Пиян австриец боксира камериерка на "Златни"-те. Размина се с глоба!

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август
Обновена: 15 авг 2018 18:28 | 15 авг 2018 13:45,
173
Пиян австриец боксира камериерка на "Златни"-те. Размина се с глоба!
Снимка: flickr

33-годишен турист от Австрия е арестуван за 24 часа, след като се развилнял и нокаутирал камериерка в хотел в курорта "Златни пясъци".

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август, съобщиха от ОДМВР-Варна.

Мъжът вдигнал скандал в коридора на хотела, крещял по персонала, бил агресивен и в крайна сметка ударил юмрук зад врата на една от камериерките и я съборил на земята.

Още по темата

Пристигналите на мястото полицаи закопчали агресивния пиян австриец и го отвели във варненския арест.

Наложена му е глоба по Указа за борба с хулиганството. Сумата не се съобщава.

Случаят с агресивния австриец досущ прилича на друг, разиграл се през лятото на миналата година, но с шведски турист, който нокаутира с крак камериерка, този път обаче на "Слънчев бряг".

Диана пострада тежко и няколко дни бе в болница, след като Ралф Сундберг я ритна в лицето. Инцидентът стана на 3 юни, а видеото, разпространено от МВР, взриви обществото.

На 26 септември обаче Ралф Сундберг бе освободен от наказателна отговорност и глобен от Районния съд в Несебър -  4500 лева.

До този парадокс се стигна заради чистото съдебно минало на шведа, квалификацията на нанесения ритник като "лека телесна повреда" и липсата на нанесени материални щети по време на деянието.

Още на следващия ден шведът отлетя за родината, а след като присъдата бу потвърдена и на втора инстанция – шведът преведе глобата по банков път.

Развоят на събитията обаче провокира сериозна дискусия за промяна в закона, която да не допуска при подобни деяния да се налага само административно наказание.

Какво ще се случи сега? Предстои да видим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идват на сафари, да се друсат и пият евтино. Глобите са ниски. Даже може да се включи в ол инклузива услугата бокс, ритник и шамар зад врата. Клиентът винаги има право, плащат с валута.
6
0
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Зла*тко, швед или австриец е нападателя? В противен случай е налице когнитивен дисонанс у автора на статията. Казвам го най-добронамерено.
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЦиникВреме е за ценоразпис:- Шут в лицето - 4500лв.- Юмрук зад врата - 2000лва да oпънe съдията колко ще е тарифата? 15 кинта?
4
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ще се случи сега? Предстои да видим!...................сега предстои внасяне на масажистки от тайланд и камериерки от молдова -ако издържат на бой и ритници,де.
3
2
 
36
 
! Отговори
Циник преди 5 години
И този ще си плати...И готовоВреме е за ценоразпис:- Шут в лицето - 4500лв.- Юмрук зад врата - 2000лв....и т.н.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво точно искал от персонала?
1
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май Ангелкова вече трябва да въведе това като услуга, рекламирайки Л***йноморието.Доколкото си спомням наскоро имаше подобно изпълние и с един швед и шут в муцуната на една камериерка на Слънчака.Да се въведе Ценоразпис.