"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна

Националистите питат: Колко мъка още може да понесем?
Обновена: 14 юни 2018 20:06 | 14 юни 2018 09:15,
481
"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна
Снимка: Facebook

Крайната популистка партия "Алтернатива за Германия" започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.

Лидерката на формацията Алис Вайдел публикува постер с въпрос: "Германия, докога ще издържиш страданията?" и в пост изброява последните престъпления, извършени от чужденци в страната.

Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход.

Още по темата

Зверството станало 21 април, но заради разследването, а и за да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила тайна по случая до вчера.

Към момента 6 от насилниците са издирени и задържани, но германските власти обявиха за издирване останалите две, включително и в България.

Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също училище във Велберт.

Във фаталния следобед на 21 април те били на плуване в местния басейн. Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки.

Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си тръгва, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили.

Завлекли я навътре в гората и там двама я изнасилвали, докато другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и продължили да я изнасилват.

13-годишното момиче било спасено от случайно минаваща жена, която видяла, че става нещо съмнително, и буквално изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си.

Ромите избягали. Те са на възраст между 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата.

Шестима били арестувани веднага, двама още се издирват. Изчезнали са заедно със семействата си.

Момичето е с тежка психическа травма след трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите никога не са се славели като особено морални, но през последните 30 години безработицата и глада им размазаха всякакви остатъци от моралност. Лошотто е, че трази им "моралност" се предава от поколение на поколение. А за беднотията и безработицата им са виновни германците, защото им закриха работните места, които ги хранеха, за да лансират немската индустрия и земеделие. Германците са виновни. Много виновни. Още може!
222
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германците унищожиха препитанието на българските роми с икономическите реформи, наложени на България, целящи да унищожат нашата промишленост и земеделие - основни работни места за ромите. Ако ще на талази да бъдат инзасилвани и мъжете и жените от ромите там, това, което германия причини на тези хора за последните 30 години и това, което има да им се случва на българските роми няма как да бъде изкупено. Германия трябва да бъде унищожена заради геноцида над хората, живеещи в България.
221
2
 
50
 
! Отговори
двоен стандарт преди 5 години
АКО ПАЛЕСТИНЕЦ ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ЕВРОПА , НИКОЙ НЯМА И ДА СИ ПОМИСЛИ ДА КАЖЕ , ЧЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ЕВРЕИН , САМО ЗАЩОТО ПАЛЕСТИНЕЦА Е С ИЗРАЕЛСКИ ПАСПОРТ .
220
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА Е ПОРЕДНОТО РОМСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , КОЕТО СЕ ПРИПИСВА НА БЪЛГАРИ !! СЕГА Е МОМЕНТА ОФИЦИАЛНО ДА СЕ ПРОТЕСТИРА ЗАПАДНалИТЕ *** А И МЕСТНИТЕ БЪЛГАРСКИ ДА БЪДАТ ПОЛИТКОРЕКТНИ И ДА НЕ ЧЕРНЯТ БЪЛГАРИТЕ , ПРИПИСВАЙКИ ИМ РОМСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ . ЗАЩО ТЕЗИ *** КОГАТО СА В БЪЛГАРИЯ И ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩИ СЕ НАРИЧАТ РОМИ , А КОГАТО ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ГЕЙРОПА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ !!
219
2
 
29
 
! Отговори
Схемата преди 5 години
Първо на първо въпросната госпожа трябва да се научи да чете, защото както си пише в статията тези НЕ СА българи, второ на второ трябва да си спомни, че точно либерастките натиски от техните държави, от тези западно европейски палячовци са причината за всички своевалия на "РОМИТЕ", а НИЕ само получаваме лошо име и критики! Критикуваха ни, че не сме толератни към "РОМИТЕ" ами нека те ни покажат как става толератността тогава! Полша, Чехия и Унгария да вземаш решения вместо Германия и Франция в ЕС
218
1
 
