Бившият мъж на Вики проговори: Видяхме на камера как бяга момче!

Свилен Максимов се надява да не е поръчково убийството
Обновена: 10 окт 2018 11:09 | 10 окт 2018 08:46,
106
Бившият мъж на Вики проговори: Видяхме на камера как бяга момче!
Свилен Максимов. Снимка: TVN

Бившият съпруг на убитата журналистка Виктория Маринова обяви, че той и колегите му активно са помагали на разследващите за разкриването на гнусната гавра, потресла цяла България.

Свилен Максимов, който е собственикът на "Нетуоркс България", заедно с приятели са разглеждали записи от камери, разположени близо до мястото на трагедията в Русе.

"На един от записите се виждаше как едно момче бяга, но не просто на джогинг, а сякаш бяга от нещо. Естествено веднага предадохме тези кадри на полицията", обяви той пред bTV.

Още по темата

Бизнесменът призна, че се притеснява за сигурността на общото им дете с Виктория.

"Надявам се това да е нелепа среща между жертва и убиец, а не поръчково убийство", сподели той и настоя, че полицията е работила изключително усилено по случая с ракриването на убиеца на бившата му жена.

"Аз разбирам кога някой имитира, че работи много и кога наистина работи много. Полицаите наистина си вършеха работата по случая", категоричен бе Максимов.

Припомняме ви, че късно снощи родната и германската полиция задържаха 21-годишен мъж за убийството на Виктория.

Северин Красимиров е арестуван снощи в германия град Щаде, където живее майка му.

Съвпадение на ДНК и кръв по дреха, намерена в дома му в Русе, го уличават за кървавото убийство.

По първонамални данни той не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Обезобразеното лице на Виктория било от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час, показва съдебномедицинската експертиза на трупа й.

Мотивите за престъплението – най-вероятно става дума за моментна проява на агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
11
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ега ти мъжлето.Хич не беше съсипан от мъка за майката на детето му.Откъде го е намерила този ***,дето две думи не може да върже.
65
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои се опитват да тичат преди вятърът
64
8
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо много понамирисва като преди време със сетрите белнейски
63
12
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гледахме камери и ги предадохме на полицията??? уот да фак? а полицията какво точно е гледала? залеза над дунав? епизод на хорейшо по служебната кабеларка? нещо не ми звучи логично цялата история.
62
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ха сега ако е на 100% сигурно да го обесят на вътрешностите му!
61
35
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не вярвам крадец на цветни метали да стигне до изнасилване и убийство. Просто този случай не се връзва с профила на индивида.
60
23
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бившия на Виктория споменава,че е разговарял с нея ама забележете-точно преди да отиде да бяга....странно,че телефонът и не е открит. А пък на индивида едва ли са му притрябвали нейният тел. че и ключовете от колата.
59
23
 
48
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Не претендирам да съм специалист, но този заподозрян е толкова удобен, че просто е прекалено удобен.
58
11
 
45
 
! Отговори
дедо Пешо преди 5 години
Помислих, че полицаите са се разработили, а то мъжът й им бутнал доказателствата в ръцете.
57
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека си има опасения за детето. Нещата не са много розови все пак.
56
26
 
38
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Самото убийство е послание за журналистите в българия, начина му на извършване и подставеното лице е за заблуда на европейската журналистическа гилдия защото иначе ровенето в схемите ще стане по дълбоко тъй като застрашаването на свободата на словото даже от европа няма да го простят на мафията в бг, а така и агнето цяло и вълка сит , а пък народа какво мисли това никой не го интересува ,"Тоз който падне в бой за свобода той не умира", за да покаже истината на нас, жената плати с живота си
55
4
 
43
 
! Отговори
Възрастен преди 5 години
Гледам,чета и установявам: КОЛКО МНОГО ***.има в това интернет поколение.Няма мъжкари с нормална мисъл и изказ,а само бръщолевене и фантасмагории на увредени от интернет хлапаци.И език на каруцари и хамали.Пълна деградация. Вижте форумите и кажете не е ли така ,ако сте нормален човек?Жална България!!!
54
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господина се надявал това да не е поръчково а просто да е било изнасилване и убийство, този е страхлива *** ва, не уместно да говори така за бившата си жена от която имат дете освен ако не я мрази и не навижда.
53
15
 
8
 
! Отговори
Ivo Andonov преди 5 години
Poru4itel moje da e mai bivshiqt i . Mnogo smurdi cqlata istoriq
52
4
 
9
 
! Отговори
ДО 58 преди 5 години
Анонимнико подпиши се под туй,,велико произведение" което си написал бре! Направо си Шерлок Холмс,Мегре ,и Авакум Захов взети заедно.Не трябва да си анонимен,с тази фантазия ще надминеш и Трендафил Акациев.Хвала на такива титани на мисълта.
51
25
 
16
 
! Отговори
2 преди 5 години
Това е гавра от страна на бившия и към Виктория и към "Убиеца".Много по добре би било да си признае вината отколкото да набеждава друг/та даже и ром/.Този бившия явно няма съвест.Защо по рано не предостави записите на полицията,та да го открият убиеца по лесно.Защо се показа сега по телевизиите,а не когато стана убийството.Който има пари може да си купи дори и чиста съвест!!!!
50
11
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Росен от БТВ при интервюто си ,непрекъснато насочваше разговора и искаше да внуши че тя е разследващ журналист.Мъжът и три пъти му каза че не е,тогава той почна да ,,извива ръцете " и на колегата и само и само да внуши у зрителя това.Болни мозъци ,които от един криминално -битов случай с поредният швед,направиха световна новина за да оплюят собственната си страна.Сякаш това е единственното криминално убийство на земното кълбо.ЕХ другари-родоотстъпници с античовешка идеология и поведение !!!
49
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОфффДържавата е много хубава, аз не съм настроен срещу нея, тя е най-добрата, най-свободната и най-богатата и светЪ.
48
11
 
33
 
! Отговори
Оффф преди 5 години
Аз лично не чух, в репортажите дадени по телевизиите, че бившият съпруг на красивото момиче се притеснява за живота си. Не мога да разбера, защо медиите нагнетяват такова напрежение. Стига вече сме се самоизяждали бе хора. СТИГА С ТОВА НАСТРОЙВАНЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА
47
34
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бившият й си оплете чорапите. Изчака сгоден момент намери някакви измислени записи и набеди невинен от маалата. Такива записи може да си монтирам хиляди. Щото ако беше набедил някой друг щеше да му се стъжни животеца. Записите да се предоставят за излъчване по телевизиите. На тях трябва да пише дата месец година и час на записа. Също така ще се види защо и за къде сее затърчало момчето ако изобщо е тичало.