Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо

Не ме интересува, че ще ме осъдят, признава той във видео
Обновена: 27 юли 2018 13:51 | 27 юли 2018 07:00, Анисия Иванова
230
Младежът, наръгал съученик: Бам, бам, бам и ги направих на нищо
Снимка: YouTube

Отидох пред техния вход, те ме видяха, влязохме, бам, бам, бам и ги направих на нищо. Това казва във видео, качено във Facebook, 15-годишният младеж, който наръга свой връстник в столичния кв. "Надежда" заради колаж.

"Въобще не ме интересува, че ще ме осъдят, аз съм си защитил моето. Аз и преди исках да ги бия", допълва младежът, който на видеото е гол до кръста и окървавен.

Още по темата

Публикации в социалната мрежа предизвикали кървава драма вчера. Сигналът за случилото е подаден към 14 часа.

Шест минути по-късно екип на Спешна помощ бил на място. Раненият е 16-годишен. Той е с множество прободни рани във врата и ръката. Закаран е в "Пирогов", където му е направена животоспасяваща операция.

В близост до блока е задържан и нападателят - 15-годишен негов съученик. Малко след инцидента в интернет се разпространява и шокиращото видео. Според източници на Нова тв на него е именно нападателят.

Видеото е заснето преди ученикът да бъде арестуван. Той е гол до кръста, държи ножа в ръце и има следи от кръв по тялото му.  Нападателят е от ирански произход.

От "Пирогов" съобщиха, че пострадалото момче е в тежко състояние, остава за интензивно лечение и активно наблюдение в Детската реанимация на здравното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 15години е, да не мислите, че ще му дадат доживотна без право на обжалване?
12
5
 
61
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Според Аргумента от МВР, живеем на най - сигурното място на Балканите. Аман от манипулациите на лъжеполитиците ни.
11
0
 
67
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Чувството на безнаказаност подплатено с ниски присъди издавани на нарушителите води ,до много нисък праг за извършване на престъплението
10
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16И какво разбирате под чест ? Болезнено самолюбие ? И откъде знаете за какво става въпрос, след като не е описано в текста ?
9
4
 
52
 
! Отговори
Бай Х преди 5 години
Когато има липса на семейство, общество и държава ще е така
8
1
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам в ареста полицаите да му хвърлят здрав бой , място да няма потрошено по това . После да го изселят в азия това
7
2
 
60
 
! Отговори
ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА преди 5 години
В България престъпниците имат редица предимства пред жертвите.Предполагам ,че ще се отърве с някаква условна присъда ,ако изобщо има такава.Нали е непълнолетен.Ако имаше някаква присъда от 10-15 години като опит з убийство особена наглост и дързост,щеше да е друго.Сега другите хормонално де балансирани *** ще видят ,че няма страшно и ще почнат,за една дума да се ръгат=
6
2
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Синче е на богати, красиви родители които са доктори и инжинери пристигнаи у нас за да ни подобрят малко нацията
5
1
 
96
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Вече и у нас! Иранци...сирийци...афганистанци...импортираха си мурафетите и у нас. Ако това се беше случило в страните от които изпълзяха - този тлъстак щеше да увисне на някой автокран.Преди време - случайно попаднах на клип - как бесят 15 годишна в Иран!Ама у нас - всичко е окей... нали сме европейци!
4
0
 
86
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Това е поредния убиец,който ще бъде погален и добре обгрижен от закона и ще остане ненаказан адекватно.А единственото адекватно решение е БЕСИЛОТО,за да не убива в бъдеще без да му пука,както сам казва безполезния и вреден ***....
3
0
 
83
 
! Отговори
Х преди 5 години
Кофти че *** няма да носи пълна наказателна отговорност, иначе щеше да има "бам бам" у д-то в затвора от загорели яки батковци. "Защитил съм си моето" - е в затвора трудно щеше да си го защитиш
2
3
 
63
 
! Отговори
1 преди 5 години
До БулгарташакЧетете ли или само коментирате? Може би, не ви отърва, че нападателя е иранец?После имало расизъм!
1
17
 
58
 
! Отговори
Fck преди 5 години
***. Пак ни занимавате с ***. Новото поколение е закърмено с американски екшъни и видео игри с насилие. От там се извращават и се ръгат с ножове. Бам Бам ;).