Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

България увери Германия, че ще е в 4 квадрата килия с WC
Обновена: 12 окт 2018 19:29 | 12 окт 2018 16:00,
123
Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

Германия ни връща Северин Красимиров още този уикенд. Той ще бъда екстрадиран с полет от Хамбург до София, където ще бъде поет от българските власти. От там той ще бъде прехвърлен в Русе.

Решението на съда в Целе за екстрадирането му вече е предадено на България.

Прокурор Бернд Колкмайер от прокуратуратара в германския град заяви, че Северин е признал частично вината си за убийството на Виктория Маринова.

Пред германския съд младият мъж е казал, че сутринта на 7 октомври, в парк край Дунав в Русе, под влиянието на алкохол и наркотици се е скарал с непозната за него млада жена, ударил я е силно в лицето и я е блъснал в храстите. Той отрича да я е изнасилвал. Не е възнамерявал и да я убива, цитира още прокуратурата твърденията на Северин.

Още по темата

"Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството", заяви още германската прокуратура.

Междувременно стана ясно, че днес в Министерството на правосъдието е поискало искане за предоставяне на информация за условията в затворите у нас от страна на Германия, съобщиха от ведомството.

Министерството на правосъдието е изпратило изисканата от германската прокуратура информация за настаняване на Красимиров в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. м. жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.

Отговорът е изпратен в спешен порядък, съобщи още правосъдното министерство.

Припомняме ви, че Северин Красимиров беше задържан в Германия по искане на българските власти за убийството на Виктория Маринова. Тя беше убита жестоко в събота по обяд. Последва скоростно издирване на убиеца, който във вторник бе задържан в германския град Щаде.

4 часа е продължило издирването му, към 16 часа германската полиция вече е идентифицирала местонахождението му – в кооперация, в дома на майка му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
5
 
31
 
! Отговори
ОТВРАТИТЕЛНО преди 5 години
толерастка Германия се интересува от удобствата на един престъпник,но не се интересува че 2.5 милиона Български пенсионери гладуват и мръзнат !!!!!повдига ми се от това шенгенско лицемерие Огромна ГРЕШКА беше влизането ни в ЕС и НАТО !!!!!!Българския народ ще плати жестока цена за тази грешка
59
3
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
,,днес в Министерството на правосъдието е поискало искане за предоставяне на информация за условията в затворите у нас от страна на Германия"Германия да не се прави на фащ и да не си пъха носа там където не и работата.Каквито са ни затворите,такива.А Германия интересува ли се,че българина живее с 250?.....НА МЕСЕЦ !Колкото до северин,дори и да стигне до затвора наказателната група вече е създадена.Почваме от съседката му и сем.на ***.
58
7
 
20
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Това е плод на демокрацията. Ако беше Тодор Живков на власт, нямаше да го остави да голяе този без работа, да се напива и натъпква с наркотици и да изнасилва който му падне. След такова убийство, смъртна присъда по живковите закони. Преди да го убият, ще го пратят в комунистическия лагер да поработи малко. Този не е работил сигурно и 1 месец, освен че е неграмотен. Чист ***.
57
1
 
9
 
! Отговори
... преди 5 години
Работещите българи в България не могат да си осигурят условия като в немски затвор, а поне 8 часа на ден са собственост на шефа си ..
56
0
 
21
 
! Отговори
Име преди 5 години
"Връщат ни Северин през уикенда:" ми връщат си ви го! той изцяло си е ВАШЕ творение!
55
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 40"Патладжана дали е истинския извършител само не знам? Питам с оглед на това че 30 годишната жена е тренирала всеки ден, можеше да го ошамари ако е бил самл."Първо кой ви излъга, че жената тренирала всеки ден? И второ: и аз съм 30 годишна жена, тренираща 3 пъти седмично(във фитнес зала) и не мога абсолютно никого да ошамаря. Още повече някакъв по-едър от мен ***. Защото не знам кой ви излъга и това, че тоя бил 50 кила. Е вЕрвайте ми - не е!
54
3
 
