Кубрат пред "Билд": Тази жена не е мой тип

Джени му се заканила, че след боя ще вдигнат купон
30 мар 2019 18:00, Нели Христова
238
Кубрат пред "Билд": Тази жена не е мой тип
Снимка: Reuters

"След боя ще вдигнем купон", казала Джени Суши на Кубрат Пулев преди мача. Това споделя боксьорът пред най-многотиражния вестник в Европа - германския "Билд".

Кобрата остана без лиценз за щата Калифорния след като без позволение целуна журналистката Суши.  

Още по темата

"Нямам вина, през кариерата си съм дал десетки хиляди интервюта. Всеки ме познава като любезен и вежлив човек. Жената дойде при мен при тегленето на кантара и каза: След боя ще вдигнем купон", споделя пред репортера на "Билд" Йорг Лубрих Пулев.

Освен целувката, която е  неоспорима, тъй като е запечатана на множество камери, Джени заяви, че Кубрат я е сграбчил за задните части. На тази случка обаче свидетели няма, а най-добрият ни боксьор категорично отрича това да е истина.

"Това не е вярно, а освен това тази жена не е мой тип. Не се страхувам. Имам още видеа, ако се налага", казва Кобрата.

В защита на Пулев се изказа игГерманският треньор Ули Вегнер. Пред "Билд" той каза:

"Бях точно до тях. Беше след мача. Кубрат даде интервю на красивата и любезна дама. Да, и после я целуна. Това бе израз на емоция."

76-годишният специалист е категоричен, че Пулев не е хващал Джени за заднте части.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сушито е толкова грозна, че не е ничии тип.
85
6
 
3
 
! Отговори
do 78 преди 5 години
колко си кух бе, в БГ отдавна е копирано чрез демократи сащ-европа-герб-БГ. Просто няма още достатъчно "печени" адвокати за тази ниша, иначе законите са прокарани. Колко такива случки ще има в БГ особено затвор за психическо насилие над жена - подледнал си пазвата, минал си близо до нея, говориш и много близо и прочие, колко измислени истории ще минават защото и съда така е обучен, колко сте кухи че не виждате какво става в БГ.
84
1
 
17
 
! Отговори
инженер преди 5 години
Защо ли не се учудвам от селския манталитет на повечето български спортисти.Да не забравяме и кои ни управляват и кои са им дали власт за това.Каква е разликата между борците и творците?
83
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тя не е мой типАх ха ха ха ха Изповядал се Кобрата
82
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баси и селския бек
81
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя не е твой тип,ама ти си нейния тип ! КобраАх ха ха ха *** в Щатите,тая ще съсипе - прехвърляй пароците на Фолкаджийката,че после тя ще съсипе . Пич ти си за съжаление!
80
1
 
21
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
По-важното в случая Кобра е, че ти не си неин тип и тя те хвана като шаран на въдицата си. Ще ти бръкне в джоба поне с едно милионче, това миньонче. Имало глава да пати и да плащаш по адвокати. Нашият боксьор Кубратм го нацелиха отзад!
79
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На какъв език са комуникирали, та той български не знае. Много я е разбрал що му е казала.
78
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разголени и предизвикателно поведение демонстрират и нашите поп фолк певици, от който бранш е и Андрей. Означава ли, че всеки може да я сграбчи и какво би му се случило, ако си го позволи.
77
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в САЩ за тикава турбо про стаци като тоя прошка нямаама явно не се е сетил навреме - мислил си е че е в Тикволандия - разградения двор
76
9
 
3
 
! Отговори
xm преди 5 години
Атаката е дали има насилие , щом целувката е без разрешение. със зъби и нокти трябва да докаже че не е насилие, умишлено, да навреди, а случайна емоция, не е разбирал какво прави, ако ще "хулиганска" постъпка да е, но не насилие, объркал се с неговото гадже защото при боксьори след битка не са много адекватни.А това че не е негов тип ще го изкарат расистко, бедна му е фантазията, и не ги интересува дали насилието е срещу негов или не негов тип, не се оставяйте на разни феминисто-*** откачалки
75
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрата снима филма шампион съм аз...На село
74
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Футболният Бог вече има само 4 гола по-малко от Роналдо.Преди малко вкара 2 на Еспаньол Роналдо обаче има 123 мача повече. Кой е най-великияяяяя???? ЛЕООООООООО МЕСИИИИ.....ОБИЧАМ ГООО!
73
1
 
15
 
! Отговори
Обърка държавата преди 5 години
не си тука да надуваш гайдата и потурите, ама то малко интелект трябва...сега едно извънсъдебно и 'продължаваме напред'..истината е, че големите спортисти имат голям респект, ти не си такъв, ясно стана.
72
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобра ли си,Питон ли си,Боа ли си,Анаконда ли си?Конституцията на САЩ ще те занули пич,нема прошка,те вече са замразили лиценза ,мале мале,тва не е България ,домашен арест,гаранция и по баровете в Петък вечер!
71
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ що не пущат това женско оръжие в Италия? Милиони долари ще изкара
70
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е тия слон направиха от мухата цункал женицата голема работа то такае едни това едни онова ми затова държава няма камо ли контрол да мисли мисли т.е за парите
69
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ква "Кобра" е тоя - тоя не прилиас на листо лапад, припикан от булдог в градинката, или на *** за зеле, филипинката ще му е вечен абонат на паричките в тоя и още 3 живота!!!
68
4
 
16
 
! Отговори
баш българин преди 5 години
Добре ,че е било по време на интервю пред много хора ! Ако бяха сами можеше и да я изнасили !
67
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 74На Кобрата му викат така, защото на едно контролно си написал името КОбрат вместо Кубрат и от там Кобрата--добре, че не е ханку брат, че голяма излагация за ханковците...