Северин пред майка си: Убих я, пиян, дрогиран... Не помня!

Майка му иска да го съдят в германия, защото у нас щял да бъде убит
Обновена: 11 окт 2018 16:16 | 11 окт 2018 12:45, Камелия Цветанова
301
Северин пред майка си: Убих я, пиян, дрогиран... Не помня!
Снимка: Facebook

Северин Красимиров е признал, че е убил Виктория Маринова пред майка си веднага, след като е пристигнал при нея в Германия.

Още по темата

Селяйдин, както го познават в ромската махала в Русе, й споделил, че бил пиян, а и употребил наркотици в нощта преди да нападне 30-годишната жена.

"Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан. Каза ми, че не помни нищо. После малко поизтрезнял и разбрал, че е убил момичето. Започна да плаче пред мен. Той не е такъв човек", разказа Надежда Красимирова пред Нова тв.

Тя иска синът й да бъде съден в Германия и да лежи в затвор там, ако трябва и 20 години, защото смята, че в България ще го убият.

Надежда каза още, че синът й е с умствена изостаналост. Взимал е и хапчета, но след като заминала за Германия, той не ги е пил, защото не била при него да му ги дава.

Освен него, има още седем деца.

Все още не е ясно кога Северин ще бъде екстрадиран в България. Окръжен съд в Долна Саксония ще реши това в рамките на днешния ден.

Максималният срок, за да се случи това е 40 дни. По всяка вероятност обаче ще отнеме по-малко време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


301
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно това. Майката лъже! За истината питайте интернет специалистите. А, забравих....Борисов и виновен. За Костов знаем.
105
0
 
13
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Е и аз да взема да се по напия. Ще ми се сторите като *** и ще взема един Спрей. Пък какво толкова пиян съм бил дрогиран.
104
0
 
17
 
! Отговори
иванов преди 5 години
Абе, "госпожо" какъв е този "отличник",дето цяла нощ купонясва и се "врежда" с момиче??? Каквито родителите ,такива и децата.Такова ли възпитание давате на детето си!
103
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гошу, няма нищо човешко у теб. Какви са тия плюсове, дето си събрал, сигурно, щото не са ти чели словоблудстванията. А за сирачето, което оставя тая жена, каква психическа травма е това, няма да може цял живот да се отърси.
102
2
 
35
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Ако преди 70 години Нацизма е било лоша дума то в днешно време Толерантността става все по лоша дума .Може би ще забележите ,че въпросните 2 думи са Антиподи т.е. противоположни .Крайностите са еднакво лоши, както крайния Нацизъм така и крайната Толерантност.По мъдрите от вас ще забележат ,че света е устроен така ,от едната крайност да отива в другата и след това обратно и това колело ще се върти докато не еволюираме достатъчно и не открием златната среда!!!
101
0
 
36
 
! Отговори
иванов преди 5 години
Може ли да обясните как така в България се дават шофьорски книжки на лица с умствена изостаналост?
100
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия турчеещи се роми са най-долната *** на обществото и се срещат най-често в Русенско и Делиормана. Говорят на някакъв развален турски, редовно ходят при котилото си в Германия/Холандия/Белгия и тук размахват евра и злата, държейки се супер арогантно навсякъде. Разгледайте подобни профили във Фейсбук от приятелите на тоя *** и вижте за какъв крими-контингент става въпрос.
99
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само затвор за този.
98
0
 
19
 
! Отговори
PEPI преди 5 години
До Анонимен Хапчетата за умствена изостаналост в неговата среда се наричат дрога!
97
6
 
9
 
! Отговори
нн преди 5 години
"Северин Красимиров е признал, че е убил Виктория Маринова пред майка си веднага, след като е пристигнал при нея в Германия."Убил я е пред майка си?
96
2
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Света е достатъчно справедлив и мъдър и налага правилния световен ред.Има качествени човеци които заслужават да са на по-високо социално равнище от други.Има и такива които напълно заслужено са на най-ниското социално положение! Обществото дава на всеки му заслуженото, според приноса си за цивилизацията! Изключително грешно е да се смята ,че всички Хомо Сапиенс по света трябва да са равнопоставени защото някой работят усърдно за развитието на света а други са в негова вреда!!!
95
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Туентиът сенчъри фокс представя...Селайдин - в ролята на СеверинБойко - в ролята "ни лук ял, ни лук мирисал"Цацаров - в ролята на подкупния гл прокурорвъв филма "Задкулисни игри"
94
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По последни данни е имало двама съучастници за които се знае, че са от местната структура на ГЕРБ
93
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До правят ни на лудиБеше 100 % сигурно , че някой ром ще е виновен - 60 кг, стигнал до Германия на повече от 2100 км за 24 часа и си признал, че е той ...Вервайте ми !
92
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той призна, че го е направил на пияна глава, бил е надрусан."-И какво от това се питам аз.Не виждам как това ,че си надрусан *** те оправдава.
91
1
 
36
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Е, щом е бил пиян и дрогиран, отгоре на всичко и не помни, значи не е виновно момчето. Аз викам на съда да го пусне, или айде така, за назидание да му даде 5 години при лек режим с право на предсрочно освобождаване. Хора сме, трябва да му влезем в положението на момчето. Ами младо е, приискало му се е секс с красива млада жена, тя явно го е отрязала и това му е причинило непоправими духовни рани на отхвърлен аутсайдер
90
12
 
11
 
! Отговори
правят ни на луди преди 5 години
Когато стана международен скандал , колко удобно се появи сирак ***, които пое вината и си призна на момента !За по убедително разказал на майка си и половината рода и те до сряда мълчали, и след това в пристъп на вина си признават един през друг по убедително....
89
19
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
До ГробокопачБорисов пада..... Пада от смях като ви чете смешните комунистически брътвежи :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
88
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едва ли е "умствена изостаналост". Толкова разбира и тази... но вероятно е индикация, че е с психическо заболяване, щом пие хапчета. Примерно шизофреник. Ще съвпадне и с профила на психиатрите за убиеца.Ако е спрял хапчетата - ясна работата
87
1
 
8
 
! Отговори
Serhan правуписа преди 5 години
Извинете,че замърсих форума.Отивам си обратно в колибата мизерна,при скандинавците ***