Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой

Полицията работи по няколко версии за жестокото престъпление
Обновена: 7 окт 2018 16:43 | 7 окт 2018 12:08,
240
Убийство в Русе: Тв водеща насилена и обезобразена от бой
Снимка: Facebook

Тялото на 30-годишната Виктория Маринова е открито вчера край брега на Дунав.

Гражданин е подал сигнал в 14:20 часа. По първоначална информация жената е починала след нанесен жесток побой, от който тялото й е обезобразено.

Още по темата

Криминалисти с дълъг стаж казват, че не помнят в Русе да е имало такова брутално престъпление.

Полицията работи по няколко версии, но няма данни убийството да е свързано с работата на телевизионната водеща.

Виктория Маринова е административен директор на русенската телевизия TVN, която излъчва от още няколко съседни региона, пише "Монитор".

Водеща бе на предаването "Подиум“, а от края на септември – на предаването "Детектор".

Младата жена е майка на 7-годишна дъщеричка.

В 13 часа в Русе полицията и прокуратурата ще даде брифинг, на който ще бъдат съобщени повече подробности за жестокото убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
4
 
1
 
! Отговори
Корупцията убива преди 5 години
Corruption kills!!!
116
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един Българин/жена/,прояви смелост,и я ликвидираха.Това става пред очите на няколко милиона овце,и стадото мълчи и си чака редът.
115
2
 
61
 
! Отговори
Следите на парите преди 5 години
На 30 септември тя прави първото предаване по TVN "Детектор" в което разобличава мафиотските мошенничества на нашите елити с европейските фондове. Седмица по-късно я разкъсаха на парчета. Тръгнете по парите и ще намерите убийците.
114
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И престъпникъ и поръчителите - виновниците за това гну.сно престъпление към омъжена, беззащитна жена и майка - тези извроди са ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ за съсипването на България! Жалко, че на такива престъпници армията и полицията заради парите им слугуват!!! Безнадежно е вече в България!
113
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обществените поръчки. Ой на какво се е натъкнала младата девойка. Тя е млада. И да чета че е довършена от някакви ***. Как не ги е срам. Младите са бъдещето на България. А те ги убиват. Защо? Защото има други млади които са синове на бандитите и те наследяват всичко , зделки , обществени поръчки , предприятия , фирми и тн. Еми то историята се повтаря ама обаче с обновен състав. Скоро ще гледаме по телевизията нови млади министри.
112
1
 
17
 
! Отговори
До коце преди 5 години
Дори и по възрастните имат този шанс да напуснат. Значи има още млади тук в бг. И те са умни и свестни но никой работодател не ще да им увеличи заплатите. Младите не търпят това като хората по старото време. Младите искат развитие. Тук няма. Дори най бедния българин има шанс да избяга от България. Всички можем. Чета че сега сме колко 5 милиона ли. Че до 2050г ще останат 3 милиона бг. Ако не стане война де. Журналистката е много смела. Трябваше веднага да я покрият спец службите.
111
1
 
17
 
! Отговори
galya преди 5 години
Ако тази жена е била жена на собственика на Нет... и е убита "по случайност", то при една солидна парична награда ще се "изпее" извършителят, гарантирано! Но ако е "служебно" убита, то нещата придобиват друго измерение и разкриването ще е най вероятно невъзможно.Лека и пръст на жената, никой не заслужава такава участ!
110
2
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НАПРАВИХ ПРОУЧВАНЕ ПО СЛУЧАЯ!!!НЕ ЗНАМ КАКВО Е СТАНАЛО НАСЕЛЕНИЕТО Е 150 ХИЛЯДИ ДУШИ И ИМАТ САМО 1500 ОТ ВНЕСЕНИТЕ ОТ ИНДИЯ !! КОЕТО Е САМО 1% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!ГОЛЯМ СРАМ ЗА РУСЕ!
109
14
 
