Викторио - кротък, но непрекъснато се е съмнявал в Дарина

Мъчило го, че жена му е студент, а той - не е
Обновена: 1 ное 2018 10:29 | 1 ное 2018 07:00, Петя Славова
206
Викторио - кротък, но непрекъснато се е съмнявал в Дарина
Убитата Дарина. Снимка: Facebook

Пистолет "Смит енд Уесън" е оръжието, с което са убити Дарина и нейната дъщеря. Оръжието е законно на Виторио Александров и е само едно от 75 000-те оръжия, регистрирани в столицата. Те са собственост на 41 000 граждани и фирми, предава "24 часа".

Викторио е купил пистолета през 2014 г., когато започва работа в голяма фирма за сигнално-охранителна дейност.Мъжът се е явил на психотест и си е извадил  свидетелство за чисто съдеббно минало. Одобрен е за работа като охранител, но докато е на смяна, не е имал право да ползва личния си пистолет. През 2019 т. е трябвало да поднови разрешителното си за оръжие, чийто срок е 5 години. Тогава освен за чисто съдебно минало е трябвало да представи документ, че не страда от психическо заболяване.

Документът струва между 15 и 20 лв в различните ДКЦ. "Не е наказван, съвестен служител, напълно нормален човек". Така шефовете му описват служителя си, който застреля дъщеричката си, а преди това пред очите й убива и нейната майка.

Още по темата

26-годишният мъж твърди пред разследващи, че не помни добре случилото се. Показанията му били хаотични и противоречиви. По думите му, не искал да убива момиченцето, но се спънал в тъмнината и натиснал спусъка на пистолета без да иска. Куршумът се оказва фатален за детето.

Охранителят се крил над три часа в изоставена постройка край Горни Богров, където ги оставил и таксиметровия шофьор, който пък отказал да вземе детето.

Преди да се качи в таксито, Викторио се разхождал из улиците, минал през Северния парк, возил се в автобус. Убил Дарина, защото се чувствал пренебрегнат. Жената вече не го наричала с мили думи. Пред колеги той е споделял, че не харесва родителите й. Те пък били силно притеснени за дъщеря си, молили я да се прибере с детето при тях, но тя обяснила, че ще се заключи в апартамента, сподели близък до семейството пред Нова тв. Той също така обяснил, че усещал младото момичето подтиснато в компанията на Викторио.

Оказва се, че двойният убиец също така постоянно се съмнявал в партньорката си. Бил мълчалив с колегите си и не понасял шегите им, че Дарина може да се среща с друг.

"Не се включваше в мъжки разговори за жени. Споделял е, че не харесва родителите на приятелката си, но чувствата им били взаимни.Внушаваше си, че разни мъже я ухажват. Иначе е кротко момче", разказва негов колега, пожелал анонимност.

Според него не е вярно, че Викторио е психопат. Бил особняк, по-свит и скромен, но не и луд. Всички колеги били много задружни и си помагали в трудни моменти. Никой от тях не предполагал, че е способен да убие някого, особено детето".

Още една причина за обтегнатите им отношения е факта, че Викторио нямал висше образование, а Дарина била студентка, която скоро щяла да се дипломира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еми, тя като си е имала всичко, много вероятно да си потърси и нормален мъж
161
2
 
12
 
! Отговори
Ди преди 5 години
Ето това са повечето БГ мъже - пълни комплексари!
160
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Половината народ е, като този психопат, жалко за България
159
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да инвестира в образование, инвестира в пистолет, с който да стреля по детето си и по жената, която му го е родила. ***. Какво друго да е? Не трийте, това не е обида, а реалното му състояние.
158
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опитвате се да извадите логика и морал и поука от една постъпка на психопат. Няма логика и нищо не може да научи човек. Психопатът е просто болен мозък. Майка му и баща му са също в някаква степен болни. Родили са едно единствено малоумно дете, кръстили го с идьотско име, превърнали са го в животно - с личен пример. Куршум в тила или въже и да се приключва. После очистете и родителите, щото гледам, че недоволстват, детето им било тормозено...
157
0
 
15
 
! Отговори
Светло бъдеще преди 5 години
Темата е изчерпана.Вече се преекспонира.Отвличат ни вниманието за да не мислим за високите цени,ниските заплати,лошото здравеопазване и мизерията,която *** Слаена вратите ни!
156
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сякаш всичко е планирал предварително и затова се държи така.Човек като направи нещо несъзнателно изпитва ужас и мъка от стореното!При него такива емоции няма.
155
2
 
