Убийство през очите на майката: Не съм прескачала Кремена, беше адекватна!

Синът й провел няколко разговора с нея, след напускането на жилището им
Обновена: 6 мар 2019 07:52 | 6 мар 2019 07:00, Александър Попов
78
Убийство през очите на майката: Не съм прескачала Кремена, беше адекватна!
Кадър: bTV

Апелативният съд във Варна потвърди първоначалния арест на 41-годишния Борислав Николов, обвинен за убийството на съпругата си Кремена. Според съда събраните до момента материали по делото обосновават подозрението, че обвиняемият е съпричастен към смъртта на съпругата си. Ако бъде доказана вината, Борислав го чака присъда "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Тялото на 40-годишната Кремена Николова бе открито на 25 февруари в апартамента, където съпрузите живеели под наем. Според обвинението причината за смъртта на жената е мозъчен оток, причинен от множество удари по главата.

Още по темата
Майката на задържания обаче има своя версия за фаталната вечер. Тя твърди, че е отишла в квартирата на сина си и неговата съпруга около час след скандала между двамата. Помогнала да изнесат вещите му, но в никакъв случай не била прескачала пребитата Кремена.

"Кремена беше абсолютно адекватна. Заклевам ви се в най-святото – в сина си. Защото казаха, че едва ли не аз съм я прескочила и съм излязла", заяви Силва Ангелова.

По думите й, в апартамента имало обърната маса за хранене и два стола, а Кремена имала само малка рана на горната устна.

"Но това не значи, че е в безпомощност. Разговаря с мен, а след като ние тръгнахме, тя блъсна външната врата. Много ясно се чу, защото е метална, ние бяхме в асансьора, и се заключи", каза още Силва пред bTV.

Тя заяви още, че синът й провел няколко разговора по телефона с Кремена, след като се прибрали.

"Той каза: Кремена, ще се видим с теб във вторник на делото. Това бяха последните думи и аз го чух това", коментира майката на обвиняемия.

Майката на Борислав твърди още, че пред нея никога не било имало конфликти между двамата. Разбрала за развода едва десетина дни преди фаталната вечер.

Адвокатът на обвиняемия Борислав пък изрази съмнения, че "има голяма вероятност това да не е местопрестъплението".

"Местопрестъплението може да бъде на друго място. Т.е. след излизането на Борко с майка му от апартамента, Кремена съвсем спокойно е могла да излезе някъде", заяви адвокатът Енчо Енчев.

Заключението на съдебната експертиза е, че жената е починала от масивен кръвоизлив в мозъка след множество удари в главата, а според прокуратурата тезата на защитата, че може сама да е излязла, е несъстоятелна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
5
 
! Отговори
честно преди 5 години
Тая баба плаши!! Прилича ми на страшилището от филма ,,Носферату",а иначе че лъже,лъже.Всичко ще каже да отърве сина си!
66
1
 
5
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Извикал ... мама ... да си събере вещите! Боже, колко мъка има на този свят, Боже! Само това ми беше достатъчно. Да полежи двадесетина години, че като излезе и *** за зеле да не става от него и да не може да тормози други хора. Колкото до майката ... е, тя е майка, коя майка не би защитила сина си, било то и ... нехранимайко!
65
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският мъж и българската жена трябва да разберат, че са си най-важни един на друг в този живот. Нито мама, нито бате, нито кака, авери, колеги нямат това значение, каквото има съпругът/съпругата. Те са двама, те са екип, те са партньори, те са заедно срещу, заедно за. Именно двамата, заедно, възпитават и отглеждат децата си. Всичко друго е бошлав.
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Заклевам ви се в най-святото - сина ми!" Ей тва е майката - синът-***, ама за нея е "най-святото"!
63
2
 
25
 
! Отговори
. преди 5 години
Извикал е майка си, защото се е уплашил.Тя не е отишла да му събира килотите, а защото той е бил в паника и не е знаел какво да прави с трупа. Естествено, звъни на най-близкия си за помощ.
62
15
 
9
 
! Отговори
Цв. Цв. преди 5 години
Починала от мозъчен кръвоизлив! С какво трябва да я удари за да стане мозъчен кръвоизлив, с тупаник надали, защото Кличко и Кобрата отдавна нямаше да ги има!Трябва да е било с талпа или греда, но тогава ще й спука и черепа! А може ли следствие на караницата и шамарите да е получила масивен мозъчен кръвоизлив ИНСУЛТ !??
61
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е викнала някой да я убие, за да му направи гадно на тоя мамин синковец!Майка му сега да се скрие от срам, ако има поне малко достойнство.
60
2
 
