Бившият рейнджър напъхал военната в ракла, за да скрие трупа

Светослав Каменов сам разкрил къде е сложил тялото
Обновена: 9 дек 2018 08:53 | 8 дек 2018 14:30,
126
Бившият рейнджър напъхал военната в ракла, за да скрие трупа
Снимка: Facebook

Трупът на убитата рейнджърка Десислава Стоянова е престоял 8 дни в ракла.

Задържаният за убийството на 40-годишната жена е направил частични самопризнания. Работи се по всички версии и не се изключва неуредени финансови отношения или сексуално посегателство. Мъжът е криминално проявен, това заявиха на извънреден брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и директорът на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков.

Тялото на жената е било открито в дом на Светослав Каменов, като той сам е разкрил къде е сложил трупа.

При първоначалния оглед са констатирани наличие на множество удари по лицето, счупване на врата, а трупът бил поставен в ракла, поясни окръжният прокурор Румен Попов. Тепърва ще се установява дали тя е била поставена в шкафа още докато е била жива или след нейната смърт. След аутопсията ще стане ясна каква в причината за смъртта й.

Каменов е бил задържан не във връзка с убийството, а защото е бил последният човек, който е бил с нея преди да изчезне. Бившият военен се укривал във врачанско село. Малко преди да бъде задържан, служителите на полицията установяват, че лицето се намира в Северна България и се е свързал с полицай. Той поставя условия на неговия роднина, че трябва да отиде при него в гората, а ако не дойде сам, ще „стане страшно“. В крайна сметка лицето е задържано, обясни още Попов.

Още по темата

Каменов е участвал в три мисии, една от които в Ирак, като той е един от пострадалите от атаката в Кербала. След това става обучител на спецчасти в Афганистан, след като напуска армията през 2009 година.

Той е осъждан и криминално проявен. Бившият военен, има условна присъда за обаждане за поставена бомба в клон на банка.

Ст. комисар Атанас Илков разказа, че служители на полицията отишли на адреса на жената, като установили, че нея я няма, но осветлението и редица ел. уреди са включени.От проведените на място оперативни дейности полицаите установили, че тя има отношения с Каменов. Като това е била една от основните причини да се насочат към бившия военен. След няколко дни те успели да открият къде е той. На 3 декември е дошла информация, че тя не се е явила на работа, а на 5-ти е обявена за издирване. По-късно и Каменов е пуснат за издирване, като след контакта с полицая, който е негов роднина, е бил задържан.

Най-вероятната причина за престъплението е неуредени финансови взаимоотношения между тях, като преди две седмици жертвата е дала автомобила си на Светослав Каменов за да го ремонтира. Колата е намерена смачкана в автоморга в Карлово и подготвена за скрап от полицията, каза ст.комисар Атанас Илков. Няма данни двамата да са били в интимни отношения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
8
 
! Отговори
Засрамен мъж преди 5 години
На българския бай *** до там му стига "мъжествеността" - да пребие някоя женица и да се бие в гърдите без нищо да е постигнал черно на бяло. Когато дойде време за работа, обаче, чака руснаци, американци и други изфабрикувани другари да го спасяват! Истинските българи, за жалост, измряха по балканите и сред изправителните лагери през комунизма. Нищо от доблестта и храбростта им не е останало у днешните чалгари, мутри и несретници (в това число и моя милост).
86
0
 
6
 
! Отговори
Каква гад... преди 5 години
Да убие и зачерни едно семейство за некаква скапана кола...!!!!На такъв , и куршума му е малко!Да гние до живот в панделата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85
0
 
1
 
! Отговори
Фен преди 5 години
До ИДокажи , а освен това чух , че е чистачка в поделението ?????
84
0
 
5
 
! Отговори
Yenkl преди 5 години
Този изверг заслужава доживотен затвор без замяна на присъдата. Никой няма право да отнема човешки живот, нито да посяга на беззащитна жена!А какви ли не мерзости не се написаха по неин адрес.Сякаш всички, които оскверняват паметта й са самата непорочност! Никой не мисли, че опечалени родители и дете могат да прочетат как хулят детето и майка им.Мир на душата й!
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светът е почернял от *** като този. Пожелавам му, дори и внуците му да се срамуват от недостойната му постъпка.
82
0
 
7
 
! Отговори
Таню преди 5 години
Жалко за нелепо отнетия човешки живот. Доколкото разбрах и майка...
81
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам за жената! Автора на статията е неграмотен селянин, който трябва да продължи делото на дядо си и да гледа овце, а не да пише !
80
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дядо Господ чакал военните на моста,за да им даде малко акъл,а те взели ,че минали през реката на фурсаж.
79
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от женската глупост никоя конвенция не би я спасила.много си е повярвала.като оная красавица където едно ромче я .....побърка
78
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаждане за поставена бомба в клон на банка не е престъпление... Човека е с чисто криминално минало, ако питат мен. Дори поставяне на бомба и взривяването и в клон на банка не е престъпление, а постъпка, достойна за награда. Държавно висше отличие.
77
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не го оправадавам убиеца, ама тея наште красивици не се научиха... ми кат не ти аресва, казваш НЕ и толкоз... не зимаш подаръчета, не излизаш с него на кафе, не чакаш да те черпи, не му даваш да ти опрая колата и т.н. щото не знаеш на какво куку ще попаднеш... напоследък доста зачестиха тия случаи на утрепани красавици, та затова споделям...
76
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 92Ти пък нещастна мишко, къде намеси в тази трагедия и президента. *** непоръбен, за това ли ти пращат, да дращиш цял ден глупости по клавиатурата.
75
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко глупости и гнусотии се изписаха за горката жена, а тя не е имала интимна връзка с този индивид. Просто той я е излъгал, уж ще поправя колата й, но явно се е нуждаел от пари и се опитал да пробута колата й в автоморга. Тя си е потърсила колата и е станал конфликт явно. Горката й майчица, дано не чете измислиците на отвратителните медии и гнусните коментари на *** без работа.
74
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е психологията на българския военен. Радев е същия.
73
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъпакът Св Каменов на коя партия е фен?Що не кажете?
72
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Илиян Велков,автора на статията, освен че обърква словореда и се получават двусмислици, създава нови думи в българския..обучител!!Толкова ли са зле нещата в Бг вече? Тотална липса на образовани хора?
71
17
 
9
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Вижте сега, не е важно, че поредната хубава българка е убита. Важното е, че не приехме Истанбулската Конвенция и вие всички си останахте НЕджендъри, тоест безполови и безмозъчни единици...децата ви също. Нали?
70
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kат не му става ,тя кво е виновна .
69
4
 
11
 
! Отговори
селския бик преди 5 години
До ИВярвам ти.Моя бивша колежка много мразеше да го гледа отвън.
68
3
 
23
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Яки мъжкари ни пазят от Русия ! Все с досиета за убийства и тем подобни. А и добри учители били по военно дело.