Кобрата след наказанието: Спестихме доста подробности за Суши

Аз обясних подробно, тя дори не отговаряше, посочи боксьорът
15 май 2019 09:10, Красимир Ангелов
162
Кобрата след наказанието: Спестихме доста подробности за Суши
Кадър: YouTube

Звездата на родния бокс Кубрат Пулев беше наказан със спиране на състезателни права за шест месеца в щата Калифорния заради прословутата целувка с американската репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, след победата му над Богдан Дину на 23 март.

Кобрата беше и глобен, а до 22 юли трябва да премине програма за превенция на сексуалното насилие над жени. Тогава той отново ще бъде изслушан от Атлетическата комисия на Калифорния, която ще прецени дали той осъзнава действията си в онази вечер. Ако отговорът е положителен, наказанието на българския боксьор може да бъде намалено.

Още по темата
Пулев коментира пред bTV как е минало изслушването му като посочи, че той и близките му са спестили доста подробности за държанието на Кралицата на голото суши във въпросната вечер. Кобрата посочи, че е бил изненадан от поведението на репортерката и добави, че тя не е отговаряла на основни въпроси на членовете на Комисията.

Отнеха лиценза на Кобрата в Северна Америка за 6 месеца

"Аз обясних надълго и нашироко какво се е случило. Обясних нещата такива, каквито бяха, обясних истината. Тя в някои моменти дори не отговаряше на въпросите, защото нейната адвокатка така ѝ каза. Един човек, когато казва истината, защо да не отговори? А когато криеш и нещо завоaлираш, естествено не отговаряш", посочи пред телевизията Кобрата.

"Аз се извиних, казах, че съжалявам. Нямам никакви лоши чувства, въпреки че ме атакуват. Не мога да повярвам как тя казваше неща, които не бяха точно така. Много хора в залата се смееха. Те бяха присъствали там, бяха свидетели. Бяха в недоумение как може да говори такива неща. Хората казват това, което беше. Смятам, че доста от истината я спестиха, но, ако я бяха казали, целият свят щеше да се запознае с доста неща около нея", заяви загадъчно Пулев.

Според боксьора ни на този етап няма индикации Джени Суши да използва решението на Комисията, за да заведе съдебен иск срещу него и да търси голямо парично обезщетение.

"Не са предявявали никакви искове. Много хоро ме съветват аз да заведа иск срещу нея. Ще видим. Не смятам, че ще се стигне до по-нататъшни съдилища. Смятам, че те са интелигентни хора и видяха, че истината възтържествува и не може да я изопачаваш. Може би тя ще си остане с лайковете и с краткия интерес около нея", смята Кобрата.

Кобрата за целувката с Джени Суши: Беше плод на силни емоции

"Не е редно това, което направих. Естествено, не съм убил човек. Реагирах емоционално и в бъдеще ще бъда още по-усъвършенстван и още по-добър. Искам да благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през цялото време и които изказваха истински и обективно мнението си и които бяха зад мен, без значение, че беше малко труден момент", посочи в заключение Кубрат Пулев.

Българският боксьор получи и добри новини снощи, след като стана ясно, че комисията не одобри жалбата на румънеца Богдан Дину срещу победата на Кобрата в мача между двамата.  Румънецът претендираше, че е получил неправомерен удар в тила, от който Кубрат е получил предимство и който е повлиял на крайния резултат.

Според комисията обаче ударите на Кобрата не попадат в хипотезата за умишлени нарушения
и затова победата му остава, пише boxingscene.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
21
 
! Отговори
ист преди 4 години
Кобра, с какъв акъл целувна този втори полов орган. Гнусотия. Явно много удари си понесъл в главата.
60
5
 
28
 
! Отговори
манутд преди 4 години
'"Кобрата след наказанието: Спестихме доста подробности за Суши"Какви подробности,бе Пулев? Правиш ли разлика между това човек да прави нещо по своя воля и това - някой да го олигави без да пита? На кой му пука каква е Суши когато прави нещата по своя воля???
59
1
 
15
 
! Отговори
Жорката преди 4 години
Кой 3бе той плаща. Ако беше интелигентен спортист или най-малко възпитан такъв щеше да се въздържиш от тая проява на селска простотия в ефир. Иначе си голям бияч и известен боксьор, но ти липсва елементарно възпитание. Прекалено си темпераментен за да си пример на младите и въобще
58
0
 
4
 
! Отговори
iii преди 4 години
Какво ли ще е съдържанието на сексуалния курс? Дипломи дават ли?
57
6
 
