ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?

Разследващите работят денонощно за разкриването на жестокото зверство
Обновена: 8 окт 2018 10:47 | 8 окт 2018 07:00,
176
ДНК има, версии за убийството в Русе – също. Кой погуби Виктория?
Снимка: Facebook

Три са основните версии, по които прокуратурата и полицията в Русе работят по убийството на 30-годишната журналистка и административна директорка на местната телевизия ТВН Виктория Маринова.

Криминалисти проверяват дали бившата моделка е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил.

Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист.

Още по темата

Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

"Работи се по всички версии", заяви окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, който обяви, че на мястото на убийството е открита и ДНК на извършителя.

Към момента задържани няма, разпитват се хора от криминалния контингент, както и лица от психиатричната клиника, която е близо до мястото, където Виктория е насилена и убита.

Припомняме ви, че трупът на бившата моделка бил открит в събота малко след 14:15 часа, като сигналът за зловещата находка подал гражданин, който се разхождал по крайбрежната алея на Дунав.

"Извършен е оглед, на който са установени петна от кръв, безжични слушалки и черен ластик за коса. В близост до тях се намери спортна розова обувка "Пума" и на около 5-6 метра от обувката, в обрасла от растителност зона, бе открит трупът", каза вчера зам.-директорът на ОД на МВР-Русе комисар Илиян Енчев.

От жертвата липсвали мобилният й телефон, ключовете за автомобила й, очилата й и документите й за самоличност. Дрехите на Виктория пък били разсъблечени.

Малко по-късно била открита колата на жената, която тя оставила, за да направи редовния си джогинг на алеята.

Полицаите установили маршрута на журналистката от сутринта до часа, в който е получен сигнала за смъртта й.

Назначена е експертиза, която да установи последните контакти на Виктория по телефона и чрез компютъра й. По първоначални данни смъртта на тв водещата е настъпила от удари по главата и удушаване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доколко е била разследващ журналист, не мога да кажа.Но е факт, че в предаването си е канила хора, които големите медии от години отбягват като огън.
52
2
 
38
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Ще ни помотаят с версията за изнасилване още два -три дни ,после народонаселението ще забрави /ЗАЩО БОРБАТА ЗА ХЛЯБА ГО Е ОСКОТИЛА/ и всичко по-старому... Някой от ВАС да протестира за разкритието на Биволь за изгорените документи край Радомир ??? А? А момичето е правили интервю предишната неделя тъкмо с Димитър Стоянов от Биволь и румънският журналист за злоупотребата с европейски пари !!! И в събота -МЪРТВА ! Какво съвпадение ,а ?
51
4
 
15
 
! Отговори
до 56 преди 5 години
Уважаеми г-н/жо член или симпатизант на ГЕРБ, не бих се учудил лично Радев да е изнасилил и убил журналистката. Според вас така излиза.
50
0
 
16
 
! Отговори
Gogo преди 5 години
Лека и пръст на жената. Бог ще го накаже този ***.
49
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев защо мълчи, няма лида изръи някоя безсмислена заучена популистка фраза пак! Президенте, што тьй сдьелаш, пиздяц?!?
48
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искахте Радев, гласувахте за него, На ви Промяна по ***! Оставка на клепоухия харманлийски ***!
47
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички световни медии ГЪРМЯТ за това убийство и посочват, че е заради разкрити далавери...тоя път на тиквата няма да й се размине щом стигна и до снн и фокс.. а тукашните мишки *** продължават да прикриват и да лъжат!
46
0
 
7
 
! Отговори
Хайдее преди 5 години
партизан (от ГЕРБ) за бой се стяга...
45
11
 
7
 
! Отговори
xss преди 5 години
Отвращава ме това НИЩ*ЖЕСТВО което под всеки коментар пише ,електората на ГЕРБ това,онова ...Бе млъкни бе животно.Какво намесваш която и да е партия ..Отвратително същество ....Колко ти плащат да висиш по цял ден пред тоя компютър бе ...
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много теории на конспирацията тука. Като гледам репортажите на тази алея няма никакво осветление, а отстрани си е див храсталак.
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До minuvachДа ти напомня, че в "Ало Танов" се споменава за оплакване на Мишо Бирата, че до идването на Борисов си е плащал на ВСИЧКИ и е нямал проблеми. И, че Борисов е натискан от политик, митничарите да "оставят"Бирата. Та остави морала. Ще се окаже поредния, дето има само права. Гледате интервютата с Марковски и с онези"специалистки" психиатри. Тъй като условията в затворите и психиатриите били лоши, оставете ги наулицата. Кутев, не се зайгравай с трагедиите на хората! Тролска му работа.
42
0
 
1
 
! Отговори
до до Пич преди 5 години
Е да де, нали са откраднали идеята от някъде и искат повечето да си мислят като теб.
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 37Прав(а) сте в първата част на изречението.АЗ ЗА ГОВОРИТЕЛЯТ НА МУЛТИГРУП НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ, НИТО ЗА МУЛТАК НОМЕР 1, НИТО ЗА СЪДРУЖНИКА НА МАДЖО И ПАШАТА!НИКОГА НЕ СЪМ И ЗА *** И СТОГОДИШНАТА И ПАРТИЯ!
40
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПичАбсолютни измислици. Именно жените по време на джогинг са топ жертви на изнасилвачи и убийци в повечето държави, а въпросните жени в повечето случаи са в добра форма.
39
2
 
31
 
! Отговори
Пич преди 5 години
... това е направено за заблуда, за да могат уликите да се потвърлят, на който трябва. Просто ги чакам тия некадърници да обявят как са хванали някоя жертва, която не може да се защити. И всичко това се случва на тази хубава жена след като заговори за еврофондовете. Хайде стига бе. Време е този народ да се намеси ...
38
2
 
12
 
! Отговори
русенц преди 5 години
До Даа, абсолютно, избиват никому неизвестни журналисти от кварталната русенска телевизия, посред бял ден, на оживено място, почти в центъра на града, където е било абсолютен малшанс, че точно тогава не е имало никой....а да и са замели следите, като са изнасилвали трупа..
37
8
 
30
 
! Отговори
Пич преди 5 години
Тази история е толкова прозрачна, че просто само чакам да ни подхвърлят някой бездомник или луд (наблизо е психиатрианчта клиника), и въпроса да приключи. Това е била млада, здрава жена. Като я гледам на снимките е била средно висока и в добра форма. Няма как случаен човек да я убие и изнасили и никой да не разбере. Това е умишлено, да не кажа планирано, престъпление. Не се вързва след цялата сцена, някой да губи време да и краде телефона, ключовете, и т.н. Това е направено за заблуда ...
36
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам кой е извършителят, или по-скоро поръчителят на това убийство, въпреки че се досещам...Обаче знам как ще завърши историята. "Виновникът" накрая ще се самоубие в килията (естествено поради депресеията от случилото се)
35
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Топ криминалистите от панелките са се събрали отново с конспиративните си проблясъци.
34
0
 
25
 
! Отговори
Някой си преди 5 години
Всички знаем, че България е на последно място по свобода на словото. За сметка на това е на първо по корупция. По стар български обичай поръчителя никой няма да барна (не че в МВР-то не си го знаят)