ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?

Разследващите работят денонощно за разкриването на жестокото зверство
Обновена: 8 окт 2018 10:47 | 8 окт 2018 07:00,
176
ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?
Снимка: Facebook

Три са основните версии, по които прокуратурата и полицията в Русе работят по убийството на 30-годишната журналистка и административна директорка на местната телевизия ТВН Виктория Маринова.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.

Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист.

Още по темата

Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

"Работи се по всички версии", заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, който обяви, че на мястото на убийството е открита и ДНК на извършителя.

Към момента задържани няма, разпитват се хора от криминалния контингент, както и лица от психиатричната клиника, която е близо до мястото, където Виктория е насилена и убита.

Припомняме ви, че трупът на бившата моделка бил открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

"Извършен е оглед, на който са установени петна от кръв, безжични слушалки и черен ластик за коса. В близост до тях се намери спортна розова обувка "Пума" и на около 5-6 метра от обувката, в обрасла от растителност зона, бе открит трупът", каза вчера зам.-директорът на ОД на МВР-Русе комисар Илиян Енчев.

От жертвата липсвали мобилният й телефон, ключовете за автомобила й, очилата й и документите й за самоличност. Дрехите на Виктория пък били разсъблечени.

Малко по-късно била открита колата на жената, която тя оставила, за да направи редовния си джогинг на алеята.

Полицаите установили маршрута на журналистката от сутринта до часа, в който е получен сигнала за смъртта й.

Назначена е експертиза, която да установи последните контакти на Виктория по телефона и чрез компютъра й. По първоначални данни смъртта на тв водещата е настъпила от удари по главата и удушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
8
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Пак взеха много да коментират !Пак много разбирачи ! МВР започнаха пак твърде много да споделят инфо в мрежата !Свършете оперативната работа на терен и т.н......после др неща....онзи *** Култура Ви слуша и наблюдава, а вие му подсказваше всеки следващ Ваш ход ....Защо!Работете тихо и кротко и нещата ще се случат Информация само каквото е необходимо
112
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки, който гласува за ГЕРБ е престъпник. Да видим на следващите избори колко престъпници живеят в България. БСП са абсолютно същите. Трябва тотална промяна. Няколко човека го казаха публично - Без кръв, нищо няма да се промени. Въпросът е КОГА?
111
0
 
25
 
! Отговори
пътник преди 5 години
Случаят е много подобен с този от В. Търново, изнасилването и удушаването на Вероника! Разликата е има няма 100 км.
110
13
 
12
 
! Отговори
Ала_Бала преди 5 години
Прилича на изнасилване на хубава жена, която е била самотна на отдалечено място. Алтернатива - убийство за отмъщение и опит за прикриване на следите, чрез насочване към първата версия. Едва ли е свързано с работата в тази телевиийка.
109
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На форумните смешници трябва да се присъди Нобелова награда за криминалистика и криминология.
108
0
 
3
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
До Анонимен 102Ей анонимно лек*енце, затваряй си тро*лската муцуна!
107
3
 
10
 
! Отговори
Вие не сте хора преди 5 години
Убийте клошара айде гадове вие не сте хора. Клошарите и те имат душа на човек. Вие сте жалки същества. Знаете ли колко много съм помагал на клошарите колко много пъти съм се лишавал от 2 лева за да помогна на тях. Правил съм го а не като вас ***. Убийте го айде вие сте животни! Клошарите са хора! Убийте ги аре давайте! Като така ще решим проблема с бездомните хора давайте убивайте ги! Мишки с мишки! Умрете вие а не клошарите!
106
7
 
14
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Не съм специалист, но няколко неща ми правят впечатление. Първо убита е на вястото където редовно си прави джокинг. Това предполага подготовка. Убиецът-грабител-изнасилвач-наемен убиец е имал време да се подготви и причака близо до лудницата. В статията се намеква, че е бивша моделка. Явно се опитват да ни внушат, че е изнасилена заради красотата си от някой луд от лудницата. Само и*д*и*о*т би се хванал на това. Никой изнасилвач, не би оставил ДНК. По това съдя, че тя е подхвърлена. Още?
105
8
 
6
 
! Отговори
Професор преди 5 години
МНОГО ПРОЗРАЧНО , БИВШИЯ СЪПРУГ Е НАСЪБРАЛ ДОСТА В СЕБЕ СИ И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА ?!?!65416
104
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На ви Румен Радев сега!
103
1
 
2
 
! Отговори
*/* преди 5 години
До Анонимен На 25 зам-министър ,е това е яко .Георг(не Георги) Георгиев се казва.
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тос пък и той самоубийство
101
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А дали не е планирано убийството да стане точно край психиатричната клиника? Нещата отиват към познатата формула "убиецът е невменяем забравете". Сега остава да намерят ДНК материал от някой луд, а също и телефона и ключовете за колата на Виктория под възглавницата му. Перфектно изпипано.
100
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекалено много съвпадения, за да е просто криминален инцидент.... Прекалено. Точно миналата седмица прави това предаване и до 1 седмица става тази случка... Това е като да се паднат 2 пъти подред едни и същи числа за шестица от тотото... Не, че в България нямаме такъв случай преди години. Тук сме страната на невероятностите.... Може би всичко е инсценировка, за да се прикрият следите и да се насочат всички към погрешни следи. Така е удобно и лесно - изнасилване, псих болен, маргинал....
99
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След кат гражданин им съобщил за зловещата находка-труп,коет значи и местото,къдет е видял трупа,то при огледа за извършено убийство след кат видяли що огледали тези описани веществени доказателства и предмети чак след това открили трупа на човек за коит ги е информирал самият гражданин,а не някой друг гражданин пак гражданин,но управляващ записващ видеодрон понеж дрона му се натъкнал на таз находка прелитайки над местото и засякъл изоставена кола предполагаемо на някой койт си тича сам настрана
98
3
 
13
 
! Отговори
Тези не са хора преди 5 години
Клошар да бе то ако вече няма клошари кой ще убивате за да прикривате ? Аре за всяко едно извършено убийство да убиваме по един клошар и така да потулваме всичко. И ти как ще убиеш клошар това ще се превърне в двойно убийство. И клошарите са хора те не са по различни от всеки един човек на земята. И Брат Пит е бил клошар преди да стане известна личност. И клошарите имат права. И те са хора а не да се възползвате от тяхното положение в което са и да си позволявате да си правите каквото си искате.
97
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Ами заслужила е, защото с работата си е заставала именно зад безименните, които гинат и биват мачкани от феодалната ни държава! Ама като ти чета коментара, оставям с впечатлението, че е загинала напразно, за скот.ското ни племе...
96
2
 
26
 
! Отговори
баба ви преди 5 години
Ако беше изначилвач или човек с лични мотиви, вече щяха да са го открили. Някоя мутра ще да е замесена и сега се чудим как да я прикрием.
95
5
 
54
 
! Отговори
до ОГИ преди 5 години
какво значение е че е директор на 30 и е бивша моделка че да си възмутен. ми възмути се че премиера на държавата ти е пожарникар, каратист, футболист,тенесист, силовак от СИК, мутра охранител. Що не ти е странно това а?????
94
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не изчакате да свърши разследването преди да се палите като малки деца?