МВР: Убитата в "Младост" е разстреляна от свой познат

Полицията се справя с битовата престъпност, смята главният секретар
Обновена: 14 окт 2019 09:26 | 13 окт 2019 20:46, Анисия Иванова
25
МВР: Убитата в "Младост" е разстреляна от свой познат
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Убийството в квартал „Младост” е извършено поне час и половина преди да се под сигналът към нас. Фактът е, че е извършено на публично място – на паркинга пред блока. Но в никакъв случай не става дума за показност. Това коментира главният комисар на МВР Ивайло Иванов.

Той допълни, че жената е убита с три куршума в главата. Според него убиецът е познат на жертвата и оставил бялата роза, за да й отклони вниманието.

По думите на главния секретар на МВР биографията на Станка Марангозова е богата откъм криминални прояви.

"Назад във времето доста сериозни суми са преминали през нея. Къде легално, къде нелегално”, коментира той.

Ивайло Иванов е на мнение, че полицията се справя с битовата престъпност. А амбицията ръководството на МВР е следващото лято телефонните измами да намалеят с 50% на годишна база.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ни интересува!
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ивайло Иванов е на мнение, че полицията се справя с битовата престъпност.Г-н Иванов,не се справяте с битовата престъпност.Просто битовите престъпници избягаха в чужбина,защото на ушмуления българин няма какво повече да му откраднеш.Заемите ли или лизингите?
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Назад във времето доста суми били минали през нея??? Това от година, две ли се знае??? Значи всичко си е било нормално щом се е знаело...
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
най-вероятно е използвала много проста пирамида - лъже първите 10 будали, че ако й дадат 100 000 след 6 месеца ще им ги върне с 30% лихва чрез купуване на акции, и ще запази комисион за себе си, после намира нови 10 балъци, лъже пак така, и от парите на вторите дава лихвата на първите, но явно не е можала да намери нови да й захранват пирамидата. иначе мир на праха й. не знам точно какво е правила, но предполагам.
20
1
 
7
 
! Отговори
1929 преди 4 години
И к'во общо има телефонните измами с убийството в младост? На сапуненото мехурче (гл. секретар) му дазавам въпроса. Или авторът на статията е неадекватен...
19
2
 
13
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
"Ивайло Иванов е на мнение, че полицията се справя с битовата престъпност. А амбицията ръководството на МВР е следващото лято телефонните измами да намалеят с 50% на годишна база."Колко мъка има в този последен абзац...
18
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Справедливо се е развил казусът със тази, след като е откраднала милиони от стотици хора и не стигнала до затвора в разумно време.Най-ощетени сега са адвокатите й, коити явно доста пари са й смъквали за да протакат правосъдието. А то възмездието го изпреварило!
17
4
 
20
 
! Отговори
65 преди 4 години
Ако спрете да пишете за тази,и позволите на хората да забравят този случай,ще е най-добре.
16
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-обичам да ми обясняват колко милиони са минали през ръцете на някого, вместо да го натикат там, където му е мястото.Ако бяха си свършили работата, вместо да ми обясняват алабализми, тази щеше да е в затвора, където й е мястото.По-интересно е как някой си играе с милиони и кой му позволява, а не кой го е очистил. Под всичко прозират нечисти интереси на институциите, които вместо да вършат това, за кето са създадени, обясняват на баламите пълни глупости.Върнете милионите, некадърници!
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С една дума мутрите още вилнеят,но под прикритие като " Белите якички",които са си назначили мутреса- бушон.Е,събраха милионите и .....бум! Няма мутреса,няма милиони,няма свидетел,има дело срещу....." Неизвестен комунист".....
14
1
 
30
 
! Отговори
Оффф преди 4 години
Така се прави бизнес в България. А ония от VW защо не дойдоха,още се чудя......
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убитата от Младост е имала ,,бизнес среща'' с човек на власта.Става дума за власт и пари. По традиция симбиозата между власт и пари,се нарича мафия.Убитата е трябвало да вземе пари,или е трябвало да даде пари.имало е ,,бизнес среща''.Естествено че е познат,дори и да не е бил познат убиецът,е бил изпратен от ,,познатият''.Тази са я убили като животно.Бизнес бате.
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хм... Хм... Хм... Доста сериозни суми... Битова престъпност... Алоу! Как ги навръзвате тия каламбури бе, другари милиционери???!!!Битова престъпност=Хулигани пребиха и ограбиха баба в село Прелом, Тутрсканско: Имаше подобен инцидент. Наскоро показаха видео репортаж. Селото е Различно. Това е измислено, разбира се.Ама сериозна сума и битова престъпбост?!?!?!?!?
11
6
 
23
 
! Отговори
ало прокуратурата? преди 4 години
Цацаратурата / Гешефтурата май добре са я покривали щом толкова пари са минали през нея нелегално, пък не е осъдена. Ама нали е дъщеря на виден БСПар, за тях има специално обслужване.
10
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герберюгите започнаха да се самоубиват.Наясно са, че краят им дойде.
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Богата на криминални прояви, стотина измамени това се знае. А колко присъди има или това е динственната публичен разстрел. Ако съдебната власт не е достатъчна не важат ли законите на саморазправа и отмъщение?
8
1
 
33
 
! Отговори
Gogo преди 4 години
Доста пари са минали през нея къде легално къде не????? Моляяя? И какво - значи полицията знае ама си трайка. Щото в нормална държава тая щеше да е в затвора, а не разстреляна. Нека тази лежи на съвестта на тези безхаберници... Само дето те нямат съвест :(
7
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре и останалите 6oклyци с по три куршума в кутията!
6
1
 
46
 
! Отговори
xxx преди 4 години
МВР се справя с битовата престъпност като спира да я регистрира
5
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тя мамила мутри и престъпници сега ще го изкарат от битов характер или самоубийство най вероятно, май не им се разкрива поръчителя