Кобрата след наказанието: Спестихме доста подробности за Суши

Аз обясних подробно, тя дори не отговаряше, посочи боксьорът
15 май 2019 09:10, Красимир Ангелов
162
Кобрата след наказанието: Спестихме доста подробности за Суши
Кадър: YouTube

Звездата на родния бокс Кубрат Пулев беше наказан със спиране на състезателни права за шест месеца в щата Калифорния заради прословутата целувка с американската репортерка Дженифър Равало, по-известна като Джени Суши, след победата му над Богдан Дину на 23 март.

Кобрата беше и глобен, а до 22 юли трябва да премине програма за превенция на сексуалното насилие над жени. Тогава той отново ще бъде изслушан от Атлетическата комисия на Калифорния, която ще прецени дали той осъзнава действията си в онази вечер. Ако отговорът е положителен, наказанието на българския боксьор може да бъде намалено.

Още по темата
Пулев коментира пред bTV как е минало изслушването му като посочи, че той и близките му са спестили доста подробности за държанието на Кралицата на голото суши във въпросната вечер. Кобрата посочи, че е бил изненадан от поведението на репортерката и добави, че тя не е отговаряла на основни въпроси на членовете на Комисията.

Отнеха лиценза на Кобрата в Северна Америка за 6 месеца

"Аз обясних надълго и нашироко какво се е случило. Обясних нещата такива, каквито бяха, обясних истината. Тя в някои моменти дори не отговаряше на въпросите, защото нейната адвокатка така ѝ каза. Един човек, когато казва истината, защо да не отговори? А когато криеш и нещо завоaлираш, естествено не отговаряш", посочи пред телевизията Кобрата.

"Аз се извиних, казах, че съжалявам. Нямам никакви лоши чувства, въпреки че ме атакуват. Не мога да повярвам как тя казваше неща, които не бяха точно така. Много хора в залата се смееха. Те бяха присъствали там, бяха свидетели. Бяха в недоумение как може да говори такива неща. Хората казват това, което беше. Смятам, че доста от истината я спестиха, но, ако я бяха казали, целият свят щеше да се запознае с доста неща около нея", заяви загадъчно Пулев.

Според боксьора ни на този етап няма индикации Джени Суши да използва решението на Комисията, за да заведе съдебен иск срещу него и да търси голямо парично обезщетение.

"Не са предявявали никакви искове. Много хоро ме съветват аз да заведа иск срещу нея. Ще видим. Не смятам, че ще се стигне до по-нататъшни съдилища. Смятам, че те са интелигентни хора и видяха, че истината възтържествува и не може да я изопачаваш. Може би тя ще си остане с лайковете и с краткия интерес около нея", смята Кобрата.

Кобрата за целувката с Джени Суши: Беше плод на силни емоции

"Не е редно това, което направих. Естествено, не съм убил човек. Реагирах емоционално и в бъдеще ще бъда още по-усъвършенстван и още по-добър. Искам да благодаря на всички хора, които ме подкрепяха през цялото време и които изказваха истински и обективно мнението си и които бяха зад мен, без значение, че беше малко труден момент", посочи в заключение Кубрат Пулев.

Българският боксьор получи и добри новини снощи, след като стана ясно, че комисията не одобри жалбата на румънеца Богдан Дину срещу победата на Кобрата в мача между двамата.  Румънецът претендираше, че е получил неправомерен удар в тила, от който Кубрат е получил предимство и който е повлиял на крайния резултат.

Според комисията обаче ударите на Кобрата не попадат в хипотезата за умишлени нарушения
и затова победата му остава, пише boxingscene.com.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
10
 
! Отговори
Komentator преди 4 години
Спестили са много истина. Да не правим от една обикновена селско-балканска постъпка голяма история. Целунал синя и точка. Колко пък истини да има по въпроса?
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 29Ще има с него преводач. Иначе за 6 месеца може и да понаучи.
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами вместо дълги дела за 600 хил зелени, дай на ръка 300 иляди и бегай.
38
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-после го наказаха.
37
9
 
