Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия

Мъжът не е познавал жертвата си, открит е по ДНК
Обновена: 10 окт 2018 08:08 | 10 окт 2018 05:41, Елка Василева
328
Хванаха го! Заподозрян за убийството на Виктория е арестуван в Германия
Виктория Маринова. Снимка: Reuters

Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист, крадец, избягал при майка си в Германия, пише "24 часа".

Мъжът не е познавал младата жена и я е изнасилил няколко пъти, преди да я удуши и убие.

Още по темата

Обезобразеното лице е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са продължили поне час. Това е показала съдебномедицинската експертиза. Мъжът е избягал в Германия още в неделя, се разбрало от справка, предоставена от Гранична полиция.

Мъжът е криминално проявен и е арестуван при операция на германската полиция след сигнал от българските власти. Установено е, че той е заминал за Германия в неделя със свой приятел, след като извършил престъплението у нас.

Мотивите за престъплението - най-вероятно става дума за моментна проява на агресия. Извършителят е познат на властите у нас с подобни прояви. Очаква се той да бъде екстрадиран в България от властите в Германия. 

По неофициална информация извършителят на престъплението е засечен по ДНК, която е съвпаднала 100% с намерените доказателства.

Хора в Русе казват, че знаят кой е задържаният. Разказват, че в квартала им „Селеметя” през целия ден вчера е имало полиция. По информация на Нова тв задържаният е роден 1997 година. В полицията в Русе са задържани и съпругата му, и леля му.

Румънецът, който по-рано вчера беше отведен за разпит и проверка на алибито, вече е освободен.

Тази сутрин премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и министър Младен Маринов ще дадат брифинг в Министерски съвет с повече детайли по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
7
 
8
 
! Отговори
свръхсилен врабец? преди 5 години
Да бе, да! Убитата, да почива в мир, изглежда атлетично момиче, а този от снимките е като сламка, но посред бял ден я размятал и насилвал в продължение на час, след което си взел вещите й и ги оставил у дома на съхранение, за да улесни разследващите? Да се смея ли, да плача ли? Или да се обиждам, че мафиотите горе ни имат за глупци?
226
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боко се появява, а се беше скрил като мишка в дупка
225
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доживотна + всеки ден са бачка по 12 часа. Полицията да направи акция върху целия престъпен контингент в страната. За да покаже, какво ще следва след всяко такова нещо. Службите да не СПАт , а да вадят автоматите и да почват наред.
224
1
 
12
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
До Анонимен 276.Съгласен съм с Вас.Когато съм имал делови отношения с български турци винаги са били коректни и точни в постъпките си.Да подчертая ,работили са в един от апартаментите ми турски майстори ,ами много коректни и перфектни майстори.
223
2
 
21
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
"Заподозрян за убийството на Виктория Маринова е арестуван в Германия. Северин Красимиров е заловен в германския град Щаде. Той е рецидивист,крадец, избягал при майка си в Германия" И какво от това.Сега ще последва едно прехвърляне на топката за екстрадация,той ще иска да е съден у нас където ще получи тежката,но справедлива присъда и ще бъде осъден на 10 години,от които ще изтърпи 5год,а след това ще осъди България с помоща на БХК,например за това,че в килията му нямало нощна лампа с абажур
222
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И такива хора гласуват и определят бъдещето на децата ни??! Ако не беше страшно, щеше да е смешно.
221
0
 
6
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Това слаботелесно *** едва ли е било само.
220
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до грабвай брадватаТе па едни хора мааа ...
219
1
 
10
 
! Отговори
до 267 преди 5 години
До АнонименИскаш да кажеш че възпитаните под грижата на Партията роми не крадяха и не изнасилваха ??? А за Чочоолу чувал ли си?
218
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТурците са работливи,почтени и рядко правят престъпления .Този е от Бангладеш от четата на БХК
217
3
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 5 години
Тоя да не чака Алл ах да го прати в Рая
216
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама, той се оказа турче, бе!От селяйдин на Северин!
215
1
 
12
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Да приемем за момент, че това което МВР предлага е истина - след като лицето е известно на МВР с подобни прояви - то следва съдиите които са го пускали, прокурорите които не са доказали вината му и полицаите които не са го следели изкъсо всички да бъдат съдени за съучастници!!! А да видим ако тръгнем да прибираме всички горе изброени биомаси дали теорията рязко няма да се смени на психично болен, а този случайно да е намерил вещите на улицата?
214
4
 
7
 
! Отговори
месара преди 5 години
бхк и дпс незабавно да се задействат, да защитят "човека", той има права! кво като я е изнасилил и убил, той си е задоволявал нуждите, така де!
213
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
разбрахте ли сега защо хората в САЩ отстояват правото си да имат оръжие. Влезе ли ви нещо пилешките мозъчета ?
212
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДОКАТО ГИ НАРИЧАТЕ РОМИ - ТАКА ЩЕ Е !!!
211
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромът е невинен!Той е продукт на това деградиращо общество!!!Защото Битието определя съзнанието!Вие носите истинската вина за това в което се превърна България!Вие сте срам и позор за предците си!псБог да прости момичето и да даде сила на блазките й!
210
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако под конспирация тоя *** разбира да си задаваш въпроси и да не приемаш всичко отгоре като *** водата, тогава да, аз съм конспиратор.
209
2
 
16
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Цветан Василев ли отмъкна 4 милиарда от КТБ?Ромът ли е убил журналистката?А Галеви мафиоти ли са?Made in Bulgaria!
208
2
 
31
 
! Отговори
Грабвай брадвата преди 5 години
Българино, въоръжавай се! Скоро ще се хванем за гушите с тия пpимати! Всеки ден ставаме курбан на тзигaнитe! Бият, убиват, насилват, грабят народа ни! Сега убиха зверски една българска Майка! А държавата ги закриля и им хвърля с пълни шепи помощи! Гответе се, хора!!!