представяте за българи, когато извършат някакво безобразие? А когато направят нещо хубаво и веднага ги представяте като роми и турци? Докога ще си правите Г А В Р А с БЪЛГАРСКИЯ НАРОД???? Не че не е ясно от съдържанието на новината какви са тия осем българчета под моста
215
1
 
58
 
! Отговори
Horror преди 5 години
После ходи казавай че си от България като теъгнеш из Европа на почивка.Имаше един случай когато Българин отишъл до Холандия и го питали от къде е. Отговорил БГ. И те - не знаехме че има Българи с бяла кожа.Enough said!
214
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
не се заблуждавайте!...Човечеството го ЗАТЪРКАЛЯХА по нанадолнището Недостойните.То само не може да се спре......Но ще му се сложи край...Просто.."Чакай и се надявай!"..
213
0
 
14
 
! Отговори
гледна точка преди 5 години
Бойко кво мисли по въпроса или няма мнение?
212
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези са българчета, колкото индийският посланик е светлорус. Срамота е, че в паспортите махнаха графата "етнос". А за долните минтифяни - затвор до живот.
211
0
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Системата толерира всякакъв вид престъпления особено ония,от които директно текът пари към държавата.Все повече и повече се оказва,че метода на тихата саморазправа в тъмното е най-добър.Поне донася някаква справедливост по бързият начин.Имената на лешп/ерите биха били от огромна полза ако публично се обевят :)))
210
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Marsне обмислят,а са го въвели..Доста отдавна.Но за да не стане работата читава са предвидили и "квадратчето"...-"Не желая да се определя"..Демек,"Нещо като нищо"...
209
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Видеото не може да се използва като доказателство"... Аз ли съм сбъркан или системата е изфирясала?
208
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европейски граждани изнасилиха 13 годишна. Тези са европейци както българите, немците и французите. Защо трябва да се споменава страната, нали всички сме европейци. Ако трябва да има по-голяма яснота и повече подробности, тогава нека да поднесем всички детайли- чеpни, с *** венци и тнт. Иначе трябва да казваме както при храните - произведено в ЕС. Не трябва да се оставяме да ни УНИЖАВАТ.
207
3
 
21
 
! Отговори
не разбирате вие преди 5 години
Докато не се приеме Закон за офицялно изучаване не Дасикане Рома и Хорахане Рома в учебниците по История , то до тогава винаги Ромоте ще бъдат наричани българи по цял Свят , защо на Преброяване на Населението Ромите биват записвани или като българи или като турци , толкова ли е трудно да се разбере че Ромите са нито българи нито турци
206
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"И само хората в България носят вината, че са допуснали да се стигне до там с възпитанието на тези деца."Ха сега разясни как така ДРУГ носи отговорността за постъпките на тези? Според мен ТЕ си носят цялата отговорност. Тая жалка малцинствена политика че все някой друг им е крив води до тук. Отговорност носят майките им, които не са работили и един ден в живота си, бащите им, които изпиват всичките помощи, които получават.НЯМА ВЪНШЕН ВИНОВЕН.
205
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сте ли гледали филма Snatch? Брад Пит играе в него. Гледайте, интересен еГледайте и филма Коrkoro.
204
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези които докараха България в туй положение и те ли не са българи
203
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българин и български гражданин са различни неща. В случая тези са български граждани. Въпросът е защо немците искат от нас да интегриране и превъзпитаме една част от българските граждани, а самите те не го правят, както се вижда и от този случай?
202
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А някой знае ли защо само българските роми вършат зулуми. Неудобен въпрос, но....
201
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германската гора е опасна. Това е приказка от Братя Грим, от оригиналните версии.
200
1
 
30
 
! Отговори
Д преди 5 години
Много жалко за момичето. Направо ме е срам да наричат мен българин и тая *** също българи. Като бях ученик в България, постоянно изпращах момичетата до вкъщи, защото ги беше страх. После, живях в германия три години. Момичета там не се притесняват да си ходят сами. За съжеление ще се мине през определен брой подобни случки, преди и германките да ги хване страха. Лошото в случая е че при тях става, като при нас а не обратното.