16
 
! Отговори
кайзер созе преди 4 години
Добре,че се отърва леко. Не заслужаваше да се стига до там ,но в Америка всичко е за ПАРИ !Другото по-добро е ,че Комисията реши правилно !Успех !
56
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
много неприятна чoвка има тази
55
1
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДЖЕН СУШИ СЪЖАЛЯВАЛА, ЧЕ Е ПОИСКАЛА САМО 300 ХИЛЯДИ ДОЛАРА А НЕ 1 МИЛИОН ДОЛАРА КАКТО СИ Е РЕДНО!
54
1
 
47
 
! Отговори
Алеко преди 4 години
- Какво ми се пери! - каза с кураж бай *** на излизане. - Санким честна ли е? Знам ги аз тукашните жени. Покажи и кесията - изведнъж гут моргин, ама не е *** бай ти ***!...
53
1
 
31
 
! Отговори
Алеко преди 4 години
Момата, разсърдена до висша степен, с пламнало лице, с висок глас ми разправи, че бай *** я оскърбил с действие, похванал я и не само я похванал, ами... Тя искаше да вика полицейския. Скандал!- Скоро да се махаш оттук, бай ***; ако те свари полицейският, работата ти е спукана, върви нагоре, аз ще те стигна извиках аз с престорено негодувание и малко остана да се изсмея, като гледах трагикомичната фигура на бай ***.- Какво ми се пери! - каза с кураж бай *** на излизане. - Санким честна
52
1
 
28
 
! Отговори
Алеко преди 4 години
И представете си, господа, влизаме ний с бай *** в сладкарницата, приближаваме се до бюфета, момата ме поздравява весело с добре дошъл, аз й отговарям с някои игриви любезности и се връщам да си избера нещо сладко и в това време един негодующ писък оглуши цялото заведение...- Какво стана, бай ***, ти ли й направи нещо? - извиках аз тревожно и сърдито.- Не съм бе, брате, какво съм и направил - отговори сплетено бай *** с разтреперан глас.
51
10
 
33
 
! Отговори
Пич преди 4 години
"той и близките му са спестили доста подробности за държанието на Кралицата на голото суши"Този обаче продължава с простотиите и поведението на балкански джентълмен. Явно не може да стопли, че не е в България. Ами разкажи ги бе, разкажи ги тези "подробности", какво се притесняваш? Сигурно тя сама е участвала в тези "подробности", без ваше участие, пр остаци неграмотни. Направо си го кажете, че всички жени са к рви и си го търсят и да приключва този цирк. Ейй, бай *** в Чикаго, пощипва момите
50
6
 
7
 
! Отговори
aaa преди 4 години
Ами баце не е трябвало нищо да спестяваш за сушито, всичко трябваше да си кажеш както си беше.
49
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сушито ако иска на кол може да се надене може с десетима мъже да се люби но щом не иска с Пулев значи Пулев е виновен насила я целува
48
5
 
38
 
! Отговори
мн са го блъскали в преди 4 години
очевидно не си е научил урока щом продължава да се оправдава след делото, може и да не му дадат лиценза юли месец, точко заради тия селяндурски изказвания и очевидно не осъзнава вината си. няма значение как се е държала после и въобще как се държи тя, той просто няма право да целува който си иска без изричното й съгласието, не сме в мутроландия. Не било редно какво би направил, но това било атака, ква така ве, ***, ако някой ей така целуна Андреа ок ли ще е? няма да има последствия а? айде бе
47
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това е истинска съдебна система. не ги интересува къв си, кой си, от къде си и закъде си. това е пример и за останалите. тук при нас всеки се чувства безнаказан и си прави, каквото иска и си мисли, че и другаде ще го прави. иска му се другите да са интелигентни и да не му пуснат иск, но и другите очакват да е интелигентен, но не е. Андреа вече май за нищо не става.
46
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До българин 33Друго е като Павлик Морозов да предадеш баща си за без пари.
45
3
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
ех тези американци кога ще ни стигнат по балкански чалъми?
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До славянинХората се подготвят ако стане нещо лошо да могат да реагират и затова са се снабдили с оръжия.
43
11
 
8
 
! Отговори
gio преди 4 години
че постъпката е *** е, но и го бяха нарочили. Гледах изслушването и единственото, което чувах от комисията на въпросите задавани към Сушито от адв. на Пулев е, че не са свързани със случая. Всеки случай има предистория и отказване на разглеждането на фактите довели до инцидента ми се струва меко казано смешно.Пулев си го бяха нарочили за назидание.
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 6 месеца Кубрат ще почне да се нарича американец.