Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо

Не ме интересува, че ще ме осъдят, признава той във видео
Обновена: 27 юли 2018 13:51 | 27 юли 2018 07:00, Анисия Иванова
230
Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо
Снимка: YouTube

Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо. Това казва във видео, качено във Facebook, 15-годишният младеж, който наръга свой връстник в столичния кв. "Надежда" заради колаж.

"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Аз и преди исках да ги бия", допълва младежът, който на видеото е гол до кръста и окървавен.

Още по темата

Публикации в социалната мрежа предизвикали кървава драма вчера. Сигналът за случилото е подаден към 14 часа.

Шест минути по-късно екип на Спешна помощ бил на място. Раненият е 16-годишен. Той е с множество прободни рани във врата и ръката. Закаран е в "Пирогов", където му е направена животоспасяваща операция.

В близост до блока е задържан и нападателят - 15-годишен негов съученик. Малко след инцидента в интернет се разпространява и шокиращото видео. Според източници на Нова тв на него е именно нападателят.

Видеото е заснето преди ученикът да бъде арестуван. Той е гол до кръста, държи ножа в ръце и има следи от кръв по тялото му.  Нападателят е от ирански произход.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалото момче е в тежко състояние, остава за интензивно лечение и активно наблюдение в Детската реанимация на здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е много опасен за обществото, пък и като го слушах - речта му беше нечленоразделна.
112
5
 
2
 
! Отговори
Мани Бегай преди 5 години
Добре, а защо никой не казва защо е бил наръган онзи, не защитавам нападателя, но все пак не се знае нищо, наръгването може и да му е било малко.
111
1
 
7
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 5 години
А сега многознайковци като адвокати Марковски ще обяснят как иранчето е травматизирано и че всъщност не е било иранчето,а някой друг.Правата на престъпника са важни,няма що!
110
0
 
8
 
! Отговори
от пандиза преди 5 години
Абе дайте ни го при нас вътре пък после ще видите каква песничка ще запее ??
109
4
 
1
 
! Отговори
Бам-бам- буги-буги преди 5 години
118, Ти все едно за пръв път четеш новини, и за изкуство да става дума, няма да е за дълголетието на Моне, а за отрязаното ухо на Ван Гог (визирам жълтините, а не картините умишлено)?Улавщина?;)
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз е като някакъв развързан питбул.Думите са просто излишни
107
3
 
5
 
! Отговори
До 101 преди 5 години
Ама мнооооого я разбираш ти тъз Германия бе,германецо.Че и манталитета и народопсихологията ти е ясна.Хайде не се изказвай неподготвен и недей дава за пример или аналог Германия.Или най-добре не говори за неща от които стоиш на светлинни години.Германци бягат от Германия масово вече 13-ет години.Но хайде ще те оставя да си живееш в розовия балон.
106
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На това *** бих му пръснал главата с брадвата. С удоволствие ще отида да го излежа...
105
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предпочитам футболните драми(не хулиганство), пред кървавите! Затъваме все повече в плаващите пясъци, в които цялото общество ни влачи, и сме, като три синджира роби, но в различни посоки. Децата отдавна не са деца, защото нямат детство. Налага им се да оцеляват, гледайки филмчета в тубата, докато родителите(по-често един) заработват хляба. Няма образование, малките преобразУват възрастните, какво очаквате? Цветя и рози по пътя към самоунищожението? Все едно е дали е сириец или друг.Безхаберие
104
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АРАБЕСКИТЕ СА ТОТАЛНО СБЪРКАНИ!!!
103
3
 
2
 
! Отговори
Затова че внимавай преди 5 години
Аз нямам доверие на никому. Много е важно да не се занимаваш с никой. Бягай на далеч не се занимавай защото не сме четци на умове. Нямаме телепатия. Ако измислят технология всички да могат да четат какво мислиш ти или друг край на измамите край на лъжите край на изнасилванията край на убийците и психясалите. Всичко ще е както трябва да бъде. Лошото че като гледаме тв не можем да четем мислите. Трябва да имаме телепатия всички умове да са едно цяло.
102
1
 
17
 
! Отговори
До всички принцове преди 5 години
България е наша колективна отговорност. Какво чакате на готово и се оплаквате? Кой ви е крив, че сте си напукали маникюра? Хващайте се в работа!
101
4
 
27
 
! Отговори
До стефчо преди 5 години
Ако бях руснак, щях да ти кажа на отидеш на***, но съм българин. Затова ще ти кажа, че си *** и те насърчавам да се махнеш. България няма нужда от такива като теб. Ако сам не си оправиш к0чината, никой няма да ти даде на готово. Никой не ти е длъжен. Преди 100 години дядовците ти са преживели от 1 до 6 войни и са имали поне по 5 деца. Ти с какво си по- специален? Принц ли си? Бегай!
100
0
 
21
 
! Отговори
селчо преди 5 години
Е щом е иранче всичко е точно,там са само мили добри хора
99
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчето е агресивно, невъзпитано, комплексирано, с наднормено тегло и с гинекомастия. Хвала на такива родители!
98
0
 
31
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Така да направят властите, че това иранче да изчезне. Колкото по-малко такива хора, толкова по-добре. Това е необходимото зло.НИКОЙ НЯМА ДА ТЪГУВА ЗА НЕГО
97
2
 
14
 
! Отговори
Ако преди 5 години
Ако имахме смъртното наказание и строгите затвори на САЩ, щеше да е хубаво. Но не би. Само евроатлантически ценности, галещи с перце горките затворници, да не би случайно да им се нарушават правата. Тук там е и някой и друг *** за разнообразие. Да не ни стане скучно от неадекватни присъди и предсрочни освобождавания на малкото осъдени.
96
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха! Вече още повече приличаме на "Запада"!
95
7
 
19
 
! Отговори
Ми преди 5 години
Бягайте, само не се хвалете, че сте бегълци. За избягалите няма похвали. Дори да са избягали за печалбарство. Щом искате да сте чужденци, бягайте и не се изказвайте за България. Нали не я искате България. Пробвайте да пишете примерно на германци за бягство от Германия при някой тамошен проблем и вижте на какво ще ви направят. Вече и в България е същото. Хайде бягайте сега, ама без хвалби.
94
14
 
10
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Всичко що може да ходи на два крака да се изнася от тоя ***. Повечето ми познати го направиха отдвана и никой не се върна повече. Сега дъщеря ми завършва медицина и си готви куфарите,аз също я стимулирам да напуска. Беше едно време Държава,сега е само територия !