Самолетът с екстрадирания Северин кацна в България

Заподозреният за убийството на Виктория с конвой до следствието
Обновена: 17 окт 2018 22:19 | 17 окт 2018 18:51, Петя Славова
99

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Северин Красимиров, заподозрян за убийството на журналистката Виктория Маринова, кацна с пътнически полет от Германия на Летище-София.
Още по темата

Чакаше го екип на Съдебна охрана, който трябва да го конвоира до Националното следствие и утре до Русе, предаде БТА. Предстои на Красимиров да му бъдат повдигнати обвинения и да му бъде наложена мярка за неотклонение. Мъжът беше задържан във Федералната република и беше екстрадиран у нас след искане на българските власти.

Трагедията с 30-годишната телевизионна водеща става на 6 октомври. Случаят предизвика общественото мнение и няколко дни по-късно по настояване на българските власти, в Германия бе задържан Северин Красимиров по подозрение за извършване на убийството.

Според органите на реда са открити ДНК материал върху дрехите му от жертвата и от него, както и негов ДНК материал и върху жертвата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито са ви журналистите, такъв ви е фотографа. 95 % от хората правят далеч по-хубави снимки с телефоните си. Тоя сайт е клозет!
53
1
 
3
 
! Отговори
РХ преди 5 години
Коментарите с версията, че Северинчо е ограбил вече убитата жертва са изтрити :)
52
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а кой ще обясни на дете на 7г, момиченце какво се е случило на майка му и защо вече я няма. Докога ще се дундурка *** в България? Знаете ли ,че държава умишлено увеличава възрастта за ПЕНСИЯ, за да НЕ ПОЛУЧАВАТЕ ТАКАВА. през това време данъците отиват за помощтите на бай ман га сарян и тук там за текуща пенсия
51
3
 
2
 
! Отговори
БУЛГАРМАФИЯ преди 5 години
ЧЕ НАЛИ ИМАЛИ ДНК ЕКСПЕРТИЗА КАК ТАКА ИНАЧЕ ЩЕ ГО УЛИЧЪТ, НАГЛАСЕНА РАБОТА.
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте ни занимавали с този. Аман вече.
49
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига глупости. Полицията се справи страхотно със случая. Проблема не е в това. Проблема е, че се справи страхотно САМО с този случай. Има още един проблем - твърде много им угаждаме на европейците по ромския въпрос. Има и още един проблем - в зората на демокрацията именно европейците унищожиха работните места на ромите. И след това им започнаха размножителните програми. И последния проблем - не щат да си прибират в европата резултата от размножителните програми.
48
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано не съм лош пророк, но имам усещане, че това е еманация на безпомощността на държавата ни вкл: полиция, разследващи, медии. Интуитивно нагласена работа. най-малкото заради светкавичната и гръмка реакция и екстрадиция. Това не е възможно.
47
2
 
10
 
! Отговори
до пламен василев преди 5 години
и защо говориш в множествено число? ти си част от рокерска група, футболна агитка? защо чакаш другите да свършат работа? нали от това чакане държавата е светнала и вързала? и не става дума за себайдин или както там се представя в германия. а за принципи и въобще как функционираме. защо в България всеки чака 'те', 'другите', 'ония' да свършат това, което има да се върши? а после се чуди, че не е свършено?
46
0
 
19
 
! Отговори
Мачо от килия 6 преди 5 години
Чакам го с нетърпение! Малий, шъ го скъсам...
45
0
 
3
 
! Отговори
българин преди 5 години
До АнонименХИ<ХИ<ХИТОВА МИ ХАРЕСА:)БРАВО!
44
1
 
54
 
! Отговори
Armagedon преди 5 години
Този убиец е живо доказателство,че през седем вековното им съществуване,от как е изгонена кастата им от Индия,не са мръднали и на йота от развитието си. Нито писменост са си създали,нито културни порядки,нито дори морален кодекс са имали, камо ли пък религия.Патологични лъжци и измамници,без самосъзнание за държавност, без определена националност,неспособни на самоуправление,паразитиращи върху обществата в Европа.Затова са навсякъде гонени,като евреите.Но евреите поне имат писменост и Държава.
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само аз ли имам чуството че милицията го крие от журналистите, и друго кой пуска на медиите информацията която публикуват всекиднвевно по случая?
42
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Активиста на БСП кацна
41
2
 
40
 
! Отговори
777 преди 5 години
няма нужда от съд да го оставят за минута на площада
40
10
 
21
 
! Отговори
456 преди 5 години
С тези новини се изследват Вашите емоции и нагласи, докато свободно изразявате мнението си ви се прави Профил по IP адрес, вие сте опитни зайчета, лека нощ.
39
4
 
16
 
! Отговори
Божееее преди 5 години
И какво от това...сега или ще се "самоубие" в килията...или ще то пуснат под гаранция до събиране на още доказателства...жалка рабата...много жалка...
38
1
 
44
 
! Отговори
Централен софийски преди 5 години
Чакаме го с нетърпение! Такава млада булка отдавна не ни е идвала.
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 39Не, предложиха му топла баня и меко легло по Евростандарт.
36
3
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оковаха ли го като Иванчева ?
35
8
 
21
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Заспал народ сме Българският народ! Къде са Рокерите ? Къде са Скинарите? Къде са Футболните агитки ? Всички да го изчакаха на литище София, Че само на Северинчо да станеше, Направо да се линчуваше ,от България.