Пиян австриец боксира камериерка на "Златни"-те. Размина се с глоба!

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август
Обновена: 15 авг 2018 18:28 | 15 авг 2018 13:45,
173
Пиян австриец боксира камериерка на "Златни"-те. Размина се с глоба!
Снимка: flickr

33-годишен турист от Австрия е арестуван за 24 часа, след като се развилнял и нокаутирал камериерка в хотел в курорта "Златни пясъци".

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август, съобщиха от ОДМВР-Варна.

Мъжът вдигнал скандал в коридора на хотела, крещял по персонала, бил агресивен и в крайна сметка ударил юмрук зад врата на една от камериерките и я съборил на земята.

Още по темата

Пристигналите на мястото полицаи закопчали агресивния пиян австриец и го отвели във варненския арест.

Наложена му е глоба по Указа за борба с хулиганството. Сумата не се съобщава.

Случаят с агресивния австриец досущ прилича на друг, разиграл се през лятото на миналата година, но с шведски турист, който нокаутира с крак камериерка, този път обаче на "Слънчев бряг".

Диана пострада тежко и няколко дни бе в болница, след като Ралф Сундберг я ритна в лицето. Инцидентът стана на 3 юни, а видеото, разпространено от МВР, взриви обществото.

На 26 септември обаче Ралф Сундберг бе освободен от наказателна отговорност и глобен от Районния съд в Несебър -  4500 лева.

До този парадокс се стигна заради чистото съдебно минало на шведа, квалификацията на нанесения ритник като "лека телесна повреда" и липсата на нанесени материални щети по време на деянието.

Още на следващия ден шведът отлетя за родината, а след като присъдата бу потвърдена и на втора инстанция – шведът преведе глобата по банков път.

Развоят на събитията обаче провокира сериозна дискусия за промяна в закона, която да не допуска при подобни деяния да се налага само административно наказание.

Какво ще се случи сега? Предстои да видим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
19
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Ето какво пише в сводката на ОДМВР - Варна: "33-годишен турист от Австрия е извършил непристойни действия, изразяващи се в демонстриране на провокативно и агресивно поведение в коридора на хотела, викане спрямо служители от персонала и нанасяне на удар с ръка по врата на 51 г. камериерка.Във версията на Жлатку обаче австриецът се е правил на Роки, че и даже я е съборил на земята, а после са го пуснали само с глоба и едва ли не са му се извинили. Доста манипулативно.
106
3
 
23
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ДА СТЕ ЧУЛИ-ВИДЯЛИ , НЯКОГА -НЯКОЙ ДА Е "ФРАСНАЛ" ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ В ТУРЦИЯ , ЕГИПЕТ, КАРИБИТЕ ИЛИ В МАЙАМИ ?!?!? --- АМИ В ХЪРВАТСКА , ОППА В АЛБАНИЯ ИЛИ ПО КРАЙБРЕЖИЕТО НА ИСПАНИЯ И ФРАНЦИЯ !?!?!?... ГЛОБА ПРИ УЧАСТИЕ НА ЧАСТЕН -ЦИВИЛЕН ОТМЪСТИТЕЛ НАНЕСЪЛ ПОВРЕДИ НА ... ЕЦА ,А ИНАЧЕ СЪД ПО СИСТЕМАТА В САЩ ОТ" 10 -ДО ЖИВОТ "!!!!!
105
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"защото на първия бияч му беше изчезнал компютъра и затова е афектирал."Аха, то и на мен някой ми беше спукал гумите на колата. Да взема да убия от бой първото дете, което видя на улицата ли ? Взема и баща му да набия, че и той ме стресирал ... Ай сиктри с тея глупости... Ако Шведа е бил, лежи за бой. Ако камериерката е крала, лежи за кражба и това е.
104
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До НаблюдателВъв виена, въпросното говодео щеше да е в ареста и в момента, щеше да се чуди, дали да си продаде апартамента, или просто да го ипотеира, за да си плати обезщетенията ...
103
0
 
30
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Виена е най-хубавия град за живеене. Ама да не попадаш на пиян австриец.
102
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте какво,винаги трябва да се разпитат двете страни от професионалист-полицай,такива почти нямаме вече,защото на първия бияч му беше изчезнал компютъра и затова е афектирал.Дали камериерката или някой друг е взел лап-топа,не се знае,но той си го беше изкарал на нея.Когато пишат журналистите,трябва да се пише цялата история,а не полуистини.
101
0
 
7
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Чудно защо, снимката към тази статия е толкова неутрална, мисля, че са я публикували и в статии за домашно насилие - нито си личи кой е човекът, ударил служебно лице, жената също не се вижда (тя може и да не иска да я видят в това състояние, щом собствениците на хотела, не са я защитили веднага); остава една горчивина - нима всички боеве у нас, над хора, които трудно могат да отвърнат, ще бъдат класифицирани с една и съща снимка??
100
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Курц ще му плати глобата. Все пак е поставил на мястото и една тарамбука.
99
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А когато валерката риташе бабички на границата му ръкопляскахте и си траехте. Хак ви е сега да ви ритат по дзурлите.
98
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е турист и то от стара имперска държава, а тя камериерка от колониите. Ясно е кой ще спечели на боксовия ринг. Нокаут за баламата, дето му е чистила пикните в стаята.
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Австриеца за вбъдеще ще знае, че зад евтиния отдих има скрити номера. И там къде е евтина почивката. Те удря алкохола.
96
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Електоратът на Курц. Какво друго да прави?
95
2
 
16
 
! Отговори
извинете се бе преди 5 години
ол инклузив - ритник и нокаут на камериерки .
94
2
 
19
 
! Отговори
До 99 преди 5 години
По-правилният въпрос е: мъже останаха ли на тази територия? И дума не може да става за държава, която защитава поданиците си.
93
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе цялата ни е правораздавателна система е една трагикомична комбинация от развит социализъм и евро либерастия. Първи принцип на развития социализъм - в комунистическото общество престъпници няма. Първи принцип на евролиберастията - престъпници има, но те са ни най-скъпи, ние ще се грижим за тях до край, дори с риск за живота ни.
92
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората от западните държави просто нямат задръжки спрямо нас, защото ни мислят за по-низши от черните в Африка. Това им е втълпявано в главите от столетия. Когато се напият показват исинската си същност, а вие се чудите защо ви бият като кучета.
91
1
 
17
 
! Отговори
Ни но 0 преди 5 години
Мъже останаха ли в тая държава.
90
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От 94Не знам, защо не харесвате, но няма законодателсво в света, което вкарва човке в затвора заради дългове ... от поне 150 години насам.
89
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе нали вече има зоополиция и всичко е цъфнало и вързало?
88
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Австроунгария е имала право да бие раята на тази територия, сигурно затова са го пуснали.