Пиян и дрогиран! Софиянец помете 6 момичета на тротоар в Китен

Мъжът карал с висока скорост и при завой ударил тийнейджърките
Обновена: 8 авг 2018 15:31 | 8 авг 2018 13:00,
212
Пиян и дрогиран! Софиянец помете 6 момичета на тротоар в Китен
Снимка: архив "Булфото"

Пиян и дрогиран шофьор шофьор помете шест момичета на тротоар в Китен. Инцидентът е станал снощи около 21 часа.

Три от ранените са в болница. Най-тежко пострадало е 17-годишно момиче, което е с фрактура на шиен прешлен.

Други две нейни връстнички са в травматичен шок. Останалите са с по-леки контузии, прегледани са на място от екип на Спешна помощ в Царево и са освободени.

Всички момичета са от Лом.

Безрасъдният шофьор е на 31 години от София. Той се движел с "БМВ 320"  с висока скорост по ул. "Корал" в курортното селище. Пак с висока газ той предприел десен завой. Автомобилът излязъл от платното и ударил тийнейджърките една след друга, а след това се преобърнал по таван, съобщиха от МВР.

След инцидента шофьорът е тестван с дрегер за алкохол, който отчел 0,92 промила. Проверката за наркотични и упойващи вещества също дала положителен резултат.

По данни на полицията шофьорът е бил на амфетамини. Той е задържан за 24 часа, по случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом е софиянец нищо няма да му направят.поради липса на доказателства.
74
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Трябва да забранят БМВ-тата втора употреба ( може и Голфовете ) ! С останалите марки не е престижно да дрифтиш и да се правиш на тарикат!
73
1
 
17
 
! Отговори
mamavi преди 5 години
Пълно е с ненормалници, които си правят каквото си искат, защото знаят че няма последствия в България. Може ли убиецът на Белнейски например да съди България за условията в затвора? Та тоя не заслужава да види бял ден, за какво говорим? Ако имаше смъртно наказание, може би нямаше да са толкова НАГЛИ! Вие като бълвате черните новини защо не разследвате какво се случва после, ами просто пускате заглавия колкото да си трупате посещения за сайта? ХАОС е тая държава
72
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само в София...цяла България е на евтина дрога - амфетамини и метаамфетамини. за 7лв. евтин кеф и после 30 дни не можеш да си легнеш.. И се чудите защо всички са изтрещели. Наркотиците (особено синтетичните) са болестта на нашето време. Ако преди природата ни трепеше с пандемии, сега ние сами си се затриваме
71
2
 
7
 
! Отговори
до 58 и сие... преди 5 години
До Анонимен 58 и сие...Минал вотът за староплестолницата, дошъл ред на София и съседът му сръгал дядо Славейков да вдигне ръка, а той полусънен и объркан не попитал за кой град гласува като си мислел,че е за Търново. Преброили гласовете и се оказало, че само с 1 глас, дядо Славейковия, София станала столица. Всичко това шеговито, звучи много убедително, но не отговаря на истината. София става столица благодарене на проф. Марин Дринов.
70
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не че на друго място човек е застрахован при такова дрогирани келемета ,но съвсем отговорно твърдя ,че Китен е върха на селяндурщината!!!Никаде другаде по Черноморието не среща такава простотия ....и явно "туристите" или по голямата част от тях са от съответната категория!
69
3
 
3
 
! Отговори
до 58 и сие преди 5 години
На 22 март 1879г. Учредителното събрание в Търново трябва да определи коя да бъде столицата на България. Като хора, гостоприемни домакини (продавали кафето на депутатите на двойна цена тъй като били гости, а не мющерии, тоест постоянни клиенти), търновчани много се надявали това да бъде техния град. Но така и не станало и те хвърлили вината за това на дядо Петко Славейков, защото бил стар, уморен и обичал да си подрямва в Парламента. Славейков преди да се унесе , поръчал на депутата до него да го събуди по време на гласуването, та да даде гласа си за Търново.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 72Теб с тоя манталитет специално никой не те вика, стой си в шубрака в името на доброто на всички.
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комплексарите се хващат за това, че бил софиянец, 'щото провинциалистите досега и едно престъпление не е имало, което да е извършено от провинциалист. Смешка.
66
4
 
8
 
! Отговори
до 69 преди 5 години
След като драгалевсият крадец Иван Костов съсипа и разпродаде България за жълти стотинки, избран от "умните" софиянци, бяхме принудени да ви подобрим генетичния фонд, идвайки в София!
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЖороМи да, гоуфаджиите нямат пари за дрога, само пият ракия от еФтината
64
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Че кой ви вика в София? Някой да ви кани. Стойте по родните места"Шопските чорбаджии ни викат да работим, защото вие софиянци сте били мързеливи и много пари сте искали. По цял ден само в мола и по кафета сте се разхождали. От наследствени апартаменти наеми взимате и не искате да работите нищо.
63
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя мамин жребец сега да го дадът на бащите на пострадалите деца за няколко часа пък после да си го приберът и да го съдят. 18 години да гледаш дете, да го пуснеш на море и някой лигльо да го блъсне по такъв начин. И аз имам BMW, имам и дете. Човек трябва да има някакви граници и чувство за отговорност. Адреналина си е адреналин, но не трябва да се застрашава живота на хората заради нечия глупост.
62
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 48Че кой ви вика в София? Някой да ви кани. Стойте по родните места, а шопите да си трошим главите. Такава тъпота не ви трябва. Да, ама не.
61
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Язък за БМВто! Сега трябва да даде нови 600 евро за още едно 25 годишно отлежало от Германия.
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вкарайте го поне за 10 години в панделата. Да го разширят хубаво откъм тайното място! Това заслужават такива ***!
59
8
 
1
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Добър ден колеги.Две-три неща ме интересуват?КОлата била ли е на "ФАРОВЕ",момичетата бяха ли с ЧЕЛНИЦИ на главите?Ако не е ,аз знам причината за катастрофата.Лошото е ,че сега тая катастрофа не помага да се приеме закона за сервизите ,само там да се *** от ГРОБ.Айде с фаровете стана,*** този е дрога ,не върви да се забранят ремонтите пшред блока.Ама ще успеем :)
58
0
 
22
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Софиянец или не, няма значение, трябват му 5 до10 години пандиз, плюс поне 10 хилки, плюс компенсация за пострадалите момичета. Сега на ход е съда.
57
1
 
11
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
"може да е роден в София но генът му да е селян-дурски."-------Ами, тогава всички сме Софиянци!!!!!-))))))))))
56
1
 
17
 
! Отговори
Няма гражданска ,а.. преди 5 години
Като е пил и е бил дрогиран ,важи ли му гражданската и каското.Явно има достатъчно пари сега да си плати масрафа.Поне 200 000 бона ще го осъдят контузените .