Съдът реши: Северин Красимиров в ареста за постоянно!

Той съгласен: Прокуратурата правилно иска да бъде задържан
Обновена: 19 окт 2018 13:42 | 19 окт 2018 12:10, Елка Василева
119

Северин Красимиров, обвинен за изнасилването и за убийството по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване, остава за постоянно в ареста. Това определи Окръжният съд в Русе, след като прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на съда може да се обжалва в тридневен срок пред Великотърновския апелативен съд.

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

В началото на заседанието служебният адвокат на Северин Иван Дойнов поиска делото да се гледа при закрити врата, но съдът реши, че искането е неоснователно.

Още по темата

Красимиров е на 20 години и има начално образование, тъй като няма завършен 8 клас, стана ясно по време на заседанието, пише БТА.

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев и прокурор Кремена Колицова заявиха, че са налице всички предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение на обвиняемия.

Северин заяви, че е правилно, че прокуратурата иска да бъде задържан.

Прокурор Колицова обясни, че от данните по делото може да се направи обосновано предположения, че Красимиров е извършил на престъпленията, в които е обвинен. За това сочели и част от неговите показания. Както и че има опасност той да се укрие.

Красимиров е потвърдил, че е бил на мястото на престъплението и че е нанесъл удари по лицето и главата на пострадалата, както и че е заровил телефона й.

По данни на свидетели Северин заявил пред тях, че е изнасилил и ударил някакво момиче.

Служебният защитник Дойнов обясни пред съда, че Красимиров има основателни притеснения за собствения си живот, затова е добре той да бъде задържан за постоянно в ареста.

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам, каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти. Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

Снимка: БТА


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
10
 
6
 
! Отговори
АГЕНТ 008 преди 5 години
Аз викам , като за го започнали тоя м_ _гал ..... Направо да признава за АТЕНТАТИТЕ В НЮ ЙОРК ПРЕЗ 2001 година , ЗА МАСОВОТО ЗВЕРСТВО ОНЯ ДЕН В КРИМ И ЗА НАДПИСА - "ЛОКО СФ" в ХИРОШИМА ... поне да НЕ уволняват момчетата от Операта !!! .......... Смятам , че Българските правораздавателни "органи" ... за нула време ... ще намерят ... "НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА" за всичко !!! ......
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега жена му ще се изкуши и ще си поиска парите. Където е помогнала на полицията. Родата му и тя. Общо взето оправи много тая работа. Такава му е орисията..
51
6
 
15
 
! Отговори
АГЕНТ 007 преди 5 години
Северин Красимиров вероятно е оставил своя снимка на местопрестъплението , придружена с адрес и бележка с подпис ( Той пък НЕ може да пише сигурно ... така че е било - пръстов отпечатък ... ) - "АЗ СЪМ УБИЕЦЪТ!" ... ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС СЕГА Е ... КОЙ Е НАПИСАЛ "БЕЛЕЖКАТА" - "АЗ СЪМ УБИЕЦЪТ!" ... След като Северинчо НЕ може да пише ?!?! ... Да не би да е .......... ИСТИНСКИЯТ УБИЕЦ или .......... ПОРЪЧИТЕЛ ?!?! ....
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няколко ромки ударили кючек и не мудали и слънчев
49
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друго странно нещо - освен че няма нито една драскотина или синина по лицето му - кога е имал време да се обръсне старателно и да оформи така прилежно брадата си - особено в такова психично състояние...явно е спокоен и играе роля...
48
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
той ще признае и че е хвърлил атомната бомба над хирошима и после е написал локо софия.Няма такава държава ей....
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми те тия командват както им е кеф пие бира и му е кев снощи ромчето да нее набирало материал зад панса с чалга културата че озвучи ефира културно а сем къдее не знам
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е Турчин кво лъжи ще си получи зъслуженото в затвора там ще го направят жена и тогава всичко ще си спомни!
45
6
 
15
 
! Отговори
Търсене убиецът преди 5 години
Поръчково убийство е . Този е само извършителят. Търсене поръчителят му.
44
4
 
19
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Най-вероятно ще му затворят устата в затвора преждевременно, режисурата на големия драматург си личи отдалеч.
43
5
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Случаят смърди !
42
0
 
40
 
! Отговори
Наивен читател преди 5 години
Още преди да бъде заловен,навсякъде се изписа как камерите са го засекли и ясно се е виждал телефона на жертвата в ръката му.После същия телефон бил намерен в дома на убиеца.А сега изведнъж тоя *** ги завел да им покаже къде го е заровил.Ко стаа тука уе?
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ромчето с купените книжки и на него там му е мястото освен на витошка и бира да пие не сме го виждали другаде
40
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И все пак е много странно, как този човек няма нито една по-сериозна драскотина или синина по лицето си, след такава борба със жертвата. Просто изглежда абсурдно, как жената няма да го одере или удари поне веднъж, докато се бори за живота си...
39
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя в панделката колко ще го перкат.
38
4
 
16
 
! Отговори
Мммм преди 5 години
МВР пикчърс представя , много е реалистично, конграчулейшънс !
37
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само дето горския човек от Нови Искър изглеждаше баш като сериен убиец, а тоя невзрачен *** хич не го докарва на убиец, явно е извикан на пожар.
36
1
 
3
 
! Отговори
. преди 5 години
Сега трябва да попадне в затвора на някой анадолски ***.
35
3
 
13
 
! Отговори
Гледи само преди 5 години
8 клас на 20 години. Досега вече да е завършил. Еми учението ще си го прави в затвора. Нито диплома има нито нищо. Тоз ако излезе 100% ще убие пак. Защото няма диплома , никой работодател няма да иска да го вземе без диплома. Няма дом. Няма нищо. И той се чуди какво да прави. Еми освен да убие и пак да влезе в затвора друго няма да направи. Защото той знае че в затвора ще го ранат и поят. Затова по добре да си е в затвора и да не излиза никога.
34
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо, този ли е избора на дясната ти ръка Върбан Ц... Рома? Вярно ли е, че две махали са ти отказали да поемат вината срещу пари?