Съдът реши: Северин Красимиров в ареста за постоянно!

Той съгласен: Прокуратурата правилно иска да бъде задържан
Обновена: 19 окт 2018 13:42 | 19 окт 2018 12:10, Елка Василева
119

Северин Красимиров, обвинен за изнасилването и за убийството по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване, остава за постоянно в ареста. Това определи Окръжният съд в Русе, след като прокуратурата поиска най-тежката мярка за неотклонение.

Определението на съда може да се обжалва в тридневен срок пред Великотърновския апелативен съд.

Престъплението бе извършено на 6 октомври тази година. Тялото на Виктория Маринова беше открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан 21-годишният Северин Красимиров от Русе. Той бе екстрадиран в България на 17 октомври /сряда/ вечерта, а вчера бе конвоиран до следствения арест в крайдунавския град.

В началото на заседанието служебният адвокат на Северин Иван Дойнов поиска делото да се гледа при закрити врата, но съдът реши, че искането е неоснователно.

Още по темата

Красимиров е на 20 години и има начално образование, тъй като няма завършен 8 клас, стана ясно по време на заседанието, пише БТА.

Окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев и прокурор Кремена Колицова заявиха, че са налице всички предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение на обвиняемия.

Северин заяви, че е правилно, че прокуратурата иска да бъде задържан.

Прокурор Колицова обясни, че от данните по делото може да се направи обосновано предположения, че Красимиров е извършил на престъпленията, в които е обвинен. За това сочели и част от неговите показания. Както и че има опасност той да се укрие.

Красимиров е потвърдил, че е бил на мястото на престъплението и че е нанесъл удари по лицето и главата на пострадалата, както и че е заровил телефона й.

По данни на свидетели Северин заявил пред тях, че е изнасилил и ударил някакво момиче.

Служебният защитник Дойнов обясни пред съда, че Красимиров има основателни притеснения за собствения си живот, затова е добре той да бъде задържан за постоянно в ареста.

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам, каза Северин Красимиров преди началото на заседанието пред журналисти. Виновен съм, добави той и каза, че ще приеме всяка присъда от съда.

Снимка: БТА


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 5 години
#85Съгласна с изключение на последното изречение-и с.п.е.р,*** е открита,и е имало изнасилване,a жената тя се е задушила от собствената си кръв още в първите 5 моинути,след като е била повалена и завлечена в храсталака.По време на самото изнасилване жената е била вече мъртва,така пишеше последно в една от статиите за убийството.Явно някой от патолозите се е разприказвал.
92
0
 
2
 
! Отговори
123 преди 5 години
#86Защото снимките от тези профили са сигурно от преди 5 години..
91
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
.tova e fars ! Tozi dori nemoje da place istinski ! Istinski plachat hora ,koito osaznavat kakvo sa izvarshili ! Tova e chovekopodobno ...nesposobno na chuvstva ! V nego ima samo parvicni instinkti !
90
0
 
1
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...a ehoto shepne Arlin Antonov ...Arlin Antonov ...Arlin Antonov ..samo T. Jivkov znaeshe kak ,kakvo I koga !!! Toi znaeshe kak da gi "lekuva " ! Balgaria protsavtiavashe ! Imashe red ,spokoistvie I sigurnost v utreshnia den !!!...Sega e "demokratsia " !...Az obache ne si padam ! Staromodna sam !
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повръща ми се от Селяйдин/Северин,от неговите защитници и от наивниците,които вярват на "разкаянието"му.
88
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Станалото станало85 Ало,Виктория е мъртва,уибта по особено мъчителен начин,докато животното е живо и лъже и се преструва на виновно.
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали,телефонът на жертвата бе намерен първо в дома на лелята на звяра,която е и негова съучастница?Не е арестувана?!като такава.Как един тежко дрогиран"с кристали",можа да изтрезнее и да бъде способен,да пътува на другия ден-30,че и повече часа,до дома на майка си в Германия?
86
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започна се с лъжите на Северин и адвокатските игри,целящи да намалят присъдата на убиеца.Няма доказателства,че Северин е бил дрогиран по време на жестокото убийство,извършено от него по мъчителен за жертвата начин.Освен това,дрогата не го оправдава,напротив,би моглъл да се сдобие и с обвинение,за притежанието ѝ,ако се докаже,че я е употребявал.Доживотна присъда,без право на обжалване,иначе подобни убийства от ромската популация ще продължат,ще се разочароват и отчаят и много българи...
85
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като попитам защо намират телефона 2 пъти и ми се трият коментарите, еваларка =D
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да го пратят доживот ама не в единична а с осталите затворници.Интересно ми е само какво стана с оня де уби момичето в дискотеката преди години че тоя го покри марковски маи
83
0
 
5
 
! Отговори
27279 преди 5 години
Не смятате ли, че тези хиляди арестанти трябва по някакъв начин да си заплащат престоя и храната? Ето го и тоя на топло, нахранен, изкъпан - като на курорт, защотоо имал права! Я да видим колко хора в България живеят при условията, които му осигуриха.
82
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е! То остана и да го пуснат под гаранция или домашен арест.
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много изкуствена реч, не е стигнало времето за инструктаж, личи си. Семейството на убитата ще се примирят ли с този театър?
80
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
100 procent ne e toy.toya ako zne nesto ot obistvoto ot strah cte ispeye vsicko .az ya bitnah tya me butnah nesto ne se svarzva. filma ne nesto naglasen tya e znaela mnogo tryabvalo da ya likvidirat.kakto v turcia s jurnalista za tyahen interes coveskia civot e nisto za sajelenie
79
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ви пуснаха по пързалката както с Росен педо.фила който уби 6 човека щото се влюбил в една дърта жена.. Този хич не ми прилича на убиец който да знае че ще лежи в затвора до живот. Аз на негово място бих се притеснил доста. Няма да ми е до приказки и обяснения а ще сиктиросам всичко живо. А този се държи така като че ли знае че играе роля в трагикомична пиеса. Освен да го прави от просто.тия.
78
6
 
9
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
Много интересно -Защо този няма нищо общо с снимките който показваха ни до сега ??????? Моля някой от коментиращите ако може да разясни. Нищо не разбирам ! ?
77
4
 
10
 
! Отговори
Станалото станало преди 5 години
Ето как е станало.Виктория е бягала за здраве ,срещу нея се задал пиян и надрусан Северин. Решил да се избазика с Виктория като умишлено се бутне в нея.Тя го е нахокала.Той и ударил шамар.Тя го оскубала.След това и вкарал един Ъперкът в носа.Виктория паднала.От там насетне най-вероятно е загубила съзнание и кръвта от носа и текла в гърлото и така се е задушила.Имало ли е изнасилване или не ,не знам но *** от Северин не е открита,нито разкъсвания по влагалището !
76
3
 
7
 
! Отговори
Издишате ве аматьори преди 5 години
"За зла беда обаче една от камерите го е заснела как държи телефона на Виктория. Калъфът е семпъл бежов, и е специфичен. Вижда се отлично на записа."
75
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
както предположихс умната и красивата са се блъсналитя като успяла го нападнала вербално с думитой се защитал с действия с един шамартя понеже е каратистка решила да си покаже умениятаи да покаже, че тя е голямата работада бие мъжумряла е зарадаи липса на възпитание, наглост, неуважение към мъжетеи глупостИстамбулската конвенция пак нямаше да я спасизащото всяка жена, която проявява неуважение към мъжаси го отнасяпише го във всички свети книги на всички религии
74
5
 
12
 
! Отговори
абв преди 5 години
Хич даже не е реалистично, отдалеч намирисва-много лоша постановка!