Пиян австриец боксира камериерка на "Златни"-те. Размина се с глоба!

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август
Обновена: 15 авг 2018 18:28 | 15 авг 2018 13:45,
173
Пиян австриец боксира камериерка на "Златни"-те. Размина се с глоба!
Снимка: flickr

33-годишен турист от Австрия е арестуван за 24 часа, след като се развилнял и нокаутирал камериерка в хотел в курорта "Златни пясъци".

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август, съобщиха от ОДМВР-Варна.

Мъжът вдигнал скандал в коридора на хотела, крещял по персонала, бил агресивен и в крайна сметка ударил юмрук зад врата на една от камериерките и я съборил на земята.

Още по темата

Пристигналите на мястото полицаи закопчали агресивния пиян австриец и го отвели във варненския арест.

Наложена му е глоба по Указа за борба с хулиганството. Сумата не се съобщава.

Случаят с агресивния австриец досущ прилича на друг, разиграл се през лятото на миналата година, но с шведски турист, който нокаутира с крак камериерка, този път обаче на "Слънчев бряг".

Диана пострада тежко и няколко дни бе в болница, след като Ралф Сундберг я ритна в лицето. Инцидентът стана на 3 юни, а видеото, разпространено от МВР, взриви обществото.

На 26 септември обаче Ралф Сундберг бе освободен от наказателна отговорност и глобен от Районния съд в Несебър -  4500 лева.

До този парадокс се стигна заради чистото съдебно минало на шведа, квалификацията на нанесения ритник като "лека телесна повреда" и липсата на нанесени материални щети по време на деянието.

Още на следващия ден шведът отлетя за родината, а след като присъдата бу потвърдена и на втора инстанция – шведът преведе глобата по банков път.

Развоят на събитията обаче провокира сериозна дискусия за промяна в закона, която да не допуска при подобни деяния да се налага само административно наказание.

Какво ще се случи сега? Предстои да видим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
20
 
! Отговори
777 преди 5 години
300лв.това е най голямата смешка която съм виждал.Този австрийски *** трябва да бъде пребит,и следващата ваканция ако в България няма да се прави на мъж.
126
1
 
5
 
! Отговори
до 131 преди 5 години
С изключение на българите, когато нападат гей-ове, поне според повечето коментиращи, нал тъй?
125
0
 
18
 
! Отговори
seira преди 5 години
СЕЩАМ СЕ ЗА ЕДИН ПОЗНАТ БЪЛГАРИН, КОЙТО ПО ВРЕМЕТО НА "КОСТОВОТО" УПРАВЛЕНИЕ УСПЕШНО НОКАУТИРА АМЕРИКАНЕЦ В ОФИСА НА НАША ФИРМА. НАГЛЕЦЪТ СЕ ПОДИГРАВАШЕ С БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВА!!!ИНТЕРЕСНО, КАК В ДНЕШНО ВРЕМЕ НЯМА ПО-СМЕЛИ МЪЖЕ ДА ПОКАЖАТ НА ХУЛИГАНА (БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е ЧУЖДЕНЕЦ ИЛИ НЕ), ЧЕ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ГРАЖДАНИТЕ НЕ СЕ КОНТРОЛИРАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ ОРГАНИТЕ НА РЕДА?!ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА УВАЖАВА ДРУГИТЕ И ДА СПАЗВА ЗАКОНА - БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
124
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карма заради нападнатите белгийци! Всичко ви се връща, драги българи! Каквото повикало, такова се обадило! На ви сега "Малко им е на тея ***! " Га фалихтe оня гамен, не ривахте!" Само дето за нападението над гейовете има справедливост! Не жалка глоба! Този който се смее последен, се смее най-добре!
123
2
 
8
 
! Отговори
Край преди 5 години
Тая година бях на Златните - клоака. От Златни пясъци могат да ги прекръстят на Гадни крясъци.
122
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в хотелите в ценоразписа вече могат да сложат -бой на камериерка 300лв,а лично моят призив към камериерките е да ходят въоръжени и да не остават длъжни на нападателите,това не е държава,защитавайте се сами ,най-сигурно е
121
1
 
4
 
! Отговори
Tomi Tomov преди 5 години
A zaradi tezi.Prebil personala i ni6to.E kak da na smjatat za hora.i tam sa sa6tata sgan avstriizi germanzi.Halal da sa im emigrantite.pone te 6te im razkajat igrata.na toz aroganten deutsche raum mist.SCHEISE.
120
2
 