26
 
! Отговори
до Шин преди 4 години
Кого ще съди си е лично нейна работа.Може и жена да съди за целувка ако иска...И от къде на къде да е длъжна да опитва слюнката на Кубрат и то след боксов мач? Това е гнусно и нехигиенично!Тия "мачовски" табиети вървят само между балканските субекти след три ракии и силна чалга.Силата да си я показва на ринга и да се целува с противника колкото си иска!
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спестихме доста подробности за Суши---------------СПЕСТИЛ ПОДРОБНОСТИ И МУ СПРЯЛИ ПРАВАТА ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА,АКО НЕ ГИ БЕШЕ СПЕСТЯВАЛ СИГУРНО ЩЕШЕ ДА ИМА ОЩЕ ДЕЛА И ТОЯ ЩЕШЕ ДА Е БЕЗ ПРАВА
35
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АБЕ ПУЛЕВСПРИ ДА НИ ИЗЛАГАШ БЕ
34
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bulgarian Jipsy is the Best
33
8
 
14
 
! Отговори
Шин преди 4 години
Ако една жена я беше целунала, сигурно нямаше да я съди.
32
14
 
22
 
! Отговори
Boss преди 4 години
До АнонименЩе добавя и още нещо, след като американците приключат с него, този повече няма да се състезава. Ако прекали с наглото си и арогантно ГРОБАРСКО поведение - ще го тикнат и в затвора, за да го превъзпитават там, Опулев. Ако пък не изкара курса по добро поведение, а той няма да го изкара - ще го приключат по- бързо ;)
31
0
 
22
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Толкова ли нямаше кой да обясни на Пулев как работи системата в Америка и че американската мечта си има и Тъмна страна?Що за глупости говори и върши?
30
4
 
29
 
! Отговори
Сократис преди 4 години
Това, което е извършил не е престъпление, но има ли иск от страна на потърпевшата, то вече с него се занимава закона.Мотивите на потърпевшата могат да са различни-от чувство на унижение, и стрес, до създали се проблеми със съпруг, приятел, или каквото и да е друго, създало и душевен дискомфорт.Законната ви жена също може да ви съди за изнасилване и това, че не познавате законите, не ви оправдава!
29
3
 
13
 
! Отговори
О-КЕЕЙ преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙ.......ЗЛАТОТЬРСАЧКА ЗА ЕВТИНА СЛАВА....Напротив, Мушито по-скоро е като онази шантонеркка от "Господин за един ден", която участва в оглозгването на Пурко. Пък той клетникът си мислеше, че с новите дрехи е станал "господин", а в града е същото като в кръчмата на село.
28
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз вече се притеснявам как Пулев ще успее да мине тези задължителни курсове по ограмотяване на тема сексуален торзом, които го задължиха да посети. Та той не знае бъкел английски. Просто парче си е отвсякъде. Да вземе да прочете поне "Винету" като един наш друг велик полиглот, та да се ограмоти
27
11
 
3
 
! Отговори
До 18 ливадата преди 4 години
Ти където немаш завършен 7ми клас, немаш 2 стотинки в джоба и живееш в панелка, той решил да обяснява неща, където са толкова далече от него че направо е смешно. Трай си, пияница такава, живуркай си в люлин в панелката при мама и тате и не се занимавай с неща за които си нямаш и най-малка представа, смешка такава!
26
4
 
18
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Не е лошо момче Кобрата, обаче е дървена глава. Показа, че нищо не е разбрал от съветите на Големия Кличко - да е по сдържан и обран. Не е научил нищо и от историята на Големия Майк. Жалко. Хайде, дано продължи да боксира. И да си извади поука.
25
9
 
9
 
! Отговори
брееей преди 4 години
Поне да и беше натръсил едно круше на Сушито,та да знае за какво го съдят.Че сега излиза че тази просто иска да изкара малко пари!
24
0
 
6
 
! Отговори
БМВ е34 преди 4 години
До -Я па тоа е па пази се от светлините на прожекторите ва!
23
1
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Джени изживя американската си мечта.Вие как сте с европейската мечта = европейски стандарт на живот ?!
22
2
 
21
 
! Отговори
- преди 4 години
Много тъжно е да гледаш жена на боксьор с огромни слънчеви очила в зала.