9
 
! Отговори
Вал преди 5 години
Мафията отвръща на удара.
53
1
 
15
 
! Отговори
batmario преди 5 години
Мисля че не е бил сам...
52
1
 
12
 
! Отговори
Име преди 5 години
вашингтон поуст и дойче веле незабавно да излезат със статия опровержение на твърдението, че няма политически мотив в убийството и че свободата на словото на цензурата им междубнародна е в смъртна опасност! останалите им слуги да копи пействат!
51
1
 
20
 
! Отговори
мак преди 5 години
Първо признава за гаврата, после отрича, утре ще каже, че е невинен. Нещо се е поуплашил. И не го наричайте младият мъж, някак си не му пасва това определение, има по-подходящи, ама ще ме изтриете.
50
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в_ибратор да му осигурят, да се разработва, да не го боли много
49
2
 
12
 
! Отговори
Име преди 5 години
"Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството". какъв тежък удар срещу разпространителите на "свободата на словото" с помощта на фалшиви новини и цензура.
48
4
 
13
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До АнонименЗначи този за гнусното си престъпление ще получи наказание цял живот на държавна издръжка ще го хранят ще го поят ще е на топло напълно безплатно,няма смисъл,връщайте смъртното наказание!...........Смъртното наказание е най-лекото наказание , убиват те за части от секундата и не усещаш никаква болка ! Сега престъпниците не се страхуват от лека смърт ! Съгласен съм с данъците си да издържам такива престъпници в затвора ,но да ги пребиват от бой , всеки ден бой докато припаднат !
47
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държавате се размърда "Джи Пи Груп" е извадена от всички държавни проекти. Фирмата се контролира от Златев и Пеевски и прави ремотните в центъра на София в момента. Също така е обект на разследване от "Биволъ", заради което разследване беше убита, журналистката. Започва разследване срещу "Джи Пи Груп".Ето как се оказа, че всички приказки, за това, че убийството няма нищо общо с разследването на кражба на еврофондове, са една голяма лъжа.
46
4
 
8
 
! Отговори
? преди 5 години
И кои са истински доказателства ? ДНК не е ? Или е било подхвърлено ? Някой мафиот му е ударил една и е хвърлил с шепа материала върху жертвата. И каква информация е имала жертвата, че да е политиеско убийство. Но също разбирам и конспираторите.Безхаберието на институциите е нормално да доведе до шизофрения цялото ни общество.
45
6
 
13
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Законите в " демократичните " държави трябва да се променят !Според сегашните закони затворникът е лишен от свобода ,но това не означава ,че е лишен от права ! Затова доста престъпници се възползваха от слабостта на закона и осъдиха държавата , че в затворите нямали чаршафи , самостоятелна баня и тоалетна ,дори им липсвало да правят секс ! ЗАКОНЪТ трябва да гласи , че затворникът е лишен от свобода и от права !Който иска права нека да не върши престъпления и да не влиза в затвора !
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
трябва да бъде официално посрещнат в София от най-отговорен представител на ГЕРБ, напр. от оня който казва да няма разделение.Питам го:защо сме разделени вданъци, образование, социалНи помощи, ние българите ги носим на гърба тези, които ни убиват, СЛАВА НА РУСЕНСКИТЕ РОКЕРИ.
43
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЗащо ми натискате минус,наистина питам какви са тези "***"?
42
12
 
2
 
! Отговори
Бате Пешко преди 5 години
До РусенецЪРешението е първо вас русИнци да ви пратим в румънско щото сте се събрали само роми и власи. РусИ и Лом вън от пределите на Майка България. Мизерници
41
3
 
12
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
В самостоятелна килия ще е около един месец , после ще го прехвърлят в обща килия , а надзирателите ще насъскат другите затворници да го бият и да го е... ! Такива като него в Германия като видят малко пари в джоба си ,връщат се в България за да се фукат ,да злоупотребяват с алкохол и наркотици та дори и престъпления вършат !Така му се пада , хем ще го бият ,хем ще го е .... ! От сега нататък бял ден няма да види !