На неудобно място с неудобни хора! Бенчев познавал бегло Очите!

Общинарят отрича обвиненията, че е помагал на Желязков
Обновена: 6 авг 2018 18:02 | 6 авг 2018 17:30,
90
На неудобно място с неудобни хора! Бенчев познавал бегло Очите!
Кадър: Нова

Общинарят Бенчо Бенчев проговори за ареста си в Истанбул, където беше задържан заедно с Митьо Очите преди дни.
"Това, което се тиражира по медиите, не е вярно. Просто така се случи, че попаднах на неудобно място с неудобни хора", каза той пред Нова.

Бенчев, който е от БСП и е зам.-шеф на Общинския съвет в Бургас бе задържан заедно с Димитър Желязков и още седем българи в хотел в Турция. След арестуваните бе и бившият депутат от ДПС Несрин Узун.

Още по темата

Митьо Очите бе обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол след като групата му бе задържана миналата седмица. По-късно се оказа, че Желязков е стигнал до Истанбул с колата на Бенчев и се е настанил в стая на негово име.

Общинарят обаче твърди, че това не е истина и той познава бегло Митьо Очите.

"Далечни познати сме", каза Бенчев и допълни: "Нямам двойно счетоводство. Нищо незаконно не съм направил".

Несрин Узун също обясни, че информациите за него са силно преувеличени, но отказа да дава изявления. Според данните на прокуратурата именно той е направил резервацията за Очите.

"Към този час няма повдигнати обвинения, тепърва прокуратурата в Бургас започва досъдебно производство за лично укривателство", коментира говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Тя потвърди, че Несрин Узун е направил резервациите за стаите в турския хотел на имената на Бенчо Бенчев и Йовчо Домусчиев. "Няма регистрация на името на г-н Желязков, но той е бил установен в тяхна стая, което за нас е достатъчно доказателство, че са целели неговото укриване", каза още Арнаудова.

От БСП пък призоваха Бенчев да подаде оставка, въпреки че не е член на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези дни чакаме Бенчо да се оплаче от политическа атака. Всеки политик с висящи обвинения мрънка едно и също - политическа гонка, щото бил много честен и почтен и им развалял далаверите.
20
3
 
17
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Извода е - стойте си у вас! Не пътувайте! Не знаете кой качвате на автостоп! Не знаете, и този същия, подмамен от добротата ви, дали няма да влезне в хотелската ви стая, докато вие пиете кафе в барчето на хотела. Човек си пати от добротата! Да ви е обица на ухото!
19
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова: - Абе Бенчев, защо спиш с непознати !?Партията няма да ти прости...ако не покажеш и направиш дарение !
18
0
 
22
 
! Отговори
Ъпсурд преди 5 години
.... па и НАГЛИ, на всичкото отгоре .
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахах а защо в моята хотелска стая не е идвал никога Митьо не знам. Мечтая си за това, въпреки че не го познавамИзглежда симпатичен гангстер :)
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те от БКП са винаги невинни жертви ... само бойко е мутра
15
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как обяснява Бенчо арсенала оръжия намерени в домът му?
14
0
 
28
 
! Отговори
месара преди 5 години
абе казах ви аз че случайно всички са били там, в един хотел и по едно и също време! вярвайте в теорията за вероятността бе хора!
13
1
 
26
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
'Бело го познавам...' е искал да каже наш Бенчо.Аман от мутри и нагли *** в тази държава.Бетер от Албания сме даже и по-зле.
12
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бенчо е бил на хотел с Очите, заради хубавите му очи.
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След този случай как искате да вярваме на съдебната ни система , то там работят хора , които са заплаха за националната ни сигурност но ДАНС защо мълчи ?
10
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще излезе, че цяла България познава Митьо Очите по-добре и от комшиите си, а само Бенчев - бегло...но си взел стая в хотел с него !
9
0
 
40
 
! Отговори
Бегло... преди 5 години
...познатите се возят в една кола из чужбината и обитават хотелски стаи, платени от беглопознаващия!Човек неволно се пита какво ли щеше да е, ако познанството бе по-близко? Можем само да гадаем ;) Засега едно е сигурно, уважаемият съд моментално се е съгласил с тезата на другаря Бенчев! Да ни е честито, ние плащаме заплатите на доверчивите магистрати. Другарят Бенчев и другарят Очко им плащат бонусите, така че за благосъстоянието на съдиите нямаме грижи - благосъстоятелно е ;)
8
1
 
34
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
А БЕ БЕНЧО НИЕ КАТО ЖИВЕЕМ ДО МАРИЦА ДА НЕ СИ ВРЪЗВАМЕ ГАЩИТЕ С ВЪРБА.
7
1
 
61
 
! Отговори
да ама не преди 5 години
Цяла България от 20 години знае че Очите е гангстер ,само дрогарят Бенчев от БСП не знаел и бегло го познавал ,та затова решил да го вози с колата си до Истанбул.
6
2
 
42
 
! Отговори
Гнусни преди 5 години
крадливи лъжливи *** - мафиоти от БСП/ДПС
5
3
 
39
 
! Отговори
Циник преди 5 години
И в най-затънтените села и паланки - чуха за Митьо Очите - този истински национален герой...но като типичен комуноид - даже хванат "инфлагранти" ( превеждам за бекчетата - на калъп ) Бенчев - го "познавал бегло"АааааахахахахаВъртяли ени пари....
4
2
 
43
 
! Отговори
KanuTaH_BeCkO преди 5 години
Бенчо, Пеко, Тако - типични имена на шумкари или техни наследници. Сега приятелчетата му от БКП , ще преобърнат света само и само да го уневинят... Самата му мазна физиономия и *** поглед , говорят за усмтвеният му материал. За жалост типична извадка на собственици на "Ролс Ройс" в България...
3
0
 
47
 
! Отговори
истина е преди 5 години
На Бенчо само въжето на врата ще му спре лъжите и мушингерствата !!
2
1
 
38
 
! Отговори
V преди 5 години
Абе, споделено пътуване и после са го прибрали в хотела да на му е студено.