Три трупа след кървавата стрелба в Самоков: Жена и две деца

Едното момче починало на място, другото издъхнало в болница
Обновена: 5 сеп 2018 16:48 | 5 сеп 2018 15:45, Веселина Йорданова
98
Три трупа след кървавата стрелба в Самоков: Жена и две деца
Снимка: архив, БулФото

Жена и две деца са убитите при стрелбата в Самоков. За престъплението криминалисти издирват неин близък.

Полицейските служители и медиците, пристигнали на място, установили смъртта на жената и на 15-годишно момче.

Още по темата
В болница в критично състояние е отведен 12-годишният й син, който малко по-късно е починал.

По първоначални данни причина за стрелбата е битов скандал. Сигналът за инцидента е получен в полицията около 13:45 часа.

Предприети са активни действия за установяването и задържането на извършителя. На място се извършва оглед, районът е оцепен от полицейски сили.

Кървавата драма се разиграла в ромската махала в града. Жената и по-малкото й дете са простреляни пред къща в гетото, пише "24 часа". Огледът вътре показал, че има и трета жертва – по-големият й син.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
G преди 5 години
Пари,пари и пак пари,изиграни по казината.Аз съм бивш служител ,служебно познавах и двамата.жалко за всички тях.Дано намерят покой.
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един нормален ден в евроатлантическа България.................питайте Соломон Паси.................ревлюто с трабанта.................как стават такива неща в НАТО и ЕС!!!!
41
0
 
9
 
! Отговори
На мен пък ... преди 5 години
...ми е интересно с какво оръжие е стрелял Г рингото? Ако е имал законно значи си е платил на правилния човек. Ако е незаконно то вече е друга тема
40
3
 
16
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
Щях да попитам къде е лошата новина, ама всъщност би било проява на расизъм, а аз расист не съм.Лошата новина е че това прилича на "престъпление от ревност" и/или "убийство на честта", каквито има всякакви комплекcари способни да извършат, включително българи.Все още има екземпляри убедени, че партньорът е тяхна собственост и съответно "ако аз не мога да те имам, никой няма да може".
39
13
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 49 Аз не съм виждал българин пенсионер да бърка по кофите.Бъркат само бездомници , които не са пенсионери.Не лъжи.
38
2
 
2
 
! Отговори
TT преди 5 години
До Ким Че УнАспарух-Велики Преслав????На колко ракии си???
37
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цивилизационно стъпало, брато. Нема начин. Интеграция му е майката, както казва госпожа Меркел.
36
12
 
1
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 5 години
БЪЛГАРИТЕ СМЕ АЦТЕКИ ПОТОМЦИ НА КЕТЦЕКОАТЪЛ!
35
14
 
2
 
! Отговори
Ким Че Ун преди 5 години
До Българин Нещо не си в ред с историята ,първо Древните Българи са почнали да населяват Балканският полуостров 200 години преди Аспарух и 100 години преди Славяните .А за Траките тях Римската империя ги е избила до крак много преди Аспарух да столицата от Фанагория във Велики Преслав .Източници Сага за древните Българи -Петър Добрев и Десет мита от Българската история -Божидар Димитров .
34
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роми и хладно оръже - да!Но, роми и огнестрелно оръжие???? Не...Нещо не се връзва...Хипатези:Ромката може да е била твърде красива, а нейният български любовник да е изперкал от ревност.Същата хипотеза, но българка живееща в ромска махала и изперкал от ревност "мачо".Трета хипотеза - нарко дълъри и демонстрациона екзекуция.Но, да убиваш хладнокръвно деца...Обществото ни е много, ако не и неизличимо болно!
33
0
 
9
 
! Отговори
ВЕСО преди 5 години
ВАЖНОТО Е ДАЛАВЕРАТА С ПРОДАЖБАТА И НОСЕНЕТО НА ОРЪЖИЕ ДА ВЪРВИ. ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ НЕ СЪМ ЧУЛ НИТО ЕДИН ДЕПУТАТ ОТ КОЯТО И ДА Е ПАРТИЯ ,ДА Е ПОСТАВИЛ ПОДОБЕН ВЪПРОС. ИЗГЛЕЖДА УБИЙСТВАТА И ДАЛАВЕРАТА С ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ СА ЧАСТ ОТ " ДЕМОКРАЦИЯТА " ,КОЯТО МАЙКАТА НИ РАЗКАТА. УВОЛНИЛ СЕ *** -ВЗЕМА СИ ОРЪЖИЕТО СЪС СЕБЕ СИ. УВОЛНИЛ СЕ ПОЛИЦАЙ-ВЗЕМА ОРЪЖИЕТО СЪС СЕБЕ СИ. ЗАКОННО БИЛО. КАТО ИЗТРЕЩИ МОЗЪКА МУ И ЕТО ТИ УБИЙСТВАТА.
32
10
 
22
 
! Отговори
до 52 преди 5 години
При Тодор Правешки имаха толкова деца колкото и другите и всички работеха, Тодор Правешки им намираше работа и ги караше да работят, и им даваше още привилиегии да влизат във ВУЗ вместо да им изплаща детски да раждат по 15 деца
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Четири, четири! И тялото на убиеца са намерили, гръмнал се е. И още един днес следобяд в ромската махала на Дупница е наръган с нож при сбиване и е починал, преди малко видях в 24 часа. Хубав ден!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
52 е отговор на 36.Непрекъснато се менят номерациите!
29
2
 
12
 
! Отговори
Вчерашен вестник преди 5 години
Труповете вече са 4!
28
15
 
3
 
! Отговори
Драган преди 5 години
Така е, защото жените тотално започнаха да си правят каквото искат, без правила и морал ! Сега с този, после с онзи, после при трети, после пак при първия !
27
6
 
12
 
! Отговори
Българин преди 5 години
До Православенславянското население в Дунавския край.Такова нещо като славяни НЯМА, и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.Я покажи едно сечиво, една рисунка, връх на стрела, съд, оръдие на труда, светилище ...НЯМА и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО.Не случайно ВСИЧКО, което се открива по нашите земи е римско и ТРАКИЙСКО.Славянството е една руска измишльотина.
26
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължавайте да гласувате за Герб, те ша ва оправят! :))
25
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко за два дена ви остави и ще се избиете, ако подаде оставка трябва да закрием държавата.
24
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 28И за какви руски пенсионери ми говориш като пенсионната възраст в Русия вече е по-голяма от средната продължителност на живота на мъжете?