Нов ден, нова жертва: Маскирани пребиха пенсионер за 130 лв.

Нахлули в къщата му през нощта, смазали възрастния мъж от бой
Обновена: 14 юни 2019 15:10 | 14 юни 2019 08:10, Камелия Цветанова
134
Нов ден, нова жертва: Маскирани пребиха пенсионер за 130 лв.
Книмка: Кадър Нова тв

Маскирани пребиха възрастен мъж в дома му, за да му вземат всичките пари от пенсията. Двама мъже нахлули в къщата на 83-годишния човек около 04:30 часа сутринта.

Смазали го от бой и го принудили да даде и последните си левчета.

"В 04:00 часа сутринта се звъни и аз ставам. Отворих и единият ме хвана за гушата. Каза ми веднага да дам парите и ме бутна на леглото”, разказа пострадалият Петър Миленов пред Нова тв.

От пенсията му били останали само 130 лв., защото преди това пенсионерът си купил лекарства и разплатил сметките си. Човекът се изплашил за живота си, защото нападателите изглеждали страховито и дал парите.

Мъжете били съвсем непознати.

След като дал последните си средства, те избягали и той потърсил помощ от съседите.

"Извика ме към 5 сутринта. Обясни ми, че са го обрали и пребили. Целият трепереше”, разказа съседът Ангел Михайлов.

Според хората от селото нападателите набелязали възрастния човек първо заради кроткия му нрав и второ, защото улицата е доста пуста.

Съседите споделят, че наоколо не живее почти никой.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом са маскирани значи са познати. Господа полицаи, хванете нехранимайковците и се заемете с тях сега за да не се заемат те с вас утре. И най важното, намерете им отговорна работа, за наказание да работят за хората в селото
60
2
 
27
 
! Отговори
LESNO преди 4 години
Това е Лесен Случай за МВР - би трябвало да хванат Престъпниците за няколко часа . Това е село - не вярвам някой от Мафията да отиде да бие дядото за 100 лева .Само да не се окажат *деца* и Съда да ги пусне .
59
6
 
20
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Кражби ... побойща ...идва с тях глад.Гербавия Рай,за нЕкои е Ад.
58
2
 
21
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Представяте си вие!На мене ютията ми е под възглавницата. Ще гръмна хайдука, като здрасти и ще го отлежа на топло с държавна издръжка до живот!Що да умирам аз?!! ТЯ Държавата е за това!!!!
57
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не мога да си представя що за човек би пребил възрастен човек. Това са някакви същества без нищо човешко в себе си. ***.
56
62
 
2
 
! Отговори
Пак 55 преди 4 години
Този на снимката прилича ли ви на 83-годишен? И това не е хематом от бой, а от падане. Ама то трябва малко и да се мисли, само с фантазии за *** не става.
55
3
 
44
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Нашите хора са невинни !!! Те с това се препитават - кражби ,грабежи !!! Е понякога и изнасилват и убиват !
54
1
 
39
 
! Отговори
Aнтон преди 4 години
Ще ми се извършителите да умрат бързо и да бъдат погребани евтино.
53
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 55 Телесните повреди са на снимката бе , оранкулу-Снимките в този сайт са само илюстративни и в 99% от случаите нямат общо със статията.
52
2
 
34
 
! Отговори
Европеец 2 преди 4 години
... Също така няма да барате и "невинното и жално" ромско семейство , което иска да пътува БЕЗПЛАТНО по Българските железници иначе ще пребие кондуктора и ще изхвърли всички останали пътници , които им се "отварят" - ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА !!! ..... Какви са тия работи , като ... "купуване на билет" .... като другите ?!?! ... Те са "бедни и жални роми" и всичко за тях е позволено ... И са "защитени" ... От .... ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ !!! ....
51
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормслно евроатлантикотолераско Бг ежедневие
50
2
 
34
 
! Отговори
Европеец преди 4 години
Няма проблем , бе ! Всичко е точно ! ... Това са ... "ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ" ... !!! ... Това са били едни "невинни и жалнички" представители на ромската общност и просто са отишли да "вземат" някой лев от "БОГАТ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕР" ... Той ги е ТОРМОЗИЛ МНОГО и дори за да ги обвини сам се е посинил и пребил !!! ... Няма да барате и наказвате "невинните ромчета" иначе веднага ви изпращаме .... БЪЛГАРСКИ ХЕЛЗИНКСКИ КОМИТЕТ !!!!! .......
49
1
 
21
 
! Отговори
Ядосан преди 4 години
Докато има казина в гладовете така ще е !До 3 са пили и са играли комар ,свършили са парите и най лесния начин за матовата порода от квартала е да пребият някой и да се върнат отново в казиното.
48
1
 
16
 
! Отговори
Отговор преди 4 години
До Анонимен 55 Телесните повреди са на снимката бе , оранкулу.
47
1
 
22
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
Питам се можеха ли да вземат парите на човека, без да го пребиват ? Вероятно да , но трябва да задоволят и животинските си страсти.
46
36
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А възмлжно ли е умният красавец вечерта да е изпил парите, а после да е съмувал кошмари? Защото никой нищо не е чул, няма взлом и телесни повреди не са регистрирани?
45
1
 
4
 
! Отговори
До 50 преди 4 години
Каква е темата ? ,Къде отиде в 1944 година! Да не си се напушил от рано сутринта ?
44
2
 
19
 
! Отговори
Мангалски преди 4 години
Къде са МВР , къде са спящите ни служби , къде са е.аните ни разследващи органи ?? Тия *** , дето си ги развъдиха онези псевдо родолюбци управляващи , докога ще бият и убиват ? Родната полиция и прокуратура се занимава да преследва работещи и семейни потребители на коноп , да унищожава животите на младите за 1 джойнт , но когато става въпрос за нещо сериозно като тази случка , все ги няма ! Повръща ми се от миризливите ни чиновници затлъстяли
43
5
 
2
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Бонджорно каро пенсионеро,знай- тъй краде се най-добре.По тъмното парите ще намерят,просто дошъл бе твоя ред.
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То останали някой да вярва , че няма да му ограбят труда.