Пиян и дрогиран! Софиянец помете 6 момичета на тротоар в Китен

Мъжът карал с висока скорост и при завой ударил тийнейджърките
Обновена: 8 авг 2018 15:31 | 8 авг 2018 13:00,
212
Пиян и дрогиран! Софиянец помете 6 момичета на тротоар в Китен
Снимка: архив "Булфото"

Пиян и дрогиран шофьор шофьор помете шест момичета на тротоар в Китен. Инцидентът е станал снощи около 21 часа.

Три от ранените са в болница. Най-тежко пострадало е 17-годишно момиче, което е с фрактура на шиен прешлен.

Други две нейни връстнички са в травматичен шок. Останалите са с по-леки контузии, прегледани са на място от екип на Спешна помощ в Царево и са освободени.

Всички момичета са от Лом.

Безрасъдният шофьор е на 31 години от София. Той се движел с "БМВ 320"  с висока скорост по ул. "Корал" в курортното селище. Пак с висока газ той предприел десен завой. Автомобилът излязъл от платното и ударил тийнейджърките една след друга, а след това се преобърнал по таван, съобщиха от МВР.

След инцидента шофьорът е тестван с дрегер за алкохол, който отчел 0,92 промила. Проверката за наркотични и упойващи вещества също дала положителен резултат.

По данни на полицията шофьорът е бил на амфетамини. Той е задържан за 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
4
 
54
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Да бъде обесен пред кметството в Китен.И без това е безполезен ***..
134
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука пишещите и те дрогирани или си прсвят майтапи с пометените деца
133
0
 
23
 
! Отговори
! преди 5 години
Какъв класик само. Добре, че не е убил някой. Айде в затвора сега!
132
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германците имат сериозен проблем, според всички проучвания моделите на VW,AUdi и БМВ са сред най чупещите се марки, като Ауди има 1 тех повреда на всеки 27 автомобила, за VW e 1 на 52, Само за сравнение ХОНДА е 1 на 344 а тойота е 1 на 155. Дори форд се справят по добре със 1 на 80. Във топ на 10 най ненадеждни марки спрямо технически неизправности на автомобилите 4 от фирмите са германски (Опел, Vw, Ауди, Bmw). Митовете за немското качество отдавна вече не са актуални.
131
0
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Има статистика,която показва,че най-много катастрофи с летален изход предизвикват водачите във възрастов диапазон 20-30г,след това год,30-40 след това намаляват с всяко десетилетие.Изследването е правено върху групи от 1000водача.Има статистика за броя катастрофи базирана на произход,образование,голямо или малко населено място,на пол и т.н.Това за възрастта и образованието или компилация от двете и разбираемо като се има предвид нивото на либералното и демократично образование и възпитание.
130
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Над 0.8 промила в кръвта биха ви лишили от правоуправление за година, а отказ от тест с дрегер или кръвна проба се наказват с 5000 лв. и три години без книжка.Виновен/-на, за шофиране след употреба на наркотично вещество то може да ми бъде наложено наказание лишаване от свобода от 1 до 5 години, глоба от 500 до 1500 лв, както и лишаване от право за управление на МПС за определен срок.Средна телесна повреда престъпление от общ характер, което се наказва с лишаване от свобода или пробация.
129
0
 
47
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Казват ,че да караш издухано БМВ320 е по-скоро диагноза за психическото здраве на индивида.Забелязвам ,че като правило тези водачи са кръглоглави и като правило до тях седи някакво момиче с интелекта на гугутка.Друга отличителна черта е,че винаги бързат ,сигурно имат спешна доставка на доза амфети или някакво друго "снадобье"
128
5
 
4
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Шестима младежи загинаха тази нощ в Симеоновград, отивайки на църква. Те са станали жертва на неопитен шофьор. Малко преди полунощ групата отивала на църква, когато колата, управлявана с висока скорост от 23-годишния Данаил Георгиев, излиза от пътя, качва се на тротоара и буквално помита младежитеНа място остават пет момчета и едно момиче на възраст между 17 и 19 години.Това ,че пишат ,че е на 23 не е вярно над 65 години е.Това е просто цитат от съобщение на БТВ
127
0
 
15
 
! Отговори
Centurion преди 5 години
Ако зависи от мен , наказанието за това ще бъде само едно-смърт по особено бавен и мъчителен начин!!!!Двадесет,Тридесет *** като екзикотирам,останалите ще разгръщат тревата, да не би случайно да загазят някоя мравка!!!Това е единственото решение!!!!Останалото е проява на слабост и не желание да се реши проблема!!!
126
0
 
9
 
! Отговори
БГ преди 5 години
Щом е млад -може ,но за възрастен шофьо не може,такива са разсъжденията на ***.
125
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От *** е, те са граждани на света, не може да се ограничат с един град
124
0
 
24
 
! Отговори
ДО КОГА? преди 5 години
НАПРАВО ЗАТВОР ДО ЖИВОТ
123
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега какво значение има драги безмозачни човеци дали е от София или Бургас,става въпрос за 6 невинни душици,и ще продължаваме да траем тези уродливи гадни *** и да ги храним в държавата
122
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До FallschirmspringerТи четеш ли, бе?На 31 год. е шофьорът и то от Сф.
121
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една помля 10 коли и нищо. Сега друг помля 6 момичета на тротоара- нищо. Важното е, да си млад. Нищо, че си бил пиян и дрогиран. Но посегни на парче суджук в магазин- затвор, ефективно.
120
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По- теърдичко трябва- тук минимума са 5 години ефективно и веднага в ареста!
119
22
 
9
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Почти съм сигурен ,че е над 65години ,от онези ,които трябва да ходят всяко тримесечие на проверовъчен изпит, а защо не и всяка седмица.Държавата има нужда от пари,зер.Като демократично рзрушихме промишленост и селско стопанство ,поне от глоби и такси да пълним бюджета,защото когато отпаднат фондовете ще увиснем като прани га-и
118
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тоя прибраха ли го с белезници и колко време ще го държат в ареста? Или Иванчева продължава да по-големия престъпник и от този?
117
1
 
17
 
! Отговори
копирано от очевидец преди 5 години
Скритото с ..... е българската дума за жител на Рим, в някои среди по-популярен като швед или индиец/индиянец
116
5
 
6
 
! Отговори
Ибахви преди 5 години
Всички с шумни мотори и коли в гробищата