Нов ден, нова жертва: Маскирани пребиха пенсионер за 130 лв.

Нахлули в къщата му през нощта, смазали възрастния мъж от бой
Обновена: 14 юни 2019 15:10 | 14 юни 2019 08:10, Камелия Цветанова
134
Нов ден, нова жертва: Маскирани пребиха пенсионер за 130 лв.
Книмка: Кадър Нова тв

Маскирани пребиха възрастен мъж в дома му, за да му вземат всичките пари от пенсията. Двама мъже нахлули в къщата на 83-годишния човек около 04:30 часа сутринта.

Смазали го от бой и го принудили да даде и последните си левчета.

"В 04:00 часа сутринта се звъни и аз ставам. Отворих и единият ме хвана за гушата. Каза ми веднага да дам парите и ме бутна на леглото”, разказа пострадалият Петър Миленов пред Нова тв.

От пенсията му били останали само 130 лв., защото преди това пенсионерът си купил лекарства и разплатил сметките си. Човекът се изплашил за живота си, защото нападателите изглеждали страховито и дал парите.

Мъжете били съвсем непознати.

След като дал последните си средства, те избягали и той потърсил помощ от съседите.

"Извика ме към 5 сутринта. Обясни ми, че са го обрали и пребили. Целият трепереше”, разказа съседът Ангел Михайлов.

Според хората от селото нападателите набелязали възрастния човек първо заради кроткия му нрав и второ, защото улицата е доста пуста.

Съседите споделят, че наоколо не живее почти никой.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На едни им ограбват труда на други парите на трети изборния глас. Всичко е тръгнало на крадене. В началото се казваше колективизация 1944- 1948г. След колективизацията се казваше "доброволна национализация" в полза на целокупния народ. А всичко тръгна от Изтока.
40
12
 
2
 
! Отговори
Нищо ви нема преди 4 години
Българина е свикнал некой да се грижи за него, като любовница!Да го гали по гъ.за, да го бърше, храни и освобождава.ВСЕ не случва на господар и "освободител", горкия.... хахахаааааа
39
2
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
затова старците на село задължително трябва да са въоръжени служба косда ходи от врата на врата и да издава разрешителните
38
1
 
12
 
! Отговори
морски преди 4 години
На морето, чужденците са ограбвани, без да се усетят.Сезона обаче е слаб, и много крадци ще си останат по родните места.
37
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито пенсия имаме нито старини
36
11
 
1
 
! Отговори
Ами така е.. преди 4 години
Другия път, да вземат и да го изпервазят.Я, ква кола кара а, Нема пари за пу.шка!Кой чакаш да те защити, бе НАНЕ.....???!!!Арахангел Михаил, ли..?!
35
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
гледам някои тук изкарват стареца виновен че са го пребили и ограбили ей затова ромеите ще на бият всеки ден защото българите не се държим нямаме съпричастност един към друг
34
1
 
24
 
! Отговори
РУМЕО се завръща преди 4 години
Ще стане и по зле. Хората се отучиха че с труд се печелят пари.По добре си купете газови пистолети...идват лоши времена Наркоманите и за 0.50 ст ще те намушкат.
33
5
 
8
 
! Отговори
не че нещо преди 4 години
130лв не са малко пари...
32
2
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
До тия, дето директно пращат при Свети Петър - и после не само ще те съдят, ами и цялата рода ще се изсипе да те тормози, може и къщата да ти подпалят. Те са безнаказани, това е проблемът. Затова хората бягат оттам, защото няма полезен ход
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек да се чуди на какво да се възмути на статията или на деянието никой незнае от каде е тоя човек щом наоколо никой не живее ужас !
30
1
 
18
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Не те си просят просто ние хората да се въоръжим и да започнем граждански арести! Тези набези над възрастните хора трябва да спрат! Трябва да ги хващаме и предаваме на нескопосаната ни полиция!
29
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До popa ot razgradЕдин 83 годишен човек няма как да е дезориентиран? Ауаууу, колко интелигентен попски фолклор! Фен на "Лудопопец" - Разград, а?
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така ли Боко мачка комунистите ?!
27
2
 
21
 
! Отговори
Представяте ли си... преди 4 години
.. ако този човек имаше право на оръжие? И на самоотбрана с него при нахлуване в имота му? Щеше като едното нищо да убие добрите хора за някакви си 130 лева, извергът му с изверг! А се прави на кротък и пребит, а?
26
5
 
15
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
защо отваря вратата на непознати в 4 часа сутринта...това няма нищо общо с възрастта...
25
4
 
22
 
! Отговори
Алов преди 4 години
А Бойко и Симеонов щяха да се борят с насилието по селата, май се борят само с това как да запонят адресите на 10-те си апартамента.
24
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма име на населеното място,страшна статия!
23
1
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
оня ден кмета на Стара Загора призна че ромейските незаконни къщи в квартала са били прикачани към тока напълно законно крадат ток законно бият старци и ги ограбват законно ий това направиха престъпленията на ромеите ги узакониха
22
8
 
18
 
! Отговори
продължаваме напред преди 4 години
до пълната победа на Бойковизма