Пулеви и с видео срещу Суши: Деколте, танци в скут...

Репортерката в доста разюздани парти кадри
Обновена: 30 мар 2019 12:02 | 30 мар 2019 11:05, Александър Попов
287
Пулеви и с видео срещу Суши: Деколте, танци в скут...
Снимка: Facebook

След като пусна кадър след афтърпартито, на което Джен Суши изглежда доста весела за сексуално тормозена жена, тервел пусна и любителско видео от въпросната нощ. От кадрите е видно, че репортерката се раздава във видимо добро настроение и танцува в скута на мъж.

Още по темата
Клипът е заснет в лобито на хотела, където е било партито по случай победата на най-добрия ни боксьор. В клипа се вижда как Кубрат Пулев седи до тях и присъствието му не притеснява репортерката.

"03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!"

Няколко дни след целувката на Кубрат Джени Суши и нейната адвокатка Глория Олред заговориха за сексуално насилия на пресконференция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


287
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да беше я награбил на такова парти, а не на работа. Но то ако имаше акъл у Пулеви, нямаше да са боксьори
210
1
 
4
 
! Отговори
:) преди 5 години
И да плати 200-300к при тази новопридобита популярност за следващия му мач ако преди би взел 500к сега ще вземе 1м примерно. Няма лоша реклама, особенно в САЩ. Шоуто прави бизнеса.
209
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пулев се държи като .... Първо се пробва без да пита, после изкара репортерката виновна.
208
5
 
21
 
! Отговори
суши-муши преди 5 години
От начало бях леко раздвоен, но сега съм сигурен!сушито е виновна! Нея да я съдят за сексуален тормоз и оклепване на добрия имидж на Българския боксьор!
207
10
 
18
 
! Отговори
Цар долар преди 5 години
Не е лесно да си пустиняк Пулев! Ако това видео н е е показвано с нейно съгласие, може да платят и за това. Ще се научат боксьорите........
206
2
 
35
 
! Отговори
boby преди 5 години
На тая си и личи, че е професионалистка отвсякъде, ама в Америка тия минават, така че това е.
205
1
 
25
 
! Отговори
Томахавка преди 5 години
Да-а-аа. Тая хубавица не е девица, ама един мъж трябва да си опича акъла. Ако се държи разумно и възпитано, трудно ще го вкарат в такъв капан. Станалото - станало, дано се отърве по-леко, защото не ми прилича на заклет грубиян.
204
1
 
50
 
! Отговори
Дядо ви преди 5 години
Тоз, дет му се върти из скута, не му завиждам. Ха е мръднал, ха го е осъдила.
203
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедният Кобра - да отмаря след мач сред разгонени хамериканци. Няма вид да е от тяхното тесто, ама ще обеднее буквално, ако се меши с таквиз.
202
1
 
4
 
! Отговори
Клета дама преди 5 години
Кво да прай мадамата? А са научили, че могат да я награбят и цунат безплатно, а е фалирала. А и тя душа носи.
201
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно, видеото показва, че момата е с изразено леко поведение. Вероятно това ще помогне на Кубрат. Да си намери добър адвокат. Това скандалче така или иначе му направи малко реклама и това е единствената полза от случилото се, а той трябва да внимава и да не говори много
200
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгаджийско-Ганчовските номера в Щатите не вървят.В чалготеките в Студентски град със сигурност вървят,както и като цяло в Ко чината разграден двор.Но в Щатите е друго - там законите дейставт - ЗА ВСИЧКИ !
199
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ami 4alkadjiikata ns mutrata cobra ne si li pokasvasche zizite ne e li bila na kuponi i vartala sadnika si
198
9
 
10
 
! Отговори
ДжейДжей преди 5 години
Засегнал съм се защото най-тъпите чалгарски селендури пак дрънкат срещу Българите!Дрънкайте си срещу Калифорнийците, фусто прозта.В България може да сте мноо велики но в Щатите ще ви сложат на мястото си.
197
3
 
6
 
! Отговори
до ДжейДжей преди 5 години
Почувствал си се "засегнат"Прав си - за такива като теб иде реч!
196
8
 
30
 
! Отговори
ДжейДжей преди 5 години
Най-големите селяни са тези, дето си мислят, че квото правят зад камерите, могат и пред камерите да го правят на публични места.Затова журналистката казва, че е насилена.Тя все пак е на РАБОТА а не на частно парти.Ама селянте в устрема си, да се изкарат мноо умни и важни не го схващат.В къщи прави квото искаш. Ама на работа пред 1 милиард хора не може да натискаш жената, все едно ти е секс робиня или няква платена ку.ка. И докато не го разберат ше си сядят у наше село да борят кочовете
195
11
 
13
 
! Отговори
ДжейДжей преди 5 години
Българския селянин?? А ти кой си ***?Българския гражданин ли?? Хаха.Зад камерите може и п.рно да правят но пред камерите трябва малко приличие. Ако ще да е най- голямата ***, не се прави така.Изложил я е. Жената си е жена все пак.Там в Америка, хората се уважават.И ако си забелязъл, журналистката не е Българка, тъй че няма за какво да се сърдиш на Българите!Ако някой го съди, това са Калифорнийците а не Българите.Ама нали си ужасно проззз пак, Българите ти виновни. Докога бе ....
194
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският селянин - е политкоректен - само когато може да оплюе - сънародник изплувал от блатото със собствени сили.Това е най-българската черта на ганчовците!
193
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският селянин - е на принципа:"Не е важно - аз да съм добре ! Важното е - и другите да са зле!"И хич не обича - да му го напомнят!
192
4
 
7
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Изп*ърдя си късмета и туй то.