Пиян и дрогиран! Софиянец помете 6 момичета на тротоар в Китен

Мъжът карал с висока скорост и при завой ударил тийнейджърките
Обновена: 8 авг 2018 15:31 | 8 авг 2018 13:00,
212
Пиян и дрогиран! Софиянец помете 6 момичета на тротоар в Китен
Снимка: архив "Булфото"

Пиян и дрогиран шофьор шофьор помете шест момичета на тротоар в Китен. Инцидентът е станал снощи около 21 часа.

Три от ранените са в болница. Най-тежко пострадало е 17-годишно момиче, което е с фрактура на шиен прешлен.

Други две нейни връстнички са в травматичен шок. Останалите са с по-леки контузии, прегледани са на място от екип на Спешна помощ в Царево и са освободени.

Всички момичета са от Лом.

Безрасъдният шофьор е на 31 години от София. Той се движел с "БМВ 320"  с висока скорост по ул. "Корал" в курортното селище. Пак с висока газ той предприел десен завой. Автомобилът излязъл от платното и ударил тийнейджърките една след друга, а след това се преобърнал по таван, съобщиха от МВР.

След инцидента шофьорът е тестван с дрегер за алкохол, който отчел 0,92 промила. Проверката за наркотични и упойващи вещества също дала положителен резултат.

По данни на полицията шофьорът е бил на амфетамини. Той е задържан за 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
27
 
! Отговори
Бях... преди 5 години
...скоро на почивка в курорт близо до Бургас. На оживено кръстовище по същият начин с поне сто човека поредният *** с горепосочената марка автомобили, взе кръстовището на дрифт! Само се молех да не я изтърве, иначе всички си отивахме. КАТ трябва да отворят сайт, където видео клипове на такива у.р.о.д.и може да се ъплоадват. После по бързата доживот без книжка, колата на търг, парите за лечение на болни, допълнително глоба от 100 хиляди лева ефективно без замяна + ефективно две години в затвора
94
0
 
22
 
! Отговори
Андрей преди 5 години
До Румен!Браво Румене, дано никога не ти се случи, дано и никога да не караш с алкохол/наркотици, дано и никога да не застрашиш човешки живот, когато си в колата (била тя 530xd/270 коня, била тя ЗАЗ 1980г). Но е хубаво да знаеш, всяка система отказва и няма застраховка, че няма да падне саксия на твоята или нечия глава... Дано момичетата се възстановят напълно...
93
51
 
1
 
! Отговори
Румен преди 5 години
Аз карам 530xd, 270 коня. Има система-асистент за завоите, на завой и задните колела се завъртат и завоя се взима много рязко и леко дори с голяма скорост, не може да поднесе, такова нещо никога не може да ми се случи.
92
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
София е град от селски тип
91
2
 
28
 
! Отговори
bg преди 5 години
Какво да кажа нищо ново под слънцето...Голяма безработица,ниски заплати,богати чорба джий,безхаберие,липса на прави полицаи -много легнали,култура и колегиалност нула и така нататък...Та ние сами се избиваме с нашето мълчание до кога??? ТАКА ЛИ НЕ СЕ РОДИ БЪЛГАРИН който да изчисти *** от България, ТАКА ЛИ НЕ СЕ НАЯДОХА нашите политици та да помислят за народа,ТАКА ЛИ НЕ СЕ СЪБУДИХМЕ от този сън та да се освободим от наглостта,лъжите и безхаберието,ТАКА ЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ да се самоубиваме
90
3
 
23
 
! Отговори
auuu преди 5 години
Следващият път напишете само БМВ 320 и не пишете нищо друго това обяснява всичко
89
23
 
2
 
! Отговори
Васил преди 5 години
Да е жив и здрав момъкът с БМВто, да се осъзнае и да разбере каква грешка е направил и да се поправи, а след като си изтърпи наказанието да си го кара БМВто със здраве, но културно.
88
1
 
18
 
! Отговори
генерал преди 5 години
за такъв линч на място за един по добър свят
87
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа ***
86
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВ случая да, но изкарвват все селяните виновни за катастрофите по пътищата...и се обиждат на граждани и селяни без да познават историята от което трагедията е още по-голяма!
85
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Темата много невинно се измества настрани от проблема и това разделение на столица и провинция е доста ограничено мислене и много зависи от коя страна на палачинката си. Нека да изместят столицата и да изберат друг български град. Ще се запее друга песен - хахах. нека се децентрализират малко властите да се пръснат, но просто лакомията е жестока и на много фигури на постове не им се спира да крадат! не дават залъка на друг!
84
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля ви, кое село у нас е или е щяло да бъде столица е без каквото и да било значение!Това не променя нито подобието на държава, нито овчето мислене на населението й, нито жестоката овълченост на управляващите.
83
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как са пострадалите деца днес, Днес?
82
3
 
2
 
! Отговори
...58 и сие преди 5 години
58 и сие.........жителите им, голяма част от които са участници в политическото и културното развитие на страната по това време се озовават в София. Пък и нали още тогава са усетили сладостта да са столичани!
81
0
 
31
 
! Отговори
mamavi, преди 5 години
Може убиец да съди държавата за лошите условия затвор и това се прави постоянно, не само от българи.Проблемът не е в това! Проблемът е, че тези, които трябва да са в затвора, масово са навън, разтриват автомобили, търгуват с незаконна стока и човешка плът, трепят и насилват. И никой не ги търси, нито затваря.
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между София, Русе, Пловдив и Търново, София е била най-добре за столица.Но е груба грешка, че всичко е концентрирано тук. В САЩ столица на щата най-често е някой по-малък град, така се дава заетост и извън големите градове.
79
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смъртното наказание не решава проблема. Ако си чел разни интервюта с осъдени, те предпочитат смъртното наказание, отколкото да лежат в затвора 25 to life.
78
0
 
12
 
! Отговори
до 58 и сие преди 5 години
В залата на събранието е предложено единствено София, като депутатите гласуват за и против. Руският комисар Дондуков-Корсаков формулира отказа от Тъново така България ще има две столици : Търново историческа и София правителствена.Най-разочаровани са търновчани и плвдивчани. В Търново като анархизъм и до днес е останало определението на София голямото село, пловдивчани пък смятат, че най-хубавоо й нещо е...указателната табела за Пловдив. Истината обаче е , че само за 10 години след избирането на София за столица и Търново и Пловдив намаляват наполовина жителите им, голяма част
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У нас е така - всеки си прави каквото си иска, понеже контролните органи не работят и после отчитаме нарушения и престъпления само когато има жертви и ранени или пък големи материални щети.Понеже акълът ни не стига да заложим на превенция и работещи органи, си седим в дъното, с най-голям процент на глава от населението катастрофи с тежки последици. Който има деца -да ги спасява о-време нейде навън. Няма изход тук. От години го търся, но вече се отказах. Такъв просто няма!
76
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 69Не виждам подобрение. Жалко, че махнаха софийското жителство. Много лош материал...