Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо

Не ме интересува, че ще ме осъдят, признава той във видео
Обновена: 27 юли 2018 13:51 | 27 юли 2018 07:00, Анисия Иванова
230
Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо
Снимка: YouTube

Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо. Това казва във видео, качено във Facebook, 15-годишният младеж, който наръга свой връстник в столичния кв. "Надежда" заради колаж.

"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Аз и преди исках да ги бия", допълва младежът, който на видеото е гол до кръста и окървавен.

Още по темата

Публикации в социалната мрежа предизвикали кървава драма вчера. Сигналът за случилото е подаден към 14 часа.

Шест минути по-късно екип на Спешна помощ бил на място. Раненият е 16-годишен. Той е с множество прободни рани във врата и ръката. Закаран е в "Пирогов", където му е направена животоспасяваща операция.

В близост до блока е задържан и нападателят - 15-годишен негов съученик. Малко след инцидента в интернет се разпространява и шокиращото видео. Според източници на Нова тв на него е именно нападателят.

Видеото е заснето преди ученикът да бъде арестуван. Той е гол до кръста, държи ножа в ръце и има следи от кръв по тялото му.  Нападателят е от ирански произход.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалото момче е в тежко състояние, остава за интензивно лечение и активно наблюдение в Детската реанимация на здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Ми преди 5 години
+1 за футуролога, имам предвид.
92
0
 
8
 
! Отговори
Ми преди 5 години
Сложих ти плюс 1.Но с уговорката, че дори в САЩ, ако се докаже, че дете осъзнава и разбира постъпката си за престъпление от този род, наказанието е като на възрастен. Мисля, че са прави да е така. У нас обаче законите са писани за удобство на престъпниците, а не за защита на правата на техните жертви. Ако не беше така, една псих. експертиза веднага ще потвърди, че нападението е с ясно осъзнаване и наказанието щеше да е за опит за предумишлено убийство като за възрастен и да е за дълги години.
91
5
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Отделно си мисля. че е добре човечеството да осмисли критериите за пълнолетие. 18-21 е било в 20 в. Сега с интернета, телевизията децата съзряват много по-рано. Сега какво 15 годишни (гледам ги по улицата - 100 кила бабаитчета назобани с анаболи) реално са безнаказани убийци. Реално нищо не може да им се направи, системата с ТВУ-та реално в България съществува но... по-скоро на книга. Мисля че ще доживеем границата за пълнолетие да се свали.
90
3
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
основния проблем, е че законодателството на т.нар. развити държави се крепи не върху наказанието, а "възпитателния ефект". Вие сериозно ли мислите, че човек може да се превъзпитав в затвора? Докато работи (произвеждат врати, плетат кошници)? Един човек на 15-18 вече е изградена психика, късно е. Не случайно народа казва "първите 7". Отделно много генетични изследвания сочат, че някои се раждат лоши. Всеки родител казва "*** те всички деца са добри по начало" -аме -не. Не е! Някой са си лоши!
89
3
 
27
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Агресивност,Простащина,Асоциално поведение,Комплексарщина,Демонстрация на незачитане обществен ред и закони.Това са приоритетите на бг.държавичка от 90та год.насам.Всяко едно правителство е работило усърдно за да може България да се превърне на 110% в Абсурдистан.Тоя малолетен изр*од е просто продукт на вътрешната политика на чалгария.Но такива като него с лопата да ги ринеш.Те са бъдещето на бг.Свестните деца си налягат парцалите и единственото което ги интересува е да се махнат от тук
88
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Нападателя е от Ирански произход"Това си е чиста проба манипулация, тип фиксация за малоклетъчната публика. Не е ясно колко е Иранската му връзка. Не е ясно въобще има ли нещо общо с мигрантите.Та публиката не може да мисли логично, но коментира ли коментира....Дайте отново за краставицата....
87
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво прави иранец в България?!
86
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо безкрайно елементарно не разбра от ЕС ,а и нашите "умници" също....Като първо всичката тази *** идва от държави с непрестанни конфликти,там животът не е ценност, там децата от малки гледат насилствена смърт,нещо повече,те самите са убийци.......Как ще интегрираш хора,за които животът не е ценност и е в манталитета им да са агресивни и за най-малкото,което приемат за обида!?....Те всяка обида измиват с кръв! Не им е мястото тук,никаква интеграция не е възможна!
85
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90,на нас БЪЛГАРИТЕ няма какво да ни казва въпросния професор,защото престъпникът НЕ е българин!
84
15
 
21
 
! Отговори
TIBERSA преди 5 години
Аз съм проф.доктор Лектар от Виенският висш институт по "психоанализа" и ще ви кажа че:1. Всички тези убийства, изнасилвания и прочие престъпления, особенно от 13-15г. малоум*ци като този-са ОГЛЕДАЛНА ПРОЕКЦИЯ НА ВАШЕТО БИТИЕ И СЪЗНАНИЕ??? ТО Е НИСКО ОБРАЗОВАНО, ПРОСТО И БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ.2. СЕМЕЙСТВОТО ЛИПСВА , А ЧАКАТЕ ДАСКАЛИТЕ ДА ВИ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА.3. РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО- А ОБВИНЯВАТЕ УПРАВНИЦИТЕ СИ-ЗАЩО? 4. 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ВИ Е БЕЗ ИЗГРАДЕНА Ц
83
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интеграция в действие! Ясно е,че малкия социопат в затвор няма да иде,но поне да платят една солидна сума кръвнина и да ги връщат от където са дошли! То понеже не намаляваме прогресивно, а всякакви малцинствени и мигранти да ни избиват в собствената ни страна!
82
0
 
20
 
! Отговори
Олег преди 5 години
До УфОбезобразените жени в Иран много интелигентно ли са обезобразени?!Момче ти бъркаш религия с генетичен материал! Ако видиш снимки от хората на Иран преди ислямската революция страната им и снимки на хората от днес няма никога да познаеш, че това са едни и същи хора!
81
2
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Жеги, нерви и ножове вървят правопропорционално...
80
3
 
11
 
! Отговори
Олег преди 5 години
До Българин"Нападателят е от ирански произход."Западните ценности са ти виновни на теб!!! Шиитите какви западни ценности имат?
79
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТивторъАко е имало сешо с училище през комунизма, в което всички са имали ножове и са плашели учители и родители, щеше да има "да дойдат танковете" или поне 5 камиона с воничета и просто нямаше да остане училище.
78
0
 
4
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До анонимен 67 Що не прочетеш материяла , а не само заглавието?
77
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повръща ми се като го гледам този индивид.
76
6
 
29
 
! Отговори
Българин преди 5 години
"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето."Ето до това общество ни доведоха западната култура и ценности. Важното било, че си бил защитил своето. А това, че убил човек...ей така между другото. Такива трябва от малки да бъдат вкарвани в затвора. И нека най-накрая родителите се вземат в ръце и да разберат, че това да родиш дете и да не го възпиташ е безотговорно и всякакви оправдания за липса на време и средства са нелепи.
75
0
 
51
 
! Отговори
атонимен преди 5 години
Ако отсега не му откъснат главата на това добиче, в бъдеще той е сериен убиец. Няма съвест, няма съзнание.
74
26
 
8
 
! Отговори
Уф преди 5 години
Стига с тая пропаганда срещу Иран, персите са една от най културните и интелигентни нации и винаги са били, който иска да види в тубата филмчета за Иран.