28
 
! Отговори
истина преди 5 години
Тези момчета не разбраха ли,че са в Германия.Това не им е България да се идеализира мутрата,сводника,изнасилвача,наркобоса и престъпленията от всякакъв характер.
217
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са чули, че са българи, а малко са чули, че са роми.
216
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите масово отиват в Европа, особено в Германия и вд Южсна Франция. Ако ни пуснат в Шенген, този процес ще се активизира и може би ще си отдъхнем.
215
2
 
36
 
! Отговори
По-точна информация преди 5 години
И "Алтернатива за Германия", и още една друга организация, наричаща се "Европейски патриоти", вече официално заявиха, че насилниците са роми от България.
214
1
 
38
 
! Отговори
По новините преди 5 години
По новините потвърдиха че тези 8 са били от ромски произход. Тези наши български роми ни посрамват нас българите и българското име и култура. Не съм виновен че Индия не ги зачитат да си направят собствена държава ромите. Колко му е да събере Европа пари и да им купят остров и да ги пренаселете там. Ама като ги гледам как правят деца няма да се очудя че от 6 билиона 4 билиона са роми.
213
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германците такава невероятна каша забъркаха.. пълнят континента с всякакви и то авторитарно без да питат останалите членки, даже ги задължават и те да приемат.. и да не изброявам още какви неща правят, че няма да ми стигне мястото. Пълен провал са като лидер на Европа. Обаче нас плюят. Нали ни давахте акъл как да интегрираме ромите? Ето ви ги, покажете ни нагледно!
212
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Либералите съсипаха Европа.
211
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може още може.
210
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба Меркел ще им издърпа ушите и те вече няма да прават така.
209
2
 
30
 
! Отговори
И у нас преди 5 години
У нас в Асеновград също си бяха харесали едни момичета, спортуващи във водата. Момичетата им рекли да си ходят, те се обидили, че са ги отхвърлили и нападнали децата, треньорът търчи да ги отърва, те извикали цялата махла и награбили коловете да гонят пострадалите чак до болницата.
208
12
 
6
 
! Отговори
Евролиберал преди 5 години
В интерес на истината Алис Вайдел е гей, но това да не ви заблуждава. Тя е нацистка и използва езика на омразата с цел популизъм. Колко долно и недостойно от нейна страна. Либералната демокрация е под обсада, но ние никога няма да предадем своите ценности. Борбата продължава!
207
14
 
5
 
! Отговори
Евролиберал преди 5 години
Моля да ни извините за думите на нацистката Алис Вайдел. Германия е либерална, мултикултурна и толерантна страна. Всички хора, търсещи по-добър живот, са добре дошли в Европа и в Германия. Присъствието на "Алтернатива за Германия" в Бундестага е срам за Цивилизацията, но няма да им дадем да спечелят войната. Германия никога повече няма да бъде управлявана от националисти. Никога няма да го позволим. Никога!
206
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В цяла Европа смятат, че ромите са БЪЛГАРИТЕ..Смайването им е голямо когато видят бял човек да твърди, че е българин.
205
3
 
18
 
! Отговори
На позорния стълб да преди 5 години
бъдат призовани партиите РОМА, онази от ПЛОВДИВ, Илиев, Цв.Кънчев, ДРОМА или ДРОМ, БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ, които преди няколко дни защитаваха ***-ПОБОЙНИЦИ, нарушили ЗАКОНА!Да обяснят СЕГА защо тези ***, невъзпитани, НЕВЕЖИ ПРЕСТЪПНИЦИ са изнасили ли13 души групово малолетно момиче.КЪДЕ СТЕ, защитници на роми-престъпници?И ПОЗОРЯТ името на БЪЛГАРИТЕ.Да им се ОТНЕМЕ ГРАЖДАНСТВОТО. И да се приеме ЗАКОН:'КОЙТО ПОЗОРИ името БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН с ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ТЕРОРИЗЪМ- МУ се ОТНЕМА.
204
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съпричастен съм към наште бг сънародници у Дойчланда. Слагат ги в един кюп с ромите защото в личната карта пише че са българи независимо от етноса.. сега ще има да ги сочат с пръст. А имайте предвид че дойчовците ще започнат да се изнервят рано или късно. Да не забравяме от къде тръгна нацизма. Дано българите не пострадат