22
 
! Отговори
Sefa преди 5 години
Нашите полубожества съдиите директно подкрепят нов вид туризъм.Елате в БГ и можете да пребиете хотелския персонал и да се отървете от стреса безплатно,за ранни записвания промоция.Пребийте камериерка(защото те не са полубожества)и получавате към нея и управителката на хотела.Така се прави бизнес нали?Чужденците само пари да вкарват а хора бол.
119
6
 
12
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 5 години
Ауууу, разминал се бил с глоба.Кога ще доживеем на редовия български хулиган да му наложат ПОНЕ глоба? Защото обикновено няма такова нещо. Или тоя понеже е австриец, трябва да лежи?
118
2
 
32
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Тази камериерка приятел/мъж няма ли си?В тоя хотел охрана няма,така ли ?Ошамарете го тоя розовия пъпеш.Никой нищо няма да ви направи.Те и затова такива *** си правят каквото си искат тук.Точно защото знаят,че тук могат да си правят абсолютно вси-чко !
117
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МедведДоганСамо я набил ли... ?
116
2
 
29
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Абе в тези хотели няма ли поне 2 или 3 яки охранители ,които също да нокаутират нападателя за да го укротят докато дойде полицията ?!
115
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НАЦИОНАЛИСТКаква глоба?Ами обезщетение за гаврата и боя?Също трябва да има.
114
3
 
34
 
! Отговори
+ преди 5 години
Ако български турист боксира австийска камериерка в Австрия, какво ли ще е наказанието?
113
23
 
11
 
! Отговори
НАЦИОНАЛИСТ преди 5 години
Хитлер е бил австриец, трябва да ги уважаваме. Глобата му стига, взел си е поука, хайде да не се шуми по случая, случва се.
112
3
 
39
 
! Отговори
Стимул за туризма преди 5 години
Държавата стимулира чуждите туристи да бият българите, като после туристите плащат таксичка която влиза в бюджета на мафията. И така мафията доволна, а народа е бит.
111
6
 
9
 
! Отговори
МедведДоган преди 5 години
До АнонименИ как ще го изгаврят като за бугарина немеца или афстриеца е като бог то туй Хитлер то туй Майн фюраа и тн.Свиквайте ще ви бият докато посинеете па и ще искате още.Ахаахаха
110
9
 
27
 
! Отговори
МедведДоган преди 5 години
*** вие още ли не сте свикнали с мисълта че сте 10-та ръка хора.Ми свиквайте де!Пфуу!
109
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм камериерка, и ако на мен ми се случи няма да му се размине боя. Идват всякакви пумяри пият повръщат където им падне. По стаите е мазало те си мислят, че като са в България всичко им е позволено.
108
2
 
36
 
! Отговори
ОФОФ преди 5 години
ПИТАМ СЕ ИМА ЛИ БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА ИЛИ СМЕ КОЛОНИЯ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА--ДЕМЕК ЕВРОГЕЙЧЕТА СМЕ ВЕЧЕ...СТАНАХМЕ БОКСОВИ КРУШИ ЗА ЕВРОГЕЙЧЕТАТА--ОФОФ-ОХ ОХ..НЕ ДЪРЖАВА, А ***-РАЙ ЗА ПЕДОФИЛИ И НАСИЛНИЦИ ОТ ЗАПАДНА ЕВРОПА-ПИЯН БИЛ...И КАТО Е ПИЯН ЗАЩО НЕ СКОЧИ ДА СЕ УДАВИ КОПИЛДАКА МУ ШВАБСКИ--НЯМА ЛИ МЪЖЕ ПО ХОТЕЛИТЕ БЕ--УЖ МУТРИ КАТО МИТЬО ГЪЗЕРЕТЕ ГИ ОХРАНЯВАТ....СМЯХ-БЪЛГАРИН И МЪЖ---ТО ЗА ТОВА БЪЛГАРКИТЕ СИ ТЪРСЯТ НЕБЪЛГАРИ--НАШИТЕ ИЗТРЕЩЯХА ОТ БЕЛОТО-НЕКАЧЕСТВЕНО , А И РАКИЯТА ***....ХАХ