Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой

Полицията работи по няколко версии за жестокото престъпление
Обновена: 7 окт 2018 16:43 | 7 окт 2018 12:08,
240
Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой
Снимка: Facebook

Тялото на 30-годишната Виктория Маринова е открито вчера край брега на Дунав.

Гражданин е подал сигнал в 14:20 часа. По първоначална информация жената е починала след нанесен жесток побой, от който тялото й е обезобразено.

Още по темата

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление.

Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща.

Виктория Маринова е административен директор на русенската телевизия TVN, която излъчва от още няколко съседни региона, пише "Монитор".

Водеща бе на предаването "Подиум“, а от края на септември – на предаването "Детектор".

Младата жена е майка на 7-годишна дъщеричка.

В 13 часа в Русе полицията и прокуратурата ще даде брифинг, на който ще бъдат съобщени повече подробности за жестокото убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не завиждаме казваме само простотията каква им е
96
38
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Емигрантите-предатели са виновни. Продажници които оставиха род и Родина за някое евро повече. Заради тях днес ни застигат такива беди.
95
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук материяна наистина е кофти като Ви гледам коментарите. Не е останало за спасяване нищо. Жалко много. Мега завистлива ***.
94
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Удобно се премълчава обаче,че журналистката е разровила ДжиПи гейт,лекарската и фармацевтична мафия в последното си предаване и..............резултатът от това й действие не закъсня!
93
7
 
21
 
! Отговори
92 преди 5 години
Мега активни ***, явно си нямате друга работа. Ако има наистина господ, нека да я прости жертвата, на останалите, едно време като бях в чужбина влизах да Ви гледам коментарите и ми минаваше. Да сте живи и здрави и 100 години да живеете в тази среда, за която допринасяте.
92
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 93--------------------------------------Ами не са ежедневие в САЩ. По-скоро в Путинландия.
91
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 92 Такива престъпления в САЩ са ежедневие ,обаче никой не си,,бие камшика"и не обижда държавата!
90
6
 
21
 
! Отговори
... преди 5 години
До Анонимен20 бона заплата - НЯМА. Бий си камшика, щото няма файда от тебе в тая държава, ***.Пише се "със заплата" а не "с заплата". Не ни трябват такива неграмотници повече, имаме си достатъчно в махалите, така че си бий камшика още днес.
89
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да ви кажа нещо, като човек с заплата от близо 20 бона на месец (след 18 години в ИТ сектора)... Сериозно обмислям да си бия камшика от тая ***, оптимизма ми макар и дебелата заплата, не ми стига, тук нещата отиват на зле. Не ме кефи само аз да съм добре, честно ви казвам... Предпочитам и за другите да е добре. Хората са оскотели и станали безчувствени към такива неща, това е много трагичен феномен.
88
3
 
8
 
! Отговори
Иван11 преди 5 години
В Библията как беше.. Содом и Гомора е град който господ праща ангели да подпалят и убият всички в него, защото е прекалено покварен, всякакви грехове се случват в него. Когато човек си тръгва не трябва да поглежда назад, за да не стане на сол. Няма значение дали сте направили нещо.. пак имате отговорност че сте оставили нещата да стигнат до тук. Всички имаме. Но както и да е .. добър човек или не на този етап има голяма вероятност да го отнесете, и господ няма да ви помогне, напротив.
87
2
 
49
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
За съжаление, никой нищо няма да намери. Жалко за хубавата жена. БОГ ДА Я ПРОСТИ ! В България става все по страшно да се живее. А телевизиите бълват глупости, как всичко ни е наред. Вместо всички да скочат и да се обединят, те се обединяват около лъжата....
86
4
 
3
 
! Отговори
Б. преди 5 години
"Тялото на 30-годишната Виктория" - колежки и колеги на починалата - НЕЩО НОРМАЛНО ЛИ ПИШЕТЕ, лешояди ?!?
85
6
 
32
 
! Отговори
Русенец преди 5 години
Намерете го,но не го съдете!Вържете го на центъра на Русе и нека хората го осъдят хем да изкарат негативите насъбрали се последните 29 години.Да стои гол намазан във ла*на,всеки ден да му се подменят за да няма апетит да яде,че е скъпа издръжката..Гарантирам убийствата ще намалеят драстично навсякъде.Да му се отреже и мъжкото достойнство за да не направи някоя глупост и във Ада.
84
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще стане като Росен от Нови Искър, жив няма да хванат,да не каже нещо... друго.
83
4
 
36
 
! Отговори
месара преди 5 години
най-голямата заслуга на герб е, че превърна хората в безволево стадо, лишено от всякаква човечност. Мучи апатично в кошарата и чака смирено края на безсмисленото си съществуване. Тук таме някой изблее, че това не е толкова зле и по-добре да се кротува, да не стане по-лошо
82
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ехе, то ако вярно е правила разследване за ДжиПиГейт... Иначе си прав, аз не видях голяма медия и дума да обели за това. А там схемите са за стотици милиони и е замесен маса народ.
81
4
 
54
 
! Отговори
Бай Оня преди 5 години
Ужас!! И жалко за жената. Явно е разкрила някакви мръсни дела на някоя местна мутра-бизнесмен. Ясно е че истинският поръчител няма да бъде разкрит.
80
58
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази жена е имала действия на лека жена ползвала е тялото си за да се издигне женена е за собственик на тв няма да се учудя ,че и тоя е бил някоя мутра а не е случайно това дет е станало ако се беше занимавала с някой бачкатор на 1000 лв нямаше да стане това.
79
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много разследващи тук! Никой не може да каже категорично какъв е мотивът за убийството. Навсякъде по света насилието е взело връх над нормалния човешки разум. Както писа един млад човек, днес живеем в епохата на високо технологично варварство. Ужасно е какво става около нас и колко безпомощни са добрите хора.
78
5
 
34
 
! Отговори
Скитник преди 5 години
Ако бяха полицаите от САЩ , до сега щеше да е разкрито това престъпление! Но ние всички знаем какви са полицаите в Русе, мързеливи връзкари от Тошово време. До сега трябваше да знаят КЪДЕ е убита, но пак ще има процесуални нарушения и никой осъден, така нареждат от ГОРЕ, както при Тошо!