Пиян австриец боксира камериерка на "Златни"-те. Размина се с глоба!

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август
Обновена: 15 авг 2018 18:28 | 15 авг 2018 13:45,
173
Пиян австриец боксира камериерка на "Златни"-те. Размина се с глоба!
Снимка: flickr

33-годишен турист от Австрия е арестуван за 24 часа, след като се развилнял и нокаутирал камериерка в хотел в курорта "Златни пясъци".

Инцидентът станал около 10 часа предиобед на 13 август, съобщиха от ОДМВР-Варна.

Мъжът вдигнал скандал в коридора на хотела, крещял по персонала, бил агресивен и в крайна сметка ударил юмрук зад врата на една от камериерките и я съборил на земята.

Още по темата

Пристигналите на мястото полицаи закопчали агресивния пиян австриец и го отвели във варненския арест.

Наложена му е глоба по Указа за борба с хулиганството. Сумата не се съобщава.

Случаят с агресивния австриец досущ прилича на друг, разиграл се през лятото на миналата година, но с шведски турист, който нокаутира с крак камериерка, този път обаче на "Слънчев бряг".

Диана пострада тежко и няколко дни бе в болница, след като Ралф Сундберг я ритна в лицето. Инцидентът стана на 3 юни, а видеото, разпространено от МВР, взриви обществото.

На 26 септември обаче Ралф Сундберг бе освободен от наказателна отговорност и глобен от Районния съд в Несебър -  4500 лева.

До този парадокс се стигна заради чистото съдебно минало на шведа, квалификацията на нанесения ритник като "лека телесна повреда" и липсата на нанесени материални щети по време на деянието.

Още на следващия ден шведът отлетя за родината, а след като присъдата бу потвърдена и на втора инстанция – шведът преведе глобата по банков път.

Развоят на събитията обаче провокира сериозна дискусия за промяна в закона, която да не допуска при подобни деяния да се налага само административно наказание.

Какво ще се случи сега? Предстои да видим!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
българския съд убийци пуска на свобода, остана да реагира адекватно за хулиганство... то направо не е престъпление за престъпния ни съд и престъпното ни НС
146
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навремето 2006 Серго искаше да прави България секс дестинация. Не зная дали е добре че УСА посолството му издърпа ушите, защото после изведоха момичетата в чужбина. Сега рекламите неизменно включват и Руски език.
145
0
 
5
 
! Отговори
Бягайте от тази  преди 5 години
Абе каква охрана говорите по голямата част от пазачите са дядовци за по 300,400 лв и те са стационари по подобни обекти единствено може да натиснат паник бутона и да дойде патрулен с 2 *** бивши ченгета или просто кибици които няма да направят абсолютно нищо освен да се обадят на полицията след това ще си измият ръцете с дядото който е стационарен пазач че не Е ОТРЕАГИРАЛ добре и те не са виновни .. и те така лично аз изчезвам който остава да се оправя тука вече всичко е П Р О Д А Д Е Н О !
144
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ше го пратят в тухларната в Клагенфурт и ще се вразуми.
143
0
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 5 години
Не се вживявайте много,момчето ще си плати тук-там, въпросът ще е уреден,ще си замине доволен и ще разкаже на всичките си приятели за случката,така че и те да дойдат догодина да преживеят нещо подобно.Така приходите от сектора ще се увеличат, влеят в хазната,а оттам благосъстоянието на целия народ ще се повиши.Както е казал народа: Всяко зло за добро!
142
0
 
11
 
! Отговори
КАЗАХ преди 5 години
да пусне жалба в австрия срещу него и да не се заминава с корумпираните съдилища в българкия. всички от ВКС също са част от мафията... решението е само едно! и нова конституция за промяна на строя на управление
141
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми е интересно, ако този пиян австриец беше бил един юмрук или крак на член на най-хуманният съд в света, дали щеше да се размине с глоба?
140
0
 