26
 
! Отговори
коце преди 5 години
До Няма бъдеще тук Няма и няма и да има.Свестните хора отдавна се изнесоха.Изучиха и си задомиха децата извън БГ.Бях в София за 2 мес. това лято.Да си видя родата и да реша,ако се върна с пенсия от 3000$ дали мога да живея в БГ.Реших-не мога.Парите ще ми стигат докато съм жив,но ако се върна,просто няма да оцелея.Тази омраза към Запада(безпочвена),мразят дори западни спортисти,само и само защото не са от БСП.Нищо не е останало от БГ когато напуснах-преди 30г.В тази *** няма ВЪЗДУХ за норм
108
3
 
28
 
! Отговори
уфффф преди 5 години
Сигурно е пребита и изнасилена другаде и после е изхвърлена. Много смелост трябва за да изнасилваш и бъхташ някой с часове на открито. Тези полицаи не им ли идва наум да проверят пътните камери. Може да са я докарали до там с нейната кола.
107
6
 
44
 
! Отговори
Няма бъдеще тук преди 5 години
Още едно доказателство да си стягаш багажа и да се махаш от България. Тя вече мафьоцка държава. Няма закони , всички прикриват , потулват няма надежда тук. Няма закон , няма ред , няма нищо. Тук е кошмар. Не съм знаел че България е толкова лоша и хората които я управляват. Джипигейт що за лудница обществени поръчки забавени 500 , 600 лв заплата с месеци. Ооооо щом е така с България вече е свършено. Започвайте да бягате всички добри българи стискам ви палци а за лошите дано се самоунищожат.
106
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Журналистите са *** ..
105
8
 
28
 
! Отговори
men преди 5 години
бог да я прости и да закриля детето и. останаха ли мъже в това прокажено пространство на границата на реланоста? времето разделно мина и замина, останаха ни вуду кукличките на цру и путин, да ни сервират евтин театър... и няма една шепа мъже да ги провесят по стълбовете с главите надолу....
104
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАЩО? ДОКОГА? НЕ СТИГА ЛИ?
103
38
 
12
 
! Отговори
Турчин преди 5 години
МЪЖ ИМА ЛИ ТАЗИ И НЕ Е ЛИ БИЛО МНОГО РАНО ДА СТАНЕ ДИРЕКТОР НА ТЕЛЕВИЗИЯ
102
3
 
63
 
! Отговори
Глас преди 5 години
Чудя се дали ще излезе някой да протестира за нея ? В Словакия свалиха правителство май заради убийство на журналисти.Така ли трябва да си отиват младите хора, а тя е била и майка на момиченце...Бог да я прости !
101
4
 
36
 
! Отговори
Nqma ludost ima ludi преди 5 години
Ей,хораживота нема смисъл никакъв....Демокрацията е за луди,дето едни ядат пасти а други богатеят.Такива като тоя ***,само ще се множат......Съжаляжам много..Да си умен и красив в тези ширини си е много опасно....
100
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия клошари явно трепят наред пак... Не се спряха ей... Да почива в мир жената! Ако наистина това се случва заради работата, значи вече е късно, мафията е овладяла държавата.
99
8
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
1 во..За 1 път виждам тази жена! Явно е известна личност в Русе! Дано се разкрие убиеца! 2 ро .Какво ми направи впечатление. Редно е.министъра на вътрешните работи да се появи по медиите.И да поясни нещата! Какво се е случило и Какво ще се направи в последствие! До тук добре! Но да се появява "величието" Борисов. И да обещае . Че вече са платени някакви средства,За да се открие убиеца.Си е чист пиар за властта! -:) Айде стига де! Ако утре това се случи с обикновен човек..Ще е тихо от властта!
98
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да разберем истината. Я някоя любовна драма ще спретнат, я някой кло.шар ще обвинят, я някой швед... Даже намекват, че наблизо имало психиатрия. Колко му е да накарат някой да самопризнае. За Нови Искър ни замазаха очите с един самоубит, за тютюневите фабрики обвиниха кло.шар, лекарката, дето някой я накара да 'скочи сама', потулиха случая...Търсят из крими контингента, ама "нагоре" никой не рови. Нагоре са недосегаеми.