31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19

Това обяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски
Обновена: 4 апр 2020 12:24 | 4 апр 2020 08:42, Александър Попов
192
31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Български гражданин на 31 години е починал в Лондон. Той е бил заразен с новия коронавирус, обяви на редовния брифинг тази сутрин ген. Мутафчийски.

Той е получил информацията от българското консулство там.

Още по темата
Мъжът не е имал придружаващи заболявания, което показва, че от COVID-19 може да починат млади и здрави хора. Затова не трябва да се отслабва вниманието, призова Мутафчийски.

Генералът още веднъж призова българите да не се готвят за предстоящите празници.

Не ходете в хотели в други градове - ще се заразите. Не ходете на църковните служби - ще се заразите! Останете си вкъщи със семейството, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо мантрата, че младите не ги лови Короната избледнява. Те Китайците отдавна го казаха ама българските роооби трябваше да бачкат и градят имунитет
128
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само плашат хората ще умрете ще умрете ужас ще настъпи ето 31г. починал и вас ви чака същото хората откачиха .
127
11
 
2
 
! Отговори
SpreteTsurkvataKoron преди 4 години
Моля, помогнете, подпишете петицията!https://facebook/pg/SpreteTsurkvataKoronavirusa/
126
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
продължават да пускат хора от испания да идват у нас, нито спазват карантина нито каквото и да било, обикаля се по улици и магазини от сутрин до вечер. Пълен хаос в софия конкретно
125
2
 
24
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Молете си се в къщи , това също е важно, нищо не пречи на хората да се молят в къщи за Великден. За свещениците това е задължение да служат в храма. И да се молят за България.
124
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре,бе разбрахме.Колко пъти ще го повтаряте.Поне си сменяйте роклите,че всеки път едно и също с едни и същи униформи.
123
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ли удушени "половинки" ще има до края на деня??Аз залагам на числото 2.И брифингите за удушените в колко часа да ги чакаме??
122
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** си мисли че ще излъже по андрешковски короната като си стои в къщи........ХА-ХА-ХАМного сте се объркали, прости селяни.
121
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че ще се готвим за празника, ще се готвим. Тези мерки всичките, дори по строги ако бяха от началото - това отдавна щеше да е зад гърба ни. И е слаб контрола за тези карантини. И как изведнъж се вслушате в общественото мнение, може би затова има противоречия. Мерките трябва да ясни и категорични. И защо не се тества цяла България и хората носители на вируса да се изолират? Защото в кой град има заразен - не означава, че се е заразил същия ден, когато е съобщен.
120
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Затворете ги тия църкви бе, само с препоръки няма да стане. Ще ги напълнят вярващите, ама после няма да се лекуват с молитви, а ще идат да напълнят болниците. И каквато е читава здравната система в България...
119
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Останете си вкъщи, от обездвижване също се умира!
118
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С муфтаджийски ви чака ТОВА:"Убийство потресе Варна: 35- годишен удуши половинката си"Карантината вече дава "резултати".Скоро убитите в дома ще станат повече от умрелите от короната.
117
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бай ПеткоАбе вие сте направо луди за връзване...Отложиха Олимпийски игри заради тоя вирус, а те още мислят, че гилъже Бойко Борисов...
116
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре бе, защо всички мрънкат за пари? Имате 0 лева в сметките си ли? Защо сте допуснали от самото начало да можете да изпаднете в подобна ситуация?"Ама плащат ми малко!" - Ми като работиш някаква тъпотия нормално."Ама няма работа тука!" - Премести се или създай работа"Ама нямам парите да започна!" - кредит + създаване на работа, или събираш и пестиш за да имаш"Ама жената безработна!" - защо!?"Ама децата!" - нямате парите да изкарате месеца но правите деца?
115
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е Мутафчийски да оглави здравното министерство!
114
7
 
9
 
! Отговори
Болярче преди 4 години
Написах го с усещането, че това ще ни спаси от заразяване.За да се осигури издръжката на семействата според мен е задължение на управляващите. Нормално ли е в такава ситуация едни да получават 15000 лв.Евродепутатите също.
113
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Патриаршията да затвори временно църквите и Русия и Гърция го направиха вече !
112
4
 
12
 
! Отговори
Бай Петко преди 4 години
Забелязвате ли ,че никоя масова медия не публикува и излъчва мнения за ситуацията и вируса от известни чужди лекари и учени. И като цяло липсват такива статии. Пробутват някакви на елементарни ниво за стадото със съмнителни данни и статистики. Ако слушате наистина специалисти в мрежата от различни държави ще видите, че нещата не са така както ги представят . Масово в света се манипулират новините и репортажите. Даже има съмнение колкото са читави и резултатите от тестовете.
111
1
 
11
 
! Отговори
От М до N преди 4 години
Не оспорвам колко е сериозно заболяването. Но е явно, че в хората се всява страх, за да спрат да мислят и разсъждават адекватно.
110
6
 
5
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Защо недоволствате от Мутафчийски...какви ноти са му дали,то това и той и свири ..макър и не професионално и понякога фалшиво,но като се знаее .че у нас всичките или почти всичките "свирят фалшиво" -то какво очаквате от МУТАФЧИЙСКИ -аз се чудя ,как досега не е хвърлил оставка и да се захване с това което може и разбира от толкова критики и мемове ... .