Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой

Полицията работи по няколко версии за жестокото престъпление
Обновена: 7 окт 2018 16:43 | 7 окт 2018 12:08,
240
Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой
Снимка: Facebook

Тялото на 30-годишната Виктория Маринова е открито вчера край брега на Дунав.

Гражданин е подал сигнал в 14:20 часа. По първоначална информация жената е починала след нанесен жесток побой, от който тялото й е обезобразено.

Още по темата

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление.

Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща.

Виктория Маринова е административен директор на русенската телевизия TVN, която излъчва от още няколко съседни региона, пише "Монитор".

Водеща бе на предаването "Подиум“, а от края на септември – на предаването "Детектор".

Младата жена е майка на 7-годишна дъщеричка.

В 13 часа в Русе полицията и прокуратурата ще даде брифинг, на който ще бъдат съобщени повече подробности за жестокото убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
8
 
! Отговори
Селянчи преди 5 години
Какво общо има вестника със случаите на криминалистите?
36
5
 
45
 
! Отговори
Същият преди 5 години
Поръчка.
35
7
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е убийство за назидание. Извършено е брутално за да заплаши останалите журналисти. Всякакви други версии и локуми на полицията трябва да се отхвърлят като несъстоятелни. Най-вероятно сега ще намерят някой нещастен клошар и ще открият ДНК от него върху жертвата и случаят ще приключи.
34
2
 
83
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Значи в целия свят при убийство на журналист първите предположения са свързани с работата муУ нас изключват първо тази версия.Дано е умишлено пусната дезинформация от МВРИзнасилена пребита и убитаТова е отмъщение другари разследващи
33
3
 
56
 
! Отговори
333 преди 5 години
Изнасилването е за парлама!Важното е МВР да кажат,че е битов инцидент!Но щом е обезобразена от бой,работата е ясна!Не случайно Буров казва:"Българина като забогатее,и озверява!"
32
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смее ли някой да разследва от журналистите.
31
3
 
26
 
! Отговори
Съдба преди 5 години
Нз дали има Карма, но да се разплатиш по този начин....Светла и памет на момичето....и дано...пожелавам си Ние Българите да успеем като единно гражданство общество и чрез натиск да принудим порочната ни система да работи без политически пристрастия...а който продължава да работи с такива, да бъде обесен, демократично....
30
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща."Тенекията е сложена на задниците, още преди да е изстинал трупа.
29
5
 
29
 
! Отговори
Мизийски преди 5 години
Време е кастрацията да влезе като наказание за всички ***. Освен това нашето общество няма нужда от тях и нека да бъдат изселени някъде из Африка или Азия. Тамошните правителства ще ги приемат с охота стига да се плати, годишната им издръжка в затвора, на когото трябва.
28
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само харчите пари с това разсладване. Накрая съдията ще го пусне. Ако пък е кмет или спонсор фармацефт на гроб, дори и съдия няма да види! Стига прахосвахте средсва, дайте ги някой политик в нужда
27
7
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом през деня в голя град може да се случи такова зверство, не ми се мисли какво е по селата нощно време.Време е бившият главен секретар, вече министър на МВР да си ходи. Подчиненото му ведомство с най- голям бюджет в държавата показва тотално несправяне с опазването на сигурността на гражданите..
26
5
 
34
 
! Отговори
ОМЕРТА преди 5 години
Който не мълчи ______________________+______________________
25
11
 
52
 
! Отговори
ВЪПРОС към ДАНС преди 5 години
Трябва ДАНС и ПРЕЗИДЕНТА да се намесят - Тази Журналистка е убита от Полицията .
24
3
 
67
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Само военен режим Пиночет оправя положението.Прекалено много бо..уци има сега в България.
23
3
 
26
 
! Отговори
Подобаващо наказание преди 5 години
може да има, само ако близките на тази жена спипат някъде извършителя и собственоръчно да направят каквото трябва. Но такъв изход от ситуацията е много малко вероятен.Това, че е била разследващ журналист може да се окаже причината, но е възможно и да е попаднала на някакви случайни маргинали, ако е минавала недалеч от онова пусто място.дано по-скоро случаят да се изясни, защото сега всеки ще се страхува да не би случайно да се е развилнял някой психопат-сериен извършител на насилия.
22
2
 
61
 
! Отговори
мнение преди 5 години
Ако наистина е била разследващ журналист, както пише в коментар 20, тогава това е възможна следа.
21
2
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуИ аз това си помислих. Но все пак е станало през деня. По-вероятно ми се струва да са я подмамили там под някакъв благовиден предлог. Възможно е да е отишла там, за да се срещне с човек, когото познава и му има доверие. Или зверствто да е било извършено на друго място, а после да са я скрили там.Не пишат кога и къде е видяна за последен път.Жалко и за нея, и за детенцето. Дано по-скоро да хванат из_рода и да го накажат подобаващо.
20
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имала ли е приятел-психопат?
19
9
 
61
 
! Отговори
Az преди 5 години
С тази съдебна система ще продължават тези новини. За умишлено убийство от 10 до 20 години лишаване от свобода. В затворите за добрички, хоп намалят присъдата. А там, в затвора, са на топло, хранят ги по три пъти на ден, имат си всички удобства. Докато не се върне смъртното наказание ще е така.
18
74
 
23
 
! Отговори
Бау преди 5 години
По ЦЕЛИЯТ свят стават убийства и изнасилвания. Банални сте вече с това, че държавата и политиците били виновни. Някой хора са *** по една или друга причина. Проблема е в хората!