52
 
! Отговори
22 преди 5 години
И какво ако е била жена на повикване?? Тя сама си решава. Като не му харесва на мъжа си взема парцалит и си заминава. КОй дава правото да я биеш и убиваш? ЖЕНАТА не е собственост на някакъв ***, който има комплекси. Като не ти харесва- ходиш на семеен терапевт. Ако не става се разделяте толкова ли е сложно? Ама как така те хората ще му се смеят. Ами сага го мислят за *** и пак му се смеят. Бракът не е по задължение- като единия е меркантилен другият го напуска. и пак жената/мъжа не е вещ
59
3
 
41
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Отгледала и е възпитала един ***, да влизат заедно в затвора.
58
2
 
37
 
! Отговори
случаен минувач преди 5 години
Лъже тая бръснатата уличница. Но като я гледам на какво прилича, и тя ще влезе скоро в гроба.
57
2
 
47
 
! Отговори
мъж преди 5 години
и то меко казано, възмутен! какъв е този льольо, 41 годишно мамино синче, което се обадило на мама след скандал със съпругата си, да идва да му събира багажите? в какво се превърна тази държава? да пребиеш жена и да ревнеш като лигльо на мама?
56
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От какво умряла - от бой ! Държавата ако имаше топки щяхме да си въведем пак смъртното както е в щата Тексас . Трепеш човек - неволно ,нарочно отиваш на смърт ако си прикрил убийството ! Няма по хуманно и демократичн от от смъртната присъда .Беден или богат всички умираме. Да отглеждаш и храниш го/*** отнели чужд живот е болест .Обществото го правят болно
55
1
 
25
 
! Отговори
ААА преди 5 години
Каквото и да кажем, нищо не можем да поправим. Можем само поука да извлечем, че липсва възпитание, култура, етика в общуването. Щом не върви, разделят се и всеки по своя път. Нищо не оправдава постъпката му, да отнемеш човешки живот, кой ти дава това право? И двамата с майката имат вина. Майката, ако беше истинска майка щеше да го спре. Прав е анонимен в призива си - пазете съпругите си! Животът е за двама. И още има една приказка, че с майка и баща до море, с мъж през море. То важи и за жената
54
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Милата Кремена! Бог да я прости! Да почива в мир, милата жена! Свекървата на Кремена може да се оправдава колкото си иска, НО този грозен и тъжен случай ДОКАЗВА, че свекървата ИМА вина!Защо, мили свекърви, се намесвате в живота на младото семейство и съсипвате младите родители и съпрузи? Мили българи и мъже ( НЕ говоря за НЕбългарите), ценете и пазете съпругите си - вашите българки и жени - те са ваши жени, майки на вашите деца - българчета, които трябва да раждат и още деца за България!
53
3
 
14
 
! Отговори
а преди 5 години
До Жертвахахахаха, не може, да е жертвата мъжа, той си е жив и здрав, жена му е мъртвата.
52
3
 
32
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
НОРМАЛНО Е МАЙКАТА ДА БЪДЕ ЗАДЪРЖАНА "ПОД СТРАЖА" ЗА СЪУЧАСТИЕ В УБИЙСТВО - НЯМА ДРУГА ПРЕЗУМПЦИЯ !!!
51
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАбе не знам кой е виновен в случая, но се разходите до гробища на голям църковен празник, например задушница. Та то само жени има, явно умарят мъжете си по някакъв хуманен начин.------------------------Ами мъжете не ги ценят тези празници и не обичат /или ги е страх/да ходят. Затова не ги виждащ бе алооооо . Мисли. Мъж с китки на гробищата - боже, боже
50
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия вярно са като семейство Адамс батко... мъж на 40 мама ще го изнася...заради мама според мен има такава омраза към жените тоя господин. Психолозите са изследвали не един и два случая като на този индивид. Тази пък като е жена малко женска съпричастност няма ли да покаже...деградант
49
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за глупости и *** коментари.Човек да убие куче и го съдят.Как и защо оправдавате убиец и съучастника му?
48
64
 
11
 
! Отговори
Жертва преди 5 години
Жертвата е мъжа.. В статията не се казва всичко... Него защитавам но е имало психически тормоз и то брутален...Има много мръсни хора с мръсни цели... Съжелявам, че го казвам но жените генерално трябва да променят отношението си към живота ако искат да живеят праведно...Жените са основен стълб в семейството и в Обществото не може да са зли накрая се случва точно това за което четем това последствието но не причината...