Калина скрила SMS от Васил, той я удушил... А после – написал на баща си

В последните дни имало напрежение между тях
Обновена: 17 яну 2019 18:21 | 17 яну 2019 16:15,
303
Калина скрила SMS от Васил, той я удушил... А после – написал на баща си
Снимка: Булфото

Ревност и скрит SMS са причината за убийството в столичния кв. "Банишора", съобщи прокуратурата на брифинг.

За убийството на 25-годишната Калина е задържан 23-годишния Васил, с който тя живеела на семейни начала.

По първоначални данни причината за смъртта на момичето е задушаване. Няма информация за упражнено насилие спрямо жертвата преди това.

От събраните до момента доказателства е установено, че убийството е извършено на 15 януари вечерта. Има достатъчно данни, че 23-годишният мъж е извършител на убийството, посочи градският прокурор на София Емилия Русинова. Повдигнато му е обвинение и прокуратурата ще иска постоянен арест.

Още по темата

Обвиняемият и жертвата са се познавали от около три месеца и почти веднага са заживели заедно. От свидетелски показания става ясно, че през последните дни е имало скандали между тях. Най-вероятно младата жена е искала да прекратят отношенията си.

Повод за скандала им станал получен от жертвата SMS, който тя отказала да покаже на убиеца си, уточни шефът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев.

Мъжът се е свързал с баща си и негови приятели по телефона чрез есемеси, от които е станало ясно, че жертвата е убита и е в апартамента, а той иска да се самоубие. Написал е, че си е прерязал вените.

Жертвата е намерена на дивана в хола. Открити са празни бутилки от алкохол. Обвиняемият е бил в съседната стая на леглото.

"При влизането на служителите в апартамента, вратата била заключена, наложило се да бъде срязана, жертвата е намерена гола в хола, дрехите й са били разхвърляни, намерени са празни бутилки алкохол и безалкохолни. Извършителят е намерен в съседната стая гол до кръста, лежащ в леглото", уточни градският прокурор на София.

Има данни, че той е опитал да се самоубие и през 2015 г. Предполага се, че отново повод за това е била раздяла между него и предишна приятелка. Тогава се е срещал с психолози, като това се е случило извън България и затова по делото няма медицински документи, които да установят състоянието му.

Тогава не са му били предписани лекарства. По данни на прокуратурата през последните дни той е приемал болкоуспокояващи. Пил е и алкохол и твърди, че не си спомня как е убил момичето. Предполага се, че решението му е взето спонтанно.

След престъплението е направил два опита да се простреля с въздушен пистолет, не е успял и нараняванията му са повърхностни. Още вчера е откаран във Второ районно управление.

По делото са назначени експертизи, предстои да се установи дали е употребил наркотични вещества.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен до 197 преди 5 години
Колко пари трябва да изкарваш на месец за да може да ходиш на платени жени или да имаш едно две гаджета и да правиш подаръци над 1500 2000 лв ли
183
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен до 197 преди 5 години
Каква е разликата в интимности между обикновена жена от клуб или тая от новата година и една платена .Платената като супер професионалистка ли е .По-добри лиса платените или е еднакво ?
182
9
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 196Аз 2 пъти съм бил женен. Стига ми толкова. Последната ми жена даже аз и намерих гаджето - един италианец :) Сега е в Рим. Доволен съм, защото той ми гледа детето, а аз съм си сам да вършея :) Сега към обяд ще ходя пак да си видя моята бамбина и да изпия една бира
181
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен до 197 преди 5 години
Що ги зарязваш ако ти е добре с тях.Аз ако съм н атвое място ще направя,така,че мъжа и да разбере за да остане тя с мен ако разбирасе искам да съм с нея.Като гледам ти не си с жени защото имаш чувства а за интимности ако е само интимности що ги зарязваш а не се възползваш колкото си искаш повече време след като са ти навити.
180
3
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 193Честно-нечестно, живота ме е научил, че в тази игра правила няма. Ако се влюбиш и те врътнат, стискаш зъби, преглъщаш и продължаваш напред. Това е. Да не мислиш, че само те разбиват сърца? Аз на колко девойки съм им разбил сърцето, какви фермани са ми писали и как са ревали за мен. Но когато любовта си замине, няма смисъл да се тормозиш или пък тя да страда, че е с теб, като вече не те обича
179
2
 