23
 
! Отговори
Нека минем направо преди 5 години
До сега няма нити един наказан чужденец,за проява на насилие,и своеволия по отношение на персоналът по БГ-Черноморие.Но прави впечатление процедурата на Българските Власти.Всеки един нарушител е отвеждан под полицейска охрана,и конвоиран 24/7 в денонощието,до неговото експулсиране.Това се прави с цел гарантиране сигурността на чужденеца на територията на РБ. Значи заради бизнеса,народа трябва да бъде бит и да не казвам какво,че виж ти хотелите били на мастити мафиоти от власта.Просто Бизнес.
139
0
 
13
 
! Отговори
Яве преди 5 години
Ами така е като се рекламира като евтина дестинация и най-голям ти гордост е пиенето на корем... няма никакъв контрол и всеки прави каквото иска.... глоба и бан да влиза в бг. Или пияните туристи дават тон на цял един отрасъл...
138
0
 
12
 
! Отговори
А къде са преди 5 години
СЕКТАНТИТЕ ОТ БХК?
137
0
 
10
 
! Отговори
А преди 5 години
,,,Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника,,,
136
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е държавата....Един съвет към потърпевшета дама...,съд Съд за хотела,че не я е защитил,Съд към държавата ,за неадакватното решение...Съд за Нападателя във подточките ,нападение,насилие,стрес,расизъм....Има много добри адвокати и дано някой се заинтересува и защити тази госпожа...
135
0
 
12
 
! Отговори
До привет от Германи преди 5 години
И после като дойде полицията, охранителите да се правят на "НИ ЛУК ЯЛИ, НИ ЛУК МИРИСАЛИ", а хулиганът да получи многократна "Тротоарна екзема"!
134
1
 
17
 
! Отговори
Eni4er преди 5 години
До привет от ГерманияПреди 2 год. в един хотел в Анталя някакъв пиян украинец крещеше нещо на едно момиче от персонала.Охраната преди да го предаде на полицията му дръпна един хубав бой.После като го питаха в полицията от къде му са тия синини по лицето,каза че се е спънал и паднал от стълбите
133
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Индобългаринът, дето потроши момичето в Германия го опандизиха за немалко години. В затвора го помляха от бой!
132
0
 
12
 
! Отговори
Хулиганските прояви преди 5 години
трябва да се наказват в тежки присъди, а при тези употребили алкохол и наркотици - още по-стоги, включително и със строг тъмничен затвор, без право на обжалване!!!
131
0
 
28
 
! Отговори
Ша баялдисам преди 5 години
В 10ч. предиобяд и вече пиян! С такъв имидж , какви други туристи да посещават БГ, освен най-големите ***, които идват да се правят на супермени! А, по родните си места са тихички и хрисими, защото хер полицай изобщо няма да ги "гали", а и после в съда няма да се размине с 300 кинта! Скапана държава! Кой *** го е пуснал със смешната глоба от 300 лева?! Взели са му парите за следобедната бира! В другите държави това е глоба за неправилно паркиране, а тук става въпрос за телесна повреда!
130
0
 
18
 
! Отговори
65 преди 5 години
Ами нали преди две години ,пак имаше същият случай.И тогава се замаза положението в полза на бияча. Що да не бият пак?То това е сезонен побой-чак до другото лято ще и държи влага.
129
0
 
23
 
! Отговори
. преди 5 години
Сумата е 300 лв, съобщиха по всички канали, в България няма правосъдие, а явно и журналистика.
128
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре и главите пак ще ви режат !Като си мълчите ще ви мачкат.. спите ли спете.. Гражданската стана задължителна ще стане и 700-800 лв ;) а вие пак си спете пред заспалите машини !После не се сърдете че нямало справедливост 7 милиона срещи някакви киртаци които са 280 на брой.. ха ми че вие ако искате само да замахнете и тях ги няма !Ама не стойте си и спете така е по добре лягайте си на едното ухо,Румънците станаха ама вие неможете !Спете така ще си останете спящи ! :)