"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна

Националистите питат: Колко мъка още може да понесем?
Обновена: 14 юни 2018 20:06 | 14 юни 2018 09:15, Златко Желев
479
"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна
Снимка: Facebook

Крайната популистка партия "Алтернатива за Германия" започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.

Лидерката на формацията Алис Вайдел публикува постер с въпрос: "Германия, докога ще издържиш страданията?" и в пост изброява последните престъпления, извършени от чужденци в страната.

Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход.

Още по темата

Зверството станало 21 април, но заради разследването, а и за да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила тайна по случая до вчера.

Към момента 6 от насилниците са издирени и задържани, но германските власти обявиха за издирване останалите две, включително и в България.

Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също училище във Велберт.

Във фаталния следобед на 21 април те били на плуване в местния басейн. Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки.

Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си тръгва, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили.

Завлекли я навътре в гората и там двама я изнасилвали, докато другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и продължили да я изнасилват.

13-годишното момиче било спасено от случайно минаваща жена, която видяла, че става нещо съмнително, и буквално изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си.

Ромите избягали. Те са на възраст между 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата.

Шестима били арестувани веднага, двама още се издирват. Изчезнали са заедно със семействата си.

Момичето е с тежка психическа травма след трагедията.


479
Още от Общество
След смъртта на малката Вивиан, в турския хотел: Музика, забава...
Напиши коментар Коментари
252
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
А вчера БНТ пусна бодряшки репортаж по случай празника "Деня на бежанеца", показвайки богатата култура на Пакистан, от която може да се повлияем. Така продължава да изпълнява спуснатата от властта повеля "да се изгражда позитивен образ на мигрантите".
251
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Щом вършат престъпления, характерни за зрели хора, да бъдат съдени като зрели хора. Но най-вероятно няма да лежат и един ден в затвора, понеже са "деца", а либерастките мозъци не могат да разберат, че вече не са ... Тези закони трябва да се променят. В Норвегия добре са го измислили - държавата отнема превантивно децата от родителите, които нямат капацитета да ги отглеждат, дори за най-малките провинения. Явно Германия и България има какво да учат от Норвегия.
250
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Дано момичето да е роднина на служител на Дойче веле или някоя креслива правозащитна организациика.
249
1
 
9
 
! Отговори
Голата истина преди 4 дни
Тази паплач от най-долната Индийска каста само ни срами пред Европа.Българи били само по документи иначе по акъл и нрави и произход са други.Те са набелязали горкото момиченце още от басейна,но защо никой не е разбрал какво ще последва.Да беше ги издебнал с един голям кол че...и с коприва да им натърка пишленцата.
248
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Да намерим един австриец, неуспял художник, да го прекръстим Адолф и ... този път да не му пречим да си свърши работата. Не виждам друг начин.
247
1
 
11
 
! Отговори
_ преди 5 дни
Няма проблем от Хелзинския комитет ще ги защитят и оправдаят..
246
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Много добре знаят че тия "българчета"са като другите "бежанци",въпросните в затвора обаче какво ще правят с милионите "мигранти"иначе най-лесно да напишеш"българчета,румънчета"евентуално словачета,сръбчета защото можеш да "дивееш"на гърба на хората от източната половина на Европа!Айде сокерес вече.......
245
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Аче кат живеят в Германия великите германци защо не са ги интегрирали до сега. Пък на нас трият сол на главата.
244
11
 
12
 
! Отговори
д-р Исня преди 5 дни
Ако бяха българи, да са се изпортили един друг. Ама къде толкова българи на едно място в чужбина. Там всеки се пази от другия и ако може, ще го прецака.
243
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Знаех си, че са роми. Нямаше начин да са българи. Българите не се събират на тумби.
242
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Повече коментари не са нужни .
241
2
 
31
 
! Отговори
Б.Ц. преди 5 дни
Това са ***!Българският паспорт не ги прави българи нали?
240
0
 
54
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 дни
Еми ние се питаме докога ще издържим страданията, ама Германия и разни измислени организаций и комитети все ни мелят че трябвало да интегрираме ромите. Вижда се колко успешно ги интегрират и там, а после България им била виновна.
239
6
 
25
 
! Отговори
месара преди 5 дни
е няма само "мигрантите" на меркел да намазват, нека и наще *** (роми) да вкусят от нейното - добре дошли! жална и майка на чистата раса!!!
238
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Германия вече е неспасяема. И не говоря за ромите. Проблема е, че отнеха на немците нещо много по-важно = техния патриотизъм и чувство за самосъхранение. Затова преизбраха Меркел. Друг не би го направил, но те са промити мозъци. Германския комунизъм е по-страшен от съветския защото е прикрит, лицемерен, глобалистки и самоубийствен. Вижте само медийте им какви глупости пишат. Това са ненормалници. Четете Оруел и открийте приликите и разликите.
237
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тази кака ще спаси Германия
236
4
 
29
 
! Отговори
"Братята" преди 5 дни
А на бас, че са от РОМСКИ произход!!!
235
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ромите никога не са се славели като особено морални, но през последните 30 години безработицата и глада им размазаха всякакви остатъци от моралност. Лошотто е, че трази им "моралност" се предава от поколение на поколение. А за беднотията и безработицата им са виновни германците, защото им закриха работните места, които ги хранеха, за да лансират немската индустрия и земеделие. Германците са виновни. Много виновни. Още може!
234
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Германците унищожиха препитанието на българските роми с икономическите реформи, наложени на България, целящи да унищожат нашата промишленост и земеделие - основни работни места за ромите. Ако ще на талази да бъдат инзасилвани и мъжете и жените от ромите там, това, което германия причини на тези хора за последните 30 години и това, което има да им се случва на българските роми няма как да бъде изкупено. Германия трябва да бъде унищожена заради геноцида над хората, живеещи в България.
233
2
 
47
 
! Отговори
двоен стандарт преди 5 дни
АКО ПАЛЕСТИНЕЦ ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ЕВРОПА , НИКОЙ НЯМА И ДА СИ ПОМИСЛИ ДА КАЖЕ , ЧЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ЕВРЕИН , САМО ЗАЩОТО ПАЛЕСТИНЕЦА Е С ИЗРАЕЛСКИ ПАСПОРТ .