1
 
! Отговори
ДО 194 преди 5 години
Ако имам отношения с обвързана жена и после се върне при мъжа/гаджето и ще му споделя.Както много жени споделят на жените на обвързаните мъже с който са били.Защото всеки очаква нещо сериозно,освен ако и двамата не са се разбрали да няма нищо но пак бих споделил ако оная се опита да ме зареже ей така ,защото оня се е присетил за нея или тя з анего.
178
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен до 191 преди 5 години
С наркотици ли се занимаваш щом в Перу си правиш парите
177
4
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
И само да ти кажа, че платените излизат много по-евтино от тези, по любов. ЗАмисли се колко ще похарчиш по заведения с нея, че и подаръчета дето ще и направиш, а платените ВИП ескорти са 100 на час, регулярно. Е, има и по 500, и на такава съм бил, но принципно са по 100
176
2
 
1
 
! Отговори
До 191 преди 5 години
Ти ако се влюбиш и тя те зареже заради мъжа/гаджето и ще е честно ако му споделиш .Може и теб да те лъже така някоя жена не е ок спрямо мъжа.
175
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен до 188 преди 5 години
То всички мъже се държат добре с жените ама масово има девствени мъже на 90 100 Бг жените масово не си струват и търсат само финансова изгода.По-оферта ли е да идеш на платена от колкото д асваляш някоя жена месеци години без да се стигне до нещо повече от разговор и ти от дискотека ли ги праскаш в деня на запознанството.
174
6
 
5
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ами повечето тук ме знаят. Не бачкам, не съм милионер, ама имам много пари. В Перу ги направих. Ларж съм и не пестя, когато сатава дума за жена. Имам само маркови дрехи, обличам се добре, купих си апартамент доволно голям в центъра на София....ами това е общо взето за мен :) КАкто забелязваш, пиша без грешки, умея да водя разговор с дамите и да им казвам неща, които искат да чуят. Това е основното
173
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен до 188 преди 5 години
Накрая му кажи,че си я праснал да я изрита и той
172
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен до 185 преди 5 години
Има ли смисъл да даваш пари за платени жени или е по-добре да имаш гадже заслужава лис ида дадеш пари за 30 мин или 1 час
171
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен до 183 преди 5 години
Като те чета имам чувството,че си голям играч ,че си бил не с 1 2 а с десетки стотици милионер лиси какво работиш,че да ти връзват така
170
4
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 181Ами с платените са над 100...то всъщност само платените са над 100. Другите по любов са много и те, не съм ги броил. Но аз съм джентълмен, винаги се отнасям с тях като с принцеси. Дори и вербално не наранявам жена. Реши ли да си тръгне, освен ако аз не реша да прекратя връзката си тръгва с най-добри пожелания за щастие от мен.
169
2
 
2
 
! Отговори
До 183 преди 5 години
Така е обаче ако са обвързани трудно се навиват на нещо повече от разговор а и не искат да скъсат с мъжете си
168
3
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Мдааааааа. Разглрдах и снимките в нета. Мацето е била АБСОЛЮТЕН УБИЕЦ! Модел на Ивет Фешън, а какво божествено тяло има, не е истина. Сега разбирам защо е убита. Този и за още 2 живота е нямало да има шанс да си хване такова гадже.Просто е уцелил джакпота по случайност и много ясно, че ако те зареже такова гадже, ще ти идва да се гръмнеш. Ама булгаропитека за по-лесно и удобно е решил нея да убия - НЯМА ДА СИ МОЯ, АМА И НА НИКОЙ ДРУГ! Кртасиви млади момичета, внимавайте много с кой се обвързвате
167
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен ДО 180 преди 5 години
Къде се запознаваш с мацките и досега с колко си бил 3 10 100
166
6
 
11
 
! Отговори
Неа преди 5 години
Не ви разбирам . Не е възпитано да се четат чужди разговори . Другия човек не е ваша собственост . Ако нещо в отношенията не върви и да няма в момента друг човек той така или иначе ще се появи в бъдеще . Вместо да се стараете да ви е ок и приятно като превенция на изневерите , четете sms ....
165
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"да покаже ЛИЧЕН смс е достатъчно основание онзи да я убие!"Първо, никой не е казал, че непоказването на СМС е достатъчно основание да я убие, но фактът, че искаш да го изкараш така, те прави ***.Второ, в едно нормално семейство няма такива "лични" работи. Лична е четката за зъби!Фактът, че оправдаваш любовните триъгълници, означава, че ти си скот. Че си едно стъпало по-ниско в стълбата между човека и животното.