Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

България увери Германия, че ще е в 4 квадрата килия с WC
Обновена: 12 окт 2018 19:29 | 12 окт 2018 16:00,
123
Връщат ни Северин през уикенда: Каца в София, возят го до Русе!

Германия ни връща Северин Красимиров още този уикенд. Той ще бъда екстрадиран с полет от Хамбург до София, където ще бъде поет от българските власти. От там той ще бъде прехвърлен в Русе.

Решението на съда в Целе за екстрадирането му вече е предадено на България.

Прокурор Бернд Колкмайер от прокуратуратара в германския град заяви, че Северин е признал частично вината си за убийството на Виктория Маринова.

Пред германския съд младият мъж е казал, че сутринта на 7 октомври, в парк край Дунав в Русе, под влиянието на алкохол и наркотици се е скарал с непозната за него млада жена, ударил я е силно в лицето и я е блъснал в храстите. Той отрича да я е изнасилвал. Не е възнамерявал и да я убива, цитира още прокуратурата твърденията на Северин.

Още по темата

"Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството", заяви още германската прокуратура.

Междувременно стана ясно, че днес в Министерството на правосъдието е поискало искане за предоставяне на информация за условията в затворите у нас от страна на Германия, съобщиха от ведомството.

Министерството на правосъдието е изпратило изисканата от германската прокуратура информация за настаняване на Красимиров в съответствие с европейските стандарти – 4 кв. м. жилищна площ и самостоятелен санитарен възел.

Отговорът е изпратен в спешен порядък, съобщи още правосъдното министерство.

Припомняме ви, че Северин Красимиров беше задържан в Германия по искане на българските власти за убийството на Виктория Маринова. Тя беше убита жестоко в събота по обяд. Последва скоростно издирване на убиеца, който във вторник бе задържан в германския град Щаде.

4 часа е продължило издирването му, към 16 часа германската полиция вече е идентифицирала местонахождението му – в кооперация, в дома на майка му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До РусенецЪКакви са тези "***"?
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова, пишете коментари под такива новини,за да се знае истината и да покажем, че протестираме,когато набеждават насНе ти виждам проблема??Друг е въпросът ако се асоциираш с визираният от теб континент!Щом толкова викате, значи има нещо гнило в ... Дания!
38
6
 
7
 
! Отговори
БСП - мошеници преди 5 години
Нека уважаемите съфорумци потърсят в нета информация за криминалната обстановка в страните по Светалесно е.Примерно Crime Index for Country 20171.Венецуела......53.САЩ......59.Русия....75. България....Та разбирам напъните на русофилите, затова им се плаща, ама това са фактите.
37
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патладжана дали е истинския извършител само не знам? Питам с оглед на това че 30 годишната жена е тренирала всеки ден, можеше да го ошамари ако е бил самл.
36
1
 
9
 
! Отговори
. преди 5 години
Да го хвърлят от самолета направо, да живее в ужас няколкото минути докато пада, като съзнава какво следва след тях.
35
9
 
7
 
! Отговори
до 33 преди 5 години
На такива като тебе, с въздух между ушите може да е ясно, че Северин е виновен. Нали това е опорната точка на Борисов.Но на другите с повече от една мозъчна гънка им трябват истински доказателства, а не опорни точки.
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И смъртна присъда, каквато нашата "демократична" родина не прилага, му е малко на тоя. Трябва да бъде измъчван с месеци преди да му се позволи да умре и после да бъде окачен на центъра на Русе за да похапнат гълъбите малко патлаждан.
33
3
 
25
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Тези германци прекаляват с толерантността си към престъпниците ! Искат килията да е като хотелска стая ! Затова турците и арабите им се качват на главите и си правят каквото искат !Килията на лишеният от свобода трябва да бъде най-мизерна , там ще се изтърпява наказание ,а не почивка в хотел с 4 звезди !
32
0
 
6
 
! Отговори
Погледнете първа.. преди 5 години
...страница - всичко е осеяно със Северин....Нямам думи!
31
1
 
9
 
! Отговори
Турчина преди 5 години
Ако наистина този е виновника за това престъпление ятагана във врата! Някои вековни закони не трябваше да се махат!
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов обърна внимание, но явно псарушките не го разбраха.По няколко новини за Северин, с гъзарски снимки е нагло и върви към реклама. Ако не се самодисциплинирате, има начин да стане насила. Това не е свобода, а свободия.
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да е видял нещо къде не трябва рома.Да почива в мир момичето !
28
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде и тук комунистичексатааа сбирщинааа пак ръси мозък....
27
2
 
15
 
! Отговори
ПУСНЕТЕ Северин преди 5 години
СЛЕД КАТО СЕ РАЗБИЕ МИТА !!!!МЪЖ НЕ МОЖЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ!!!!!!ОПИТИТЕ ЗА ЗАПОЧНАТ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР....ПРИ ПОКАЗВАНЕ НА ШУАРЧЕКА 2 РЕЗКИ; ДА СЕ ОСВОБОДИ
26
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо в другите сайтове прочетох, че Северин пред немските власти е отрекал да е убил. А тук пише само, че го връщали?Някой някога ще ни каже ли истината. Или истината е такава каквато му харесва на БОРИСОВ?
25
6
 
38
 
! Отговори
РусенецЪ преди 5 години
Дали не е време за гражданска война? Само си мисля. Българи срещу ***. Защото днес ***, в национална медия твърдяха, че на всеки тъмнозелен ще падат по пет българи. Що да не опитаме, а?
24
3
 
23
 
! Отговори
Призовавам ви,когато преди 5 години
имате време, влизайте в руските новинарски сайтове. Има един, който помества вести за България. Там и относно този случай, и относно 8-те непълнолетни индиеца, насилили 13-годишна германка, и относно онзи, който ритна жена в Берлинското метро, се казва, че са българи!Дори в новините за двата случая в Германия изрично се подчертава,че "извършителите не са мигранти, а са българи"!Затова, пишете коментари под такива новини,за да се знае истината и да покажем, че протестираме,когато набеждават нас
23
2
 
30
 
! Отговори
Идея преди 5 години
До *** Е ЗА ЗАТВОРИма и един друг - "Северна сова".Защо не направим договор с руснаците, да им пращаме там някои от нашите престъпници, които са с особени "заслуги"? Там ще ги третират така, както са заслужили.А ние можем да приемаме тук руски деца през ваканциите и да им осигуряваме курорт.
22
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешката й беше, че започна да рови в Еврофондовете. А там се крадат милиарди и прошка няма.Днес и вие сте същите *** като този! Как трябва да ви се набива в *** манерки, че недоказаните обвинения са файкове!!
21
1
 
24
 
! Отговори
Селтака преди 5 години
Тоя ще бъде самоубит и така случая ще бъде решен.