Запален парцал, грозен кикот и викове: Знаеше, че ще си отмъстя!

Улична камера заснела италианеца, полял с бензин и запалил българка
Обновена: 14 авг 2018 10:08 | 14 авг 2018 09:10,
66
Запален парцал, грозен кикот и викове: Знаеше, че ще си отмъстя!
Снимка: flickr

Улична видеокамера е заснела ужасяващата гледка със заливането с бензин и подпалването на 49-годишна българка от бившия й мъж в Сицилия, съобщиха италианските власти.

Именно благодарение на кадрите карабинерите успели да разгадаят как е извършено престъплението и да стигнат веднага до престъпника.

На видеозаписите се вижда мъж, който полива бившата си българска жена и сегашния й приятел с петлитрова туба бензин.

Още по темата

След това той хвърля парче запален парцал към двамата, започва да крещи и да се смее на висок глас, пишат италианските медии.

Заради жестокостта на кадрите със запалването, карабинерите отказват да ги разпространят.

Запален парцал, грозен кикот и викове: Знаеше, че ще си отмъстя!
Вещите на престъпника и залятата с бензин българка. Снимка: Carabinieri a Catania

Веднага след подпалването на българката до нея достигнали медици, извикани чрез много обаждания на свидетели на палежа, пише "24 часа".

Състоянието на българката е изключително критично, тя е в болница с изгаряния от 50% по тялото си, а 57-годишният й приятел – с 30%.

Според местните медии 57-годишният Фортунато Джузепе Таормина, извършител на престъплението, имал богато съдебно досие – разследван е за физическо насилие, тормоз, грабеж и бягство от домашен арест.

Пироманът живеел на метри от участъка на карабинерите в Маскали и униформените го открили бързо и го арестували.

Запален парцал, грозен кикот и викове: Знаеше, че ще си отмъстя!
Задържаният Фортунато Джузепе Таормина. Снимка: Carabinieri a Catania

При задържането му Таормина изглеждал напълно спокоен и не съжалявал ни най-малко за извършеното от него.

"Всяко обещание е задължение. Бях й казал, че рано или късно ще си отмъстя", казал той с усмивка на разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
22
 
! Отговори
Зиг преди 5 години
До тези, които толкова жлъчно и горчиво плюят по българката - единственото ми обяснение е, че, или майките ви са били евтини продажни жени, или - което ми се вижда по-вероятно - бащите ви са били груби, вероятно алкохолизирани типове, неуважващи жена си и превърнали я в слугиня. Така сте възпитани... до голяма степен - жалко за вас.
33
4
 
26
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
има мухлювци които не могат да преглътнат факта че са оставени поради това че са мухлювци и простоватостта им ги прави агресивни
32
29
 
16
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Не е това начина да си го ,,получиш"но на българката морала ние си го знаем много добре.Виииинаги си е била по тънката част.Още от пубертета майка и я учи как с оная си работа да се оправя в живота.За пари ще прегази и товарен влак и дори няма да го усети.Но,номерцата не навсякъде и не при всеки минават.
31
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поредната българска "убавица" която сменя мъжете по чужбина като носни кърпи,съжалявам но въобще не ме вълнува,само и пожелавам да оздравее
30
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека не иска на сила любов. Иска отмъщение за унижението и лъжите. А се чувства излъган, понеже е очаквал нещо различно. Според описанието, дадено в статията, това различното няма много жени дето могат да му го дадат. Мъжете действат така когато не им остава друг шанс. Ако ги притиснат до стената са готови да стигнат до крайност. Този се е чувствал притиснат. Явно е инвестирал твърде много емоции в една българска *** и е решил да си изтегли инвестицията по единствения за него възможен начин.
29
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Развод по италански...
28
1
 
35
 
! Отговори
Маленакисчето преди 5 години
Ужас. Насила да искаш любов е унижение. А да посегне на този когото си обичал е престъпление за душа, сърце и морал. Е сега ще си я върне ли този не нормални?
27
3
 
26
 
! Отговори
65 преди 5 години
До господин Опаа.Ти си луд точно толкова ,колкото и италианеца.Или имаш повече рога от сто елена.Затова е тся злоба.А ако жената години наред го е търпяла?'Безсилието поражда насилие.
26
63
 
11
 
! Отговори
Опааа преди 5 години
Браво на човека, така се защитава достойнство.Ако всички кучкии тръгнат да си правят и слагат с когоо искат то света ще стане един огромен публичен дом.И аз бих ги заплаил .
25
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тази куха лейка я питаш как си живее в Италия с мъжа си италианец, ще ше скъса да се хвали колко й е добре и сега действително виждаме каква изгаряща любов и приказен животец е имало.
24
0
 
48
 
! Отговори
романо преди 5 години
Бъдете крайно внимателни кого допускате близо до себе си, пък било то - мъж или жена!Нежният пол може да бъде не по-малко жесток и брутално отмъстителен.Не си "играйте" с чувствата и емоциите на хората, дори и от най-близкото ви обкръжение, те биха могли да ви наранят причинявайки си сами болка.Живеем в много динамични и безкомпромисни времена, и мнозина не издържат психически на огромното напрежение и стрес!
23
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой да я е карал да се обвързва със престъпник? Че и се е омъжила за него ... Хем престъпник хем е луд в главата. Като искате лошите батковци понякога резултата е този.
22
17
 
26
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Нашенските ку.ви като се хващат с чужденци за пари не реват ,ама после бъдете съпричастни,братя българи ,айде нема нужда ;) !!!
21
6
 
11
 
! Отговори
КОЯ Е ЯНКА? преди 5 години
КОЯ Е ТАЯ ЯНКА БЕ
20
2
 
12
 
! Отговори
... преди 5 години
Винаги има и такива! Но всеки трябва да знае, че винаги ама винаги е се намери някой дето и на него ше му види сметката или ше си спази обещанието! ТТака, че тръгнеш ли по тоя път няма да прокопсаш!
19
16
 
5
 
! Отговори
Хахо преди 5 години
А Елена от Благоевград защо е любовница на дъртия Атанасов - зъболекаря от бл.21 в Белите брези?
18
8
 
3
 
! Отговори
Хахо преди 5 години
Даниел Василев, който и без това не се казва така, е набор 1966 - баща ми знае! Това е последно предупреждение за Янка Иванова
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Янке, а знаеш ли, че някои валути въобще не съществуват, но касиерката в магазина и тя е "твой" човек. Ей, изроде, гледай да не дойдат моите хора, тези на баща ми , де!
16
6
 
4
 
! Отговори
Хахо преди 5 години
Янке, спри да обучаваш Зорници да ме следят, да не стане обратното. Майка ми и баща ми знаят, знаят, знаят!
15
3
 
6
 
! Отговори
Хахо преди 5 години
Янке, с който и двойник - мъж или жена да се представиш пред баща ми, все е тая вече - спукана ти е работата.