5
 
! Отговори
до 164 преди 5 години
очевидно си в групата на тея къде бият и пребиват тоест - от типичната БГ популация
154
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Виторио засенчи Северин
153
18
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кифлите си падат по грубите типове.после тия хора ги бият и пребиват.жал ми е за момичето, но само си е виновно.
152
2
 
29
 
! Отговори
До 160 преди 5 години
"човека защо да се занимава с неща които не го засягат"....ти си тотален ***...значи в колата му се качва психопат който влачи 1г.дете и психопата говори за убийства и самоубийство, но бакшиша това не го засяга...така ли? Това засяга само полицията, на която е трябвало да се обади точно тоя бакшиш който си върши "работата".А когато следващия път гръмнат един бакшиш, това не трябва да ни засяга очевидно, тъй като и ние си вършим работата
151
20
 
3
 
! Отговори
До Некъф преди 5 години
Ъъм пич човека защо да се занимава с неща които не го засягат. Той от де да знае какво става. Таксиметровия си гледа работата не е комлексар. Ето ви пример. Таксиметровия е добър човек. Той служи и помага на хората като ги закара от точка а до точка б. И готово. Той е служител все пак. Страх го е да не го уволнят. Работата е по важна от една жена.
150
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма да ви хареса това, което сега ще кажа, но - заключенията ми са, че българите, в частност обитателите на този форум нямат емоционална и психо-култура, което е причина за осакатяването на качеството "ЕМПАТИЯ". Те просто гледат "картинките" , сглобяват ПЪЗелът на случката според казано от медиите и длъжностни лица - като често вадят казаното "извън контекста" и общо взето четат Евангелието като Сатаната. Не желаят да вникнат в "МАТ-ерията" и се вторачват единствено във ФАС-ада-та.Точка.
149
10
 
37
 
! Отговори
Некъф преди 5 години
Таксиметровия е за бесилото. Отвратителна дребна душица пазеща евтиния си, безполезен и непотребен живот!
148
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друго, което ми направи силно впечатление като разглеждах снимките из медиите на младата двойка с бебе е "Метаморфозата" на Дарина. На снимкте в началото на връзката им тя изглежда като палаво, нежно момиче и много ми напомни Елена от "Дневниците на Вампира" в началото на "сериала" - след това все повече започва да се трансформира в някаква перхидролена, фейсбук-селфи кокона. Викторио навсякъде е гушнал бебето с много нежност... Някой друг има ли такива асоциации?
147
2
 
19
 
! Отговори
nina преди 5 години
#152Каква операция,каква наркоза,като говорителката на МВР каза,че убиецът има повърхностна рана,одраскване..Застреля жената и детето,но себе си няма сила да отстреля,мръсната гад.Но естествено,пред съда ще каже,че много съжалява и ще получи автоматично - 1/3 от присъдата и след 10-15 годинки ще е навън.
146
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Северин убил Виктория. Сега този убил жена си. Друг смазал главата на жена си с чук. Утре пак ще чуем как мъж пронизал жена си с самурайски меч. Ми то излиза че жените най често са убивани от гаджетата си. Отколкото други които не са им гаджета.
145
5
 
4
 
! Отговори
до 152 преди 5 години
Докато не видя видео- репортаж от разпитът и състоянието на Викторио от приемането му в болницата се въздържам от коментари колко е бил "одраскан". На рекъл-казал някой някъде в някой сайт не хващам вяра. Та аз дори името на Шофьорът и мутрата му не съм виждала дефакто и деюре. "Съдебните заседатели" по "делото" да успокоят малко топката и да мислят трезво, че така стават всички съдебни грешки.
144
2
 
11
 
! Отговори
До 152 /до Нина/ преди 5 години
Каква операция ?!! На Викторио само му е било одраскано челото. Откога се правят операции на леки драскотини.
143
9
 
2
 
! Отговори
до нина преди 5 години
...Не е ли възможно да е бил под въздействието на наркозата след операцията, за да се държи толкова невяло, та чак "хладнокръвно". Много първосигнални съждения по мое мнение, или го пишеш само да се намираме на приказка, м? Със сигурност има много зрители и читатели, които горят от нетърпение да видят ВИКторио разпнат. Аз казвам, че всички в тази нелепица са ЖЕРТВИ, а Касапинът е ТО, с МНОГО ЛИЦА.