Гавра в Германия! 8 българчета насилили 13-годишна под мост

6 от тях са арестувани, останалите две се издирват от властите
Обновена: 13 юни 2018 15:53 | 13 юни 2018 09:00,
443
Гавра в Германия! 8 българчета насилили 13-годишна под мост
Снимка: flickr

8 български тийнейджъри са изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт в Германия, съобщава "Билд".

6 от изнасилвачите, които са на възраст между 14 и 16 години, са задържани, а останалите двама се издирват.

Инцидентът е станал на 21 април, около 18 часа момичето се прибирало към дома си след тренировка по плуване, когато било пресрещнато от момчетата в гора в града.

Първоначално 2 от момчетата изнасилили тийнейджърката, докато другите 6 снимали гаврата с телефоните си.

След това я завлекли през гората под мост, където отново момичето било изнасилено.

"Видеото, заснето с телефон, не може да се използва като криминално доказателство", каза главният прокурор Волф-Тилман Баумерт.

"Идентифицирали сме момчетата, които издирваме", допълни още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


443
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако далавери винкелът е българин, точно толкова и тези са българи.
178
1
 
16
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Всеки проблем на този свят си има име! Кой какво признава, или не признава, не премахва нито проблема, нито малцинствата! И, понеже България не признава малцинствата, тези ще бъдат мнозинство! Ех, Българийо! Какъв народ те тъпче само! Да биха знаели за кого умряха Ботев и Левски! Пази Боже!
177
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От малки знаят че имат само права и правилата за тях не важат.
176
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе като гледам най-големите рецидивисти, убийци, престъпници и криминални елемнити по затворите, а вече и извън тях, са си баш българчета, при това "на поръчка" при 240-те, та както пише в "дебелите" книги - каквото горе, такова и долу, каквото вътре - такова и отвън.Та не е хич сигурно, че въпросните младежи са от столипиново...ами ако са си баш разглезени ганьовчета , кво прайм ?оня дето ритна германка в метрото си беше "чист" българин, нали ?!!
175
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са българи,роми са. .България не признава малцинства Ромите също са българи.
174
0
 
24
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Толкова ли е важно да не можем да наречем изнасилвачите с истинското наименование на етноса им? Кого би обидило това? За това зорлеми цял свят ще има такова хубаво мнение и впечатление от българите. Защото дайте да не обидим някого! Ама, се обиждаме, като ни третират, като ***, нали?
173
0
 
16
 
! Отговори
... преди 5 години
Не са българи,роми са. Дайте да си го кажем направо, м? Съд, кастрация и затвор по 20 години най малко. *** само дебелата неодялана гьостерица ги оправя, нищо друго.
172
0
 
38
 
! Отговори
Схемата преди 5 години
Аз като българин бих се обявил ЗА публичната им кастрация. От друга страна трябва да кажа, като българин, че МНОГО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ реално да са такива. Всички знаем какви са, но думата е цензурирана в този сайт и всяка медия на планетата земя поради някаква необяснима причина бди над тях, да не вземат случайно да бъдат обидени по една или друга причина!
171
3
 
13
 
! Отговори
Циник до Тракиец преди 5 години
Когато българите са имали "своя златен век"...някой от днес "цивилизованите" са живели с козите и прасетата - за да се топлят!Пишман нихилисти и насранопортюнисти - валяло!
170
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българчета ли? Съмнително!
169
0
 
18
 
! Отговори
Димов преди 5 години
Пишете че са *** бе, какво ви е страх толкова?
168
0
 
23
 
! Отговори
Горан преди 5 години
По-гадният въпрос е: Защо запис от телефон не може да се използва, като доказателство? Законотворците са за пребиване! Аз знам защо не може да се използва запис от телефон, като доказателство, но дали това е така наистина при наличието на повече от един телефон, както и запис на същото събитие? Колкото до етноса: Не са били българчета, те не ходят на тумби от по 6-8 индивида, това са български шведи!
167
1
 
22
 
! Отговори
Край преди 5 години
"Българчета" ??? Не всички български граждани или сома родени в България са българчета. Миролюба Бенатова ако иска може да се срамува, ако иска може да си мечтае среща с тия "българчета". Аз съм 100 % убеден че тези момчета се различават от мен и не ме е срам.
166
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ТОЗИ ЕТНОС БЪЛГАРИ!! И ВИЕ ОТ САЙТОВЕТЕ ИМАТЕ ВИНА В УНИЖАВАНЕТО НА ИМЕТО - БЪЛГАРИН!! ТОВА ПЛЕМЕ ТРЯБВА ДА ГО ИЗСЕЛИМЕ ОТ БГ.
165
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярвате или не, ама вече и германците почнаха да правят разлика между българи и български роми.И хич не си поплюват с ***....
164
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Българи"... Нищо, те немците ще "потърпят" още извсетно време. После всички са виждали какво правят, когато им причернее пред очите.
163
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
8 ''българчета'',но потомци на бежанци от Идния.Немците защо не са ги интегрирали.Ромите обикалящи Европа трябва да са с еднакви документи независимо в коя европейска държава са се родили защото те са номади.Няма такова нещо като български,турски,румънски,унгарски,френски,гръцки,италиански и прочие роми.Еднакви с еднакъв манталитет.Дори и тези в САЩ неса изключение.Абсолютно еднакви.
162
0
 
21
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
Осемте българчета всъщност са:плюс: ..... отишли на социал и да джобят германските пенсии, решили да олабят жилата;минус: деца на български строители и научни работници, които вършат глупости от скука щото им е свършило училището;
161
1
 
41
 
! Отговори
Владислав преди 5 години
Не българи, а бежанци от Индия!
160
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали са културни особености? Нашите шведи се женят на 14-15 год. и не са 14-16 годишни тинейджъри, а са семейни